Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
21
Favori
53.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine red yemişim ya Öğrencilere verirken hala sıkıntı çıkarıyorlar demek.
  • 500 TL verseler bana yeterdi onu da vermediler,

@dj.trust.06 hocam ille de bu kendi belirledikleri limiti mi almak zorundayız,
    diğer bankalardan 5000 TL mi düşürmek gerekir bu durumda? siz aynı rakamı mı düşürdünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omnes Vel Nihil -- 19 Şubat 2017; 21:3:46 >
  • Omnes Vel Nihil O kullanıcısına yanıt
    hayır hcm, isterseniz 500 isterseniz 5000 düşürün ne kadar düşerse o kadar veriyor, banada mesela 6000TLye kadar limitli vermişti ancak ben diğer bankadan 1000TL düşürünce 1000TL verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam 1000 lira düşürüp yeniden deneyim o zaman
  • Cepteteb kredi kartımla, cepteteb hesabımdan para çekebilir miyim? Atmden denediğimde böyle bir seçenek yoktu.
  • qwerty3840 Q kullanıcısına yanıt
    kartı atm ye takınca hesap işlemleri mi? kredi kartı işlemleri mi diye soruyor,
    hesap işlemini seçmek lazım ilk ekranda.
  • İkisini de denedim sırasıyla. Ama hesap işlemlerinde öyle bir seçenek yoktu.
  • Yeni başvuru yaptık diyelim. Verdiğimiz adrese kartımı yolluyorlar yoksa ziyaret etmeye kalkıyorlarmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı başvurularda veli tc kimlik numarası istiyor. Maaşlı falan olsa da isteyenlere denk geldim. Nedir bunun sebebi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

Yeni başvuru yaptık diyelim. Verdiğimiz adrese kartımı yolluyorlar yoksa ziyaret etmeye kalkıyorlarmı?

Kredi kartı başvurusu yaparsanız adrese gelir. Ama vadesiz hesap içinde başvuru yaparsanız ziyarete geliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terlikk

Bazı başvurularda veli tc kimlik numarası istiyor. Maaşlı falan olsa da isteyenlere denk geldim. Nedir bunun sebebi?

Benden 2 kez çıktı o müşteri hizmetlerini aradım başvurunuz var denildi halbuki ben başvurumu daha göndermemiştim arayıp sorun hocam
  • Başvurdum hemen sms geldi... 10000 TL limitli kredi kartiniz onaylanmis olup yasa geregi alabileceginiz en yuksek 8900 TL limitle basilmistir. Diger banka kart limitlerinizi dusurerek limit artis basvurusunda bulunabilirsiniz. SMS almak istemiyorsaniz IPTAL yazarak 2941 e ucretsiz olarak gonderebilirsiniz. Mersis No: 0876004342000105 B002

• qwerty3840 Q kullanıcısına yanıt
    kredi kartı hesaba bağlı mı?
    internet şubeden bağlamak gerekiyor olabilir,
    uzun zaman oldu hatırlamıyorum muhtemelen kartı bağlamışımdır.
    ben k.kartımla hesabımdan para çekebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: publicengineer

kredi kartı hesaba bağlı mı?
    internet şubeden bağlamak gerekiyor olabilir,
    uzun zaman oldu hatırlamıyorum muhtemelen kartı bağlamışımdır.
    ben k.kartımla hesabımdan para çekebiliyorum.

Bağladım hocam internet şubesinden. Ama jala aynı nedense. Bağlanmasına sevindim dolayısıyla 2 kart taşımaya gerek yok. Müşteri hizmetlerini arayım hallederim.
  • Sonunda bombayı patlatmışlar...

Kampanyamız 17.02.2017 ile 17.02.2018 tarihleri arasında App Store, Apple Music, iTunes, Netflix, Google Play, Windows Store, fizy, Spotify, Deezer, GoDaddy, LinkedIn, BluTV ve Digiturk Play üzerinden CEPTETEB Kredi Kartı ile yapacağın harcamalarda geçerlidir.

Operatörler üzerinden faturalandırılan fizy üyeliklerinde yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir. Kampanya App Store ve Google Play üzerinden fizy uygulamasına CEPTETEB Kredi Kartı tanımlanarak yapılan işlemlerde geçerlidir.

Kampanya kapsamında bir müşteri aylık olarak en fazla 15 TL, yıllık olarak en fazla 75 TL kazanabilir.

CEPTETEB Kredi Kartı ile kampanya kapsamında yaptığın harcama dönem içi işlemlerine yansıdıktan sonra, 5 gün içerisinde CEPTETEB Kredi Kartı’na %50 indirim iadeni gerçekleştiririz.

Kampanyamıza sanal kartlar dahildir. CEPTETEB ek kartları kampanyadan yararlanabilir.

Kendi adına hem ek kart hem ana kart sahibi isen yine toplamda en fazla aylık 15 TL, yıllık ise 75 TL indirim kazanabilirsin.

TEB, kampanya kapsamında satın alınan ürün ve hizmetle ilgili herhangi bir sorumluluk taşımaz. Kampanya kapsamında aldığın ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü soru ve talebini ilgili şirketin müşteri hizmetlerine iletebilirsin.

TEB kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

https://www.cepteteb.com.tr/dijital-platform-uyeligi-yuzde50-indirim/?source=anasayfa

• 2 senedir düzenli çalışan ve sigortası yatan ablama red vermişler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cepteteb kredi kartı gittigidiyorun n11 hepsiburadanın yaptığı bonus kampanyasına katılıyormu

• Rapator kullanıcısına yanıt
    enparanin izinden gidiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Ama çok cimrisi...
  • Digitürkplay dan arasıra derbi alırız iyi oldu

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.