Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.134
Cevap
361
Favori
785.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepteteb dijital kartım troydu ve 65 ile başlıyordu. Bonus troy'a başvurdum. onu da 65 ile başlayan verdiler.

ikinci başvurduğumu iptal etmek istediğimde 6 ay kapatmama sözüne 800 tl puan yükledi.

ilk kartıma da aynı şekilde iptal etmek istedim 6 ay kapatmama sözüne 800 tl puan yüklendi.

daha fazla kartım olsaydı 800, 800 toplayacaktım :)

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    İkiden sonrasına vermez!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Kasım ayı Troy market kampanyası görüntüsü olan var mı? Yine tam değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opt kullanıcısına yanıt
    CEPTETEB [ANA KONU]
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Sağolun çok iyi oldu.

• Geçen ay trendyoldan yaptığım ve tamamı giyim ürününden oluşan alışverişim için e ticaret ve Troy giyim kampanyası kapsamında yaptığım itiraz kısa sürede reddedildi
    Tüketici hakem heyetine başvuru yapın dendi. Kasım ayı e ticaret kampanya ekran görüntüsü olan var mı?

Bu arada dechatlonda yaptığım giyim alışverişine ait Troy indiirimi yansıtıldı itiraz sonucunda.

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Bende pazar günü itiraz ettim daha donmediler,red etme gerekceleri neymiş,ekim ayında da aynı kampanyayı saymisti ve puan vermisti,saymayacaksa troy a e ticaret kampanya yapmasin, trenyol uda saymayacaksa ben nerden bilecegim nerde sayacagini,hakem heyetinemi gidelim 200 tl için ne saçma işler

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Sayin X bizimle iletisim kurdugunuz icin Turk Ekonomi Bankasi olarak tesekkur ederiz.Belirtmis oldugunuz kampanya icin gerekli kosullar saglanamadigindan talebinizin olumlu sonuclandirilamadigini bilgilerinize sunariz. Talebinizin devami durumunda TBB Bireysel Musteri Hakem Heyetine basvurabilirsiniz. Kampanya kosullari hakkinda 0850 200 0666 TEB Telefon Subesi ile gorusebilirsiniz. Saygilarimizla.TEB A.S. MERSIS NO 0876004342000105 B002

• biletinial sitesinden aldığım bilette bu 200 tl indirimi kazanır mıyım?

son ekstre 17bin

CEPTETEB [ANA KONU]
  • Bu işlem için kayıt açarak 100 tl indirim + 100 bonusu aldım.

Bugün teb bonus troy'a başvurdum yine 6508 verdi. Madem sorunlu niye hala bu kartları veriyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 11 Aralık 2024; 21:37:50 >
  • TRENDYOL-> muhtelif ürünler satan pazaryeri olarak geçiyor.

Merak edenlerin bilgisine.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Aynı 6508 bendede var sıkıntıyı da çözmüyorlar. Üstelik bendekini her ne hikmetse HB pay anonim kart olarak görüyor. Kartın hangi bankaya ait olduğu bilgisi çıkmıyor

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    Evet en büyük sorun o zaten, öyle gördüğü için taksit yapmıyor. Taksit olmayan/düşük tutarlarda yine kullanıp kayıt açarız ama yüksek fiyatlı alışverişlerde kullanamıyoruz taksit seçeneği çıkmadığı için. Kampanya bol ama işe yaramıyor kart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

97 ile başlayan kartıma iyi sahip çıkayım o zaman.

• Sauthern Man kullanıcısına yanıt

Hocam uygulamadan hangi menüden kartı iptale girdiniz kapatmama sözüne puan almak için.

• Göster ama elletme kartı bu. Kampanyaları gösteriyo ama elletmiyo. Hiçbir alışverişi saymıyo. Kendileri bilir kullanmıyorum bayadır.. Marifetli hesabıda boşalttım zırnık bırakmadım hesaplarda. Müşteri kaydımıda sildirecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Aralık 2024; 23:42:37 >
  • mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    ▶️Kart detayı ▶️En üst sağdaki ayarlar sekmesi▶️kart ayarları yanındaki ters ünlem işareti olan yeşil sekme▶️ kartınızı iptal etmek için tıklayınız.

Hocam sırasıyla ss aldım.

CEPTETEB [ANA KONU]

CEPTETEB [ANA KONU]
    CEPTETEB [ANA KONU]

CEPTETEB [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 12 Aralık 2024; 0:1:15 >

• Bilgilendirme için yazıyorum.

Dün medimarkt sitesinden alışveriş yaptım. Troy giyim/market/elektroniğe saydı. Ayrıca e ticarete de saydı.
    CEPTETEB [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.