Geçen ay cepteteb'den vadelideki ve otomatik fondaki paramı çekip hesap ile bankamatik kartını kapatmıştım. Az önce aşağıdaki gibi bir mesaj geldi. Müşteri temsilcisi kart olmadığı için göremiyormuş. Bu neyin nesidir, sürekli böyle borç çıkacak mı? ![]() |
CEPTETEB [ANA KONU] (427. sayfa)

-
-
son ayın fon hesap için mkk ücretidir. bir şekilde ödemeniz gerekir. başınız ağrımasın o miktarla. bundan sonra da gelmemesi lazım, normal şartlarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Hesap açıp eft yaptım, dediğiniz gibi sonradan başımın ağrımasını istemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da çıkmıyor bir türlü. Çıkanlar ne yaptı da çıktı acaba?
Basvuru yarım kalsın 1 gun bekleyin. Sonra iptali deneyin bana öyle cikti
Hesaba attığım paratı banka çekmiş. Ocak ayı MKK ücretiymiş.
rica ederim dostum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bazı arkadaşlara ekstra bonus teklifi de gelmiş kalma sözüne, bu çıktı mı size, çıktıysa nasıl oldu?
-
Metal Infinite Card çıkmış. App Store güncelleme notlarında gördüm ama hakkında bilgi bulamadım.
Takip
Gonderdikleri rezil tasarimli karttan sonra bi de duzgun tasarimli bisimi cikardilar acaba
Malesef çıkmadı o
metal kart uzun süredir var, limited edition diye geçiyor, ancak her müşteriye vermiyorlar sanırım onu.
-
ilk yıl kart aidatı yok zaten
-
App Store açıklaması yanlış demek ki. Yılda 15 hak falan diye bahsediyor ama varlığa göre değişiyor. Muhtemelen Limited Edition olan özel karttan bahsediyorlar. Mil kazanımı gibi özellikleri var ama özel kartta lounge hakkı normalde sınırsız. Orada neden 15 hak ve Metal diye belirtilmiş anlamadım.
Tasarımı cidden çok sıradan. Parlamıyor bile. Bu hafta Wings Elite aldım. Bunun tasarımı cidden özel ve misafirli 8 lounge hakkı var. Aidatı yine kazık ama yapacak bir şey yok. Bir şişe ekstra viski ile halletmiş oluyoruz zaten.
15 Ocak 2024 itibarıyla, TEB Özel Infinite Card sahipleri için yıllık ücretsiz lounge giriş hakkı 1 Ocak – 31 Aralık 2024 için 15’tir. TEB Özel Infinite Card sahibi müşterinin beraberinde getireceği misafirlerin hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanması da 15 defalık hakkın içinde sayılmaktadır.
Artık sınırsız değil sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yılda 15 hak, eskiden olan tarifeydi. Artık varlığa göre belirleniyor ve Limited Edition için sınırsız.
https://www.teb.com.tr/kart-dunyasi-ucretsiz-lounge-hizmeti/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 5 Mart 2025; 16:57:20 >
Bilgilendirmeniz için teşekkürler. 🙏🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tebten limit almanın bir yolu var mıdır? Kredi puanım iyi, mevcut kart limitlerim biraz yüksek. Mevcut kampanyalar için başvurdum limit düşürün diyor. Var mı bildiğiniz bir yolu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X