Şimdi Ara

CEPTETEB YOLO Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uber gibi Vito araçları varmış 9+1
    https://www.cepteteb.com.tr/yolo-indirim-kodu-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namebaris -- 1 Ağustos 2017; 18:31:7 >

• iyi oldu havalimanı dönüşü zaten bütün vitolar hepsine üye oluyor hangisinden ekmek çıkarsa
  • Appstore'daki yorumlara baktim da, bi kendi elemanlari olumlu yorum yapmis. İndirmeye bile gerek duymadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün sonra kullanmayı düşünüyorum. Gece rezervasyon ile geldiği söylendi aracın. O güne kadar kullanan olursa yorumlarını bekliyorum.

• Indirim kodunu tanimladim ama sistemde gorunmuyor acaba odeme ekraninda mi dusecek boyle sistemler ancak indirim kodlari ile kullaniliyor

• Yani bir kod sistemi ne kadar sacma olabilir suan gördum.

Kodu girdim, zubizu da varmis onuda gireyim dedim, hala teb kodu gpzukuyor. Uygulamadan ciktim girdim, kod gitti. Yeni kod alip tekrar denedim, bu sferde gecerzi kod diyor.

Ayrica, indirim kazandiniz, -50, vs gibi birsey de yok. Oylece kod yaziyor. Resmen zirveye oynamislar.

• Uygulamayı kullandım. Gece 4'te araç istediğimi belirttim araç ve şoför bilgilerini gönderdiler. 4'e 5 kala 7 kişilik VW Caravelle araç istediğim yere geldi, Sarıgazi-Sabiha Gökçen arası 27km yolculuk 84 lira tuttu, 50 lira indirimle 34 lira ödeme yapıldı. Sıkıntı yaşamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Careem bayaa kullaniyorum birde bunu deniyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Uygulamayı kullandım. Gece 4'te araç istediğimi belirttim araç ve şoför bilgilerini gönderdiler. 4'e 5 kala 7 kişilik VW Caravelle araç istediğim yere geldi, Sarıgazi-Sabiha Gökçen arası 27km yolculuk 84 lira tuttu, 50 lira indirimle 34 lira ödeme yapıldı. Sıkıntı yaşamadım.

Merhaba, ne kadar zaman öncesi araç istemek gerekiyor ( rezervasyonlu mu ), yoksa uygulamadan çağır dediğim gibi en kısa sürede mi yönlendiriliyor.

Son olarak ücretlendirilme kişi başımı ve indirim kodu son aşamada mı girilerek düşüyor?

• Adamların kendi sitesinde bile bir ücret tarifeleri YOK !!
  • ciko44 C kullanıcısına yanıt
    Uygulamada gelecek rezervasyon eklemede gidecegin yeri yazarsan tahmini ucret cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

Yani bir kod sistemi ne kadar sacma olabilir suan gördum.

Kodu girdim, zubizu da varmis onuda gireyim dedim, hala teb kodu gpzukuyor. Uygulamadan ciktim girdim, kod gitti. Yeni kod alip tekrar denedim, bu sferde gecerzi kod diyor.

Ayrica, indirim kazandiniz, -50, vs gibi birsey de yok. Oylece kod yaziyor. Resmen zirveye oynamislar.

arkadaşlar müşteri hizm. görüştüm,öncelik teb kullanıyormuş,ancak kısa mesafe için bazı müşteriler zubizu kullanmak istiyormuş.onu önceden belirtip,yardımcı oluyormuslar.ctesi kullanıcam inş. bı sıkıntı çıkmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk75

quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

Yani bir kod sistemi ne kadar sacma olabilir suan gördum.

arkadaşlar müşteri hizm. görüştüm,öncelik teb kullanıyormuş,ancak kısa mesafe için bazı müşteriler zubizu kullanmak istiyormuş.onu önceden belirtip,yardımcı oluyormuslar.ctesi kullanıcam inş. bı sıkıntı çıkmaz..

Hocam zibizu indirimi ne kadar ki bu yoloda

• netten kullanıcısına yanıt
    20
  • GlamourSS G kullanıcısına yanıt
    Hocam araç çağırdığınız zaman sizi arayıp soruyorlar. Uygulamada tanımlı olan kredi kartınızdan ödeme yapıyorsunuz, indirim kodunu önceden girmiş olmanız lazım, indirim ödemede otomatik düşüyor.
    Ekleme: Tabiki kişi başı değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hector81 -- 3 Ağustos 2017; 10:20:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Uygulamayı kullandım. Gece 4'te araç istediğimi belirttim araç ve şoför bilgilerini gönderdiler. 4'e 5 kala 7 kişilik VW Caravelle araç istediğim yere geldi, Sarıgazi-Sabiha Gökçen arası 27km yolculuk 84 lira tuttu, 50 lira indirimle 34 lira ödeme yapıldı. Sıkıntı yaşamadım.

Merhabalar mesajınız için teşekkürler. Bende 10 Ağustosa rezervasyon yaptırdım. 2 adet bisiklet ile Fatihten Atatürk havalimanına gideceğiz. gece 03.30 a yaptırdım. İnşallah sorun çıkmadan giderim. Şöfor bilgileri ne zaman geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namebaris -- 3 Ağustos 2017; 11:28:12 >
  • namebaris kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan istek yaptıktan sonra aradılar, uygun araç olup olmadığını kontrol edip dönüş yapacağız dediler. Çok geçmeden araç ve şoför bilgilerini yolladılar.

• Teşekkür ederim bilgilendirme için,

farklı günde aynı hesaptan 2. kodu kullanan olursa yazsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlamourSS -- 3 Ağustos 2017; 14:9:19 >
  • Kodu aldım ve uygulamadan onaylattım. 27sinde sabah çok erken saate uçuşum var kullanmayı düşünüyorum bakalım.

• her zamanki gibi sadece istanbul...

quote:

Şimdilik sadece İstanbul'dayız. Çok yakında tüm Türkiye'deyiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.