Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
21
Favori
53.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    enparada kisti musluklari gerci ya,belki kafa kafaya tokusabilirler ileriki zamanlarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    İsterse 10 yıl çalışsın. Müşteri bazlı bir limit var ve bu kredi limiti dolu ise red alabilir herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas

Yine red yemişim ya Öğrencilere verirken hala sıkıntı çıkarıyorlar demek.

ben şimdi başvurdum hemen onaylandı çok ilginç müşteri hizmetlerini aradım kart basım aşamasında dedi.Ama 4 senedir teb kredi kartı kullanıyorum ve ödemeleri hiç aksatmadım sanırım ondan hemen verdiler.
  • bende başvuru yapmayı düşünüyorum ama yurtta kalıyorum kartı şubeden alabiliyor muyuz bir bilginiz varmı
  • 1779 kredi notum var memurum hala başvuru 15 gündür değerlendiriliyor diyor başlamadan bitirecekler illa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasturk

İsterse 10 yıl çalışsın. Müşteri bazlı bir limit var ve bu kredi limiti dolu ise red alabilir herkes.

valla hocam bana gelen şu şekilde. Kredi kartınız xx TL limit ile onaylanmıştır, yasa gereği kartınızı gönderebilmemiz için 30 gün içinde diğer banka kart limitlerinizden birini düşşürmeniz gerekmektedir dedi.

bende bi kartımın limitini düşürdüm, 1 gün sonra kartınız onaylanmıştır dedi.

yani kredi limitin olmasada onaylandıysa ilk mesajdaki gibi cevap yolluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinov

bende başvuru yapmayı düşünüyorum ama yurtta kalıyorum kartı şubeden alabiliyor muyuz bir bilginiz varmı

müşteri hizmetleriyle görüşün en iyi blgiyi onlar verir
  • Alabilirsin. Benim banka kartımı 1 ay içinde getirmemişti aktif ileti arayıp şubeye yönlendirince 2 gün içinde teslim aldım. Müşteri temsilcisi bulunduğunuz bölgede ki aktif ileti problemli ise herşeyi direk şubeye isteyin diye uyarmıştı. Gerçi şimdi kuryenet ile çalışıyorlar yola çıktıktan iki gün sonra k.kartımı teslim aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIduayenaII

Alabilirsin. Benim banka kartımı 1 ay içinde getirmemişti aktif ileti arayıp şubeye yönlendirince 2 gün içinde teslim aldım. Müşteri temsilcisi bulunduğunuz bölgede ki aktif ileti problemli ise herşeyi direk şubeye isteyin diye uyarmıştı. Gerçi şimdi kuryenet ile çalışıyorlar yola çıktıktan iki gün sonra k.kartımı teslim aldım.

kuryenetle çalışıyorlar 2 günde geldi
  • Başvurumu sorguladığında 3 hafta boyunca başvurunuz değerlendirme sürecindedir yazıyordu.Şimdi bakıyorum. Başvurunuz bulunamadı gibi bir şey yazıyor.Başvuru durumuna dair bana nebir sms nede e-mail geldi.Benim başvuru noldu acaba.

• 2 seneye yakındır kullanıyorum ama TEB müşteri hizmetleri sıkıntı, çözüm bulamıyorsunuz. Birde limit problemim var, kart iptali nedeniyle açılan beş bin liralık limit var. Ama TEB limit artırmıyor, mevcut limitinin yeterli olduğunu düşünüyorlarmış. Şuan kartta kalan limit 100 liranın da altında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyordan cepteteb kartımla ilk alışverişimi yaptım cumartesi günü.. 5 gün içinde iade olacak dediler.. pazartesi sabah 30 TL iade yatmıştı.. sanırım bi 30 TL hakkım daha kaldı.. keşke her ay 30 TL olsa iade :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvuru yaparken ikametkah ilçesini bir türlü kabul etmedi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Misafir Çocuğu

quote:

Orijinalden alıntı: IIduayenaII

Alabilirsin. Benim banka kartımı 1 ay içinde getirmemişti aktif ileti arayıp şubeye yönlendirince 2 gün içinde teslim aldım. Müşteri temsilcisi bulunduğunuz bölgede ki aktif ileti problemli ise herşeyi direk şubeye isteyin diye uyarmıştı. Gerçi şimdi kuryenet ile çalışıyorlar yola çıktıktan iki gün sonra k.kartımı teslim aldım.

kuryenetle çalışıyorlar 2 günde geldi

Yaklasik 15 günde elime ulaştı. Vay bee

• ramses-59 kullanıcısına yanıt
    Mh ara.onlar bilgi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: snl_

gittigidiyordan cepteteb kartımla ilk alışverişimi yaptım cumartesi günü.. 5 gün içinde iade olacak dediler.. pazartesi sabah 30 TL iade yatmıştı.. sanırım bi 30 TL hakkım daha kaldı.. keşke her ay 30 TL olsa iade :)

Keşke
  • Öğrenciyim çalışmıyor olarak başvuru yaptım 4500₺ kart bugün onaylandı garip bir banka:)

• Aidat ücretsiz dimi hala. Başvuru onaylanmış beniö

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim başımız kel galiba vermiyorlar

• Teb kredi karti cikardilar. 5600 tl limit verdiler. Onun limitini 1000 tl ye düşürdüm. Cepteteb e basvurdum hala degerlendirmede gorunuyor 2 haftadir. Mh 6000 limitle onaylanmış oldugunu goruyorum diyor. Ve hala kart basimi yapilmiyor bekliyorum bakalim. Takildi kaldi degerlendirme asamasinda

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.