Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
21
Favori
53.080
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartını kapattırmada bonus teklif ediliyormu acaba deneyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Arkadaslar bi gaz basvuru yaptim ama bu teb karti gittigidiyor, hepsiburada vs taksit yapmiyor sanirim hadi onuda gectim kiyafet alisverisi icin zara ya falan sorim dedim diger bankalar 6 yaparken bu 3 yapiyor bune simdi pisman oldum sanki ne gibi yerlerde yuksek taksit avantajim olur bu kartla acaba ne gibi kampanyalar karlarim olur pek birsey goremedim yada ben bilmiyorum cikarmasamiydim acaba anlatirmisiniz biraz ?

Yardim yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni reddetmişler. cepteteb'e üyeydim zaten ama kredi kartı yoktu. 1500 tl gelir göstermiştim, neden vermediler acaba.
  • Yengec1907 kullanıcısına yanıt
    Daha dün 1300 ü 12 ye böldüler bonus posunda...Garanti Bankasına özel kampanyalar dışında bonus neyse bu karttada o...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Geçen ay yaptığım 26 tllik temassız ödemenin 25tl si bugün yattı

temassız ödemeyi telefonda NFC ile mi yaptınız yoksa direk kartı okutarak mı
  • ns.xombe kullanıcısına yanıt
    Telefonla yaptım lg g3 32 gb

• Benimki iade olmamış...Şimdi arayıp kayıt oluşturdum...
  • Kart ücreti alıyor mı ki cepteteb dolmuş mu

• Beyler taksitli alışveriş yapmadım bana mesaj geldi sizede böyle mesaj geldimi haftasonu kampanyası vardı kişiye özel dediler sadece mesaj alan kişiler faydalanabilir demişlerdi ben yinede mesaj atmıştım belki buradan puan gelmiş olabilir

Edit:cuma günü bebek bezi almıştım sonra haftasonu kampanyasına mesaj atmıştım bez 83 tl fiyatı vardı hem gg iadesi hemde yüzde 10 geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 8 Mart 2017; 9:27:59 >

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    bana da mesaj geldi aynı şekilde puan kazanmışım, forumda görüp katılmıştım
  • muran87 kullanıcısına yanıt
    Mesaj atsanız gelmez diyorlardı ama geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Kart ücreti alıyor mı ki cepteteb dolmuş mu

İnternet sitesine bakın. İlk 50bine kart ücreti yok şeklindeki link devam ediyorsa dolmamıştır. Ordaki yazıda bunu beyan etmişler.

• 7000 TL limitli kredi kartiniz onaylanmis olup yasa geregi alabileceginiz en yuksek 200 TL limitle basilmistir.
  • Basvuru yapmaya calisirken hata verdi suan hizmet veremiyorlarmismis..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Şu mesajlar bi bana gelmedi herhalde

• Kuryenetin Allah belasini versin gelcek dediler gun boyunca evde bekledim gelmedi 1 haftadir getircekler

• Eft ücreti de yok değil mi?

Başvurdum bakalım, sonuc ne olacak göreceğiz.

• Kac gun suruyor bu is ben bi basvurdum 15gun sonra aradim sistemsel hata olmus iptal edek yine basvurun dediler.
    Sonra iptal edildi yine basvurdum simdi yine 10gun gecti ve hala gelisme yok değerlendirme yaziyor kac gun surer bu bekleme işi
    Bu arada baska kartim var ama limitleri az yani illa cikmasi lazimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    Dostum bu yazdığın benim ve birçok kişinin başına geldi. Sebebini ve ne yapman gerektiğini birkaç mesaj geride anlattım. Oradan görebilirsin

• Arkadaşlar resmen adam kandiriyorlar ceptetep aidatsiz kart diye kandiriliyoruz. Dun aksam telefonda bir kampanyadan neden faydalanamdigimi sordum mt. aidatsiz olduğu için dedi. Kisaca teb bankasinin iadatsiz karti bu isinize yariyirsa alin ama hicbir zaman kimseden aidat almayacaklar 5 yil sonrada ayni olacak.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.