Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
21
Favori
53.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgun_izmirli35

1779 kredi notum var memurum hala başvuru 15 gündür değerlendiriliyor diyor başlamadan bitirecekler illa

Hemşerim benimde aynısı oldu. 13000 limitle kart onaylandı. Bilinmeyen bir sebeple askıda kaldı. Her 2-3 günde bir aradım nedenini ekranda görüntüleyemiyoruz dediler. Daha sonra başvuru zaman aşımı nedeni ile iptal oldu dediler.

Bu yazdıklarımı senin durumuna cevaben yazıyorum fakat aynı durumda olan herkes okusun. Heriflerin toplam başvuru kotası var. Kendi bireysel hedefleri için. Herhalde prime hak kazanıyorlar. Kasıtlı olarak girilen bilgilerden birini değiştirip başvurunun onaylanmasını engelliyorlar. Örnek kimlik bilgisi vs olabilir. Benim cep telefon numaramı yanlış girmişler sisteme. Sonu 61 olan bir numara girmişler. Benzer durumda olanlar sistemdeki bilgilerini kontrol ettirsin eğer yanlış bir giriş varsa iptal ettirip Yeni başvuru açtırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazartesi başvurdum salı onaylandı çarşamba yola çıktı. Hızlarına hayran kaldım. Gelsin kampanyalar. :D
  • Bugün Cepteteb için aradılar.Görüşüp bilgilerimi alacaklarmış nüfus cüzdanı v.s. bu aşamadan sonra kabul edilip edilmediğim mi ortaya çıkacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

Teb kredi karti cikardilar. 5600 tl limit verdiler. Onun limitini 1000 tl ye düşürdüm. Cepteteb e basvurdum hala degerlendirmede gorunuyor 2 haftadir. Mh 6000 limitle onaylanmış oldugunu goruyorum diyor. Ve hala kart basimi yapilmiyor bekliyorum bakalim. Takildi kaldi degerlendirme asamasinda

teb kredi kartı varsa aynı limitle onaylandı ailemin kartı 2 gün sonra geldi şimdi çift kart var .
  • propesyonel kullanıcısına yanıt
    bu nasıl oluyor ya toplamda 19 bin limitli kartım var. hergün mesaj atıyodu limit 1000tl olsun istiyosan 9.800 limitli Denizbank kartını kapat diye 4800 lük garanti kartımı kapattım 1000tl limit başvurusu yaptım. diğer kartlarını kapat diyor. 400 tl limitle takılıyorum 1 yıldır extre borcu gelmedi limit yetmediği için önceden ödeye ödeye kampanyadan faydalanacaz diye. birde namussuzlar da herşey ücretsiz bütün mahallenin faturalarını doğalgaz dahil 1 lira kesinti almadan yatırıyor. limit yetiremiyoz. uyuz oldum ya.
  • Kuryeye verilmiş yazıyor kaç günde gelir acaba? Sizlere kaç günde geldi? Sözleşmeyi imzalayınca kredi kartı hemen aktif oluyormu?

• Facebooktan yazdım geri döndüler dediğinz gibi askıda kalmış iptl edip tekrar başvuru yaptırdılar

• Başvuru yapacağım da ev telefonu soruyor ve girmezsen başvuru kısmında devam edemiyorsun, nasıl yaptınız bu kısmı ?
  • cepte teb hesabım var ama kredi kartı başvurusunu kabul etmiyorlar başvuru bile yapamıyorum kredi kartı olamadanda düzgün kampanyanları yok hiç
  • cepteteb kredi kartı hangi kurye ile geliyor
  • bulutcuk kullanıcısına yanıt
    Kurye.net sitesi dandik bir kurye zaten. Adamlar eve gelmeden adrese geldik nulamadık sizi diyor. Şu gün diye randevu alsan saat veremiyoruz diyor. Ha sabah ya da akşam gelirim diyor o kadar rahatlar. En sonunda şubeniz varsa gidip alıyım dedim o da yok diyor. O zaman teb bankasına getirin dedim de haftaya anca gelir heralde

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    geçen sene çok yoğunuz gelin bizden alın dediler. iş bankası kartı için
  • Arkadaslar bi gaz basvuru yaptim ama bu teb karti gittigidiyor, hepsiburada vs taksit yapmiyor sanirim hadi onuda gectim kiyafet alisverisi icin zara ya falan sorim dedim diger bankalar 6 yaparken bu 3 yapiyor bune simdi pisman oldum sanki ne gibi yerlerde yuksek taksit avantajim olur bu kartla acaba ne gibi kampanyalar karlarim olur pek birsey goremedim yada ben bilmiyorum cikarmasamiydim acaba anlatirmisiniz biraz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 7 Mart 2017; 0:45:16 >
  • almadan pişman oldum kartı. Dandik kuryenet le çalışıyorlar. 1 martta bulunduğum şehire gelmiş ama hala elime geçmedi. konun aciliyetini belirtelim dediler kuryenet e. ses yok
  • Geçen ay yaptığım 26 tllik temassız ödemenin 25tl si bugün yattı

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    23 martta bende katılmıştım ama şimdi baktım gelen birşey yok...Gün içinde iade edilir diye umuyorum...
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Normalde dün yatması lazımdı ama bugün yatırdılar limit yükseldi güncel borçtan düşmemişler onuda düşmelerini bekliyorum

• 50 tl puan bugün tanımlamışlar.. (gittigidiyor)
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Anladım...Ben sürekli kullandığım için hesap kabarık, şimdi tek tek hesaplayamam...Gün sonu bakarım...
  • Beceriksiz banka 1 yıldır kredi kartı veremedi ,
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.