Şimdi Ara

Teb bankakartı alışverişlerinizde 50 tl indirim(Ağustos devam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
15
Favori
9.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Degerli Musterimiz, TEB Banka Kartlarindan 50 TL indirim firsati! 2-31 Temmuz 2021 tarihleri arasinda TEB Banka kartiniz ile *farkli gunlerde* ve tek seferde yapacaginiz her ikinci 50 TL ve uzeri harcamaniza 5 TL, toplamda 50 TL indirim. Kampanyaya katilmak icin hemen TEMMUZ yazip 4616'ya gonderin. Internet alisverislerinizde de kampanya gecerlidir. Detayli Bilgi:
    www.teb.com.tr
    Beklenmeyen hata oluþtu!
    https://www.teb.com.tr/sizin-icin/banka-karti-indirim/"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 9 Ağustos 2021; 20:57:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gözden kaçırılan bir nokta var: her ikinci 50 TL ve uzeri harcamaya diyor. Önceki kampanyada böyle birşey yoktu. Onda her harcamaya veriyordu. Ben böyle, bir kampanyanın doğup aradan aylar geçmeden kısa sürede değiştirilip zorlaştırılan kampanya şartlarından nefret ederim ve bende ters etki yapar. Bu yüzden 150'den 200 e çıkarılan teb in e-ticaret kampanyasına ve bu kampanyaya olan ilgimi tamamen kaybettim.

Yapacağın 5 liralık indirim için bile ilk harcamayı saymıyorsun, halbuki her sene eşek yükü kâr kaldrıyorsun, kârın arttıkça cimrileşiyorsun ve bu da sana aha işte böyle tepki olarakgeri döner

• 20 kez islem mi yapacagiz yani tum bonusu almak istersek, abartmışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şart üstüne şart artık. tek kalemde 1000 tl harcamaya 30 tl faslı bitti sanırım. uyandı arkadaşalr

• quote:

Orijinalden alıntı: Archmeister

20 kez islem mi yapacagiz yani tum bonusu almak istersek, abartmışlar.

Konu için teşekkürler.

YKB iki aydır diyor ha 'her gün harca her gün kazan.'

Her gün yapılan işleme 1 lira veriyor.

Gene de ondan iyi yani:=)

• 20 defa işlem yapmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamada bu kampanya var ama sitede de şöyle bir şey var:

CEPTETEB Banka Kartın ile 2-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında toplamda yapacağın 500 TL ve üzeri harcamana 50 TL indirim fırsatını kaçırma. Üstelik internet harcamaların da kampanyaya dahildir.

Nasıl Katılırım?

• Kampanyaya katılmak için hemen TEMMUZ yazıp 4616’ya gönder veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan katılımını gerçekleştirebilirsin.

Nasıl Kazanırım?

• 2-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında CEPTETEB Banka Kartın ile market ve akaryakıt sektöründe yapacağınız toplamda 500 TL ve üzeri harcamana 50 TL indirim kazanacaksın.

İndirim yansıma tarihleri:

• Kazandığın indirimler 8 Ağustos 2021 tarihinde ekstrene yansıtılacaktır.

Kampanyaya ait diğer bilgiler:

• Kampanya 02.07.2021 - 31.07.2021 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri toplamda en fazla 50 TL indirim kazanabilir.
    • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    • Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Kampanya sadece bireysel banka kartları için geçerlidir.
    • İndirimin yansıtılacağı banka kartının işlem tarihinde açık durumda olması gerekmektedir.
    • Sadece yurtiçi alışveriş işlemleri dahil olup tüm nakit çekim işlemleri hariçtir.
    • Her müşteri kampanyadan bir kere faydalanabilir.
    • TEB kampanya kapsamı, koşul ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.

