Şimdi Ara

Cerato consept plus alayım mı ne yapayım bi el atın ağalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cerato alırdım ben hem otomatik hem güzel bi motor üzerine donanımı cok iyi diğer markalardan aşağı kalır bi yanı yok hem daha az fiyat hem daha çok donanım
  • bence sizin aracınıza iyi fiyat vermişler. sahibinden de 30-35 arası gözüküyor fiyatlar
  • Maceraya gerek yok burda Kia al diyenlerin çoğunluğu da iş ciddiye binince gider Skoda alır VW alır. 3.000 lira sizi etkilemeyecekse Skoda alın geçin.
  • yeni elantra'ya da bir göz atın.
  • Cerato alın.Cerato zaten genel olarak octavia'dan daha iyi bir araç üzerine birde otomatik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerato..

Tatava yapma al geç.

Cerato güzel heybetli bi araç. Tek kötü yanı içerdeki ekran ve 16 lık jantlar.

Takacan 17 yi bak o zaman aracın heybeti nasıl daha bi şey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 23 Ekim 2016; 10:02:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsigniayı beğenmeyip 82ye cerato almaya kalkan adama direkt şunu vereyim ben :
     Cerato consept plus alayım mı ne yapayım bi el atın ağalar
  • Öncelikle pazarlığı sıkı yapın 80e bırakırlar ceratoyu.bu fiyata bu araba bedava.ağzına kadar dolu.sunroof standart.focus astra aynı özelliklerle en az 10-12 bin daha pahalı.

• Hala insignia diye yazanlar var. Arkadaşlar benim kötü aveo ile aynı parçaları kullanıyorlar diyorum ayrıca aradaki fiyat farkı en az 18000 tl. Kim verecek o kadar parayı ? Sanki çok param var da ben gidip illa cerato diye tutturmuş gibi davranıyor bazıları Varsa o fiyata dizel otomatik söyleyin onu alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

cerato ceed bu tarz arabaları alırken geleceği düşünmek lazım.
    3-5yıla satacaksanız zaten toptan zarar.
    Satmayıp binecekseniz de parçası bulunmaz ilerde.

verebileceğiniz bir örnek var mi? Link i olan mesela?

• selam arkadaş
    cerato al macera arama daha dün bindik test ettik geri görüş kamerasına kadar elzem her şey var motor şanzıman harika astra k ya bak diyecem ama opel istemiyorsun cerato tek seçenek ayrıca elentra daha pahalı
  • Hocam buradaki Cerato al Cerato al diyenlerin kapısında Passat, Golf duruyor. Eğer otomatik olmasa da olur diyorsanız Octavia alın geçin. Octavia tam bir f/p aracıdır. Ayrıca TDI motor, Cerato'ya göre daha az yakacaktır. Arabayı satacağınız zaman Octavia'nın kıymetini anlarsınız. Octavia'nın satışı Golf, Passat gibi hızlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

Hocam buradaki Cerato al Cerato al diyenlerin kapısında Passat, Golf duruyor. Eğer otomatik olmasa da olur diyorsanız Octavia alın geçin. Octavia tam bir f/p aracıdır. Ayrıca TDI motor, Cerato'ya göre daha az yakacaktır. Arabayı satacağınız zaman Octavia'nın kıymetini anlarsınız. Octavia'nın satışı Golf, Passat gibi hızlıdır.

Nasil tdi daha az yakacaktir !!! Yok oyle birşey. Şanzıman degisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Hocam buradaki Cerato al Cerato al diyenlerin kapısında Passat, Golf duruyor. Eğer otomatik olmasa da olur diyorsanız Octavia alın geçin. Octavia tam bir f/p aracıdır. Ayrıca TDI motor, Cerato'ya göre daha az yakacaktır. Arabayı satacağınız zaman Octavia'nın kıymetini anlarsınız. Octavia'nın satışı Golf, Passat gibi hızlıdır.

Cerato dizel şehiriçinde 9,5 litre yakıyor konuları açılmaya başlanınca sizi o konularda da görmek isterim.

• quote:

quote:

quote:

Cerato dizel şehiriçinde 9,5 litre yakıyor konuları açılmaya başlanınca sizi o konularda da görmek isterim.

Cerato şehiriçi 6.5 yakıyor.forumdaki ana konuda yazıyor ayrıca benim test ettiğim araçta aynı şekilde.bu arada aracı istanbulda 80000 e bırakıyorlar

• quote:

quote:

quote:

Dostum şanziman gecen sene degistu. O eski yakitlar yok. Ben ceed test aracinda bile 6.7 gordum.

• kia nin kaç yıllık araçları var piyasada. Hala alınıp satılanlar var. Parça sıkıntısı yaşayanları ben duymadım. Küçük yerde yaşayan biriyseniz her araç için parça sıkıntı olacaktır.

• Doğrudur.Ama yine de Octavia daha mantıklı seçenek burada. İkinci elde Octavia'lar çok hızlı satılıyor. Şimdi bana binmek için mi satmak için mi araba alıyorsunuz diye soracaksınız. Araba alırken ikisini de düşünmek lazım.
  • bu arabaların fiyatlanma değerlerini anlamış değilim. toyota avensis 81.350 tl. bunun yerine cerato veya octavia arasında tercih yapılıyor. bu tercih farklılığını öğrenebilir miyim. yoksa tamamen zevk ve kişisel bir şey mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

bu arabaların fiyatlanma değerlerini anlamış değilim. toyota avensis 81.350 tl. bunun yerine cerato veya octavia arasında tercih yapılıyor. bu tercih farklılığını öğrenebilir miyim. yoksa tamamen zevk ve kişisel bir şey mi.

benzinli/manuel dizel/otomatik farkindan olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.