• ben hep 50 liralık alıyorumun banka versiyonu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Ikisi ayrı kampanyalar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İkinci kampanya "market ve akaryakıt" sektörlerinden yapılan toplam 500' e veriyor. İkisi farklı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesadufi

İkinci kampanya "market ve akaryakıt" sektörlerinden yapılan toplam 500' e veriyor. İkisi farklı yani.

Bu kampanya için uygulamada bulamadım.

Her iki kampanya için de TEMMUZ yazıp 4616’ya gönder yazıyor.

Kafa karıştırıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesadufi

İkinci kampanya "market ve akaryakıt" sektörlerinden yapılan toplam 500' e veriyor. İkisi farklı yani.

Öyle bir şey yok. Sen de karıştırdın, banka da!

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözden kaçırılan bir nokta var: her ikinci 50 TL ve uzeri harcamaya diyor. Önceki kampanyada böyle birşey yoktu. Onda her harcamaya veriyordu. Ben böyle, bir kampanyanın doğup aradan aylar geçmeden kısa sürede değiştirilip zorlaştırılan kampanya şartlarından nefret ederim ve bende ters etki yapar. Bu yüzden 150'den 200 e çıkarılan teb in e-ticaret kampanyasına ve bu kampanyaya olan ilgimi tamamen kaybettim.

Yapacağın 5 liralık indirim için bile ilk harcamayı saymıyorsun, halbuki her sene eşek yükü kâr kaldrıyorsun, kârın arttıkça cimrileşiyorsun ve bu da sana aha işte böyle tepki olarakgeri döner

• Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

• Tesekkurler takipte kalalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Uygulamada bu kampanya var ama sitede de şöyle bir şey var:

CEPTETEB Banka Kartın ile 2-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında toplamda yapacağın 500 TL ve üzeri harcamana 50 TL indirim fırsatını kaçırma. Üstelik internet harcamaların da kampanyaya dahildir.

Nasıl Katılırım?

• Kampanyaya katılmak için hemen TEMMUZ yazıp 4616’ya gönder veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan katılımını gerçekleştirebilirsin.

Nasıl Kazanırım?

• 2-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında CEPTETEB Banka Kartın ile market ve akaryakıt sektöründe yapacağınız toplamda 500 TL ve üzeri harcamana 50 TL indirim kazanacaksın.

İndirim yansıma tarihleri:

• Kazandığın indirimler 8 Ağustos 2021 tarihinde ekstrene yansıtılacaktır.

Kampanyaya ait diğer bilgiler:

• Kampanya 02.07.2021 - 31.07.2021 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri toplamda en fazla 50 TL indirim kazanabilir.
    • Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
    • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    • Kampanya sadece bireysel banka kartları için geçerlidir.
    • İndirimin yansıtılacağı banka kartının işlem tarihinde açık durumda olması gerekmektedir.
    • Sadece yurtiçi alışveriş işlemleri dahil olup tüm nakit çekim işlemleri hariçtir.
    • Her müşteri kampanyadan bir kere faydalanabilir.
    • TEB kampanya kapsamı, koşul ve süresini değiştirme hakkını saklı tutar.

Çağrı merkezini aradım. Önce ne demek istediğimi anlamadılar.

Siteyi açın ve şartlara bakın dedim. Çağrı merkezi çalışanı hem uygulamayı hem de siteyi açtı ve sonunda ikna oldu."Doğru söylüyorsunuz, iki ayrı kampanya ama katılım mesajı aynı. Burada bir karışıklık olmuş" dedi. Sonra o anda destek alamadığını belirtip kayıt oluşturdu. Bana döneceklerini söyledi.

• aynı gün farklı iş yerlerinden yapılabilir gibi, 20 güne gerek yok.

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya şartlarına göre 1000 tl harcamaya (oda tek seferde değil) 50 tl de az yaw, uğraştığına değmez.
    Şöyle ödül 50 nin yanına bi sıfır daha ekleseler o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 2 Temmuz 2021; 21:9:11 >
  • Bugün 2 işlem yaptım. 10 günde tamamlarız sıkıntı yok

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.