Şimdi Ara

Cerato consept plus alayım mı ne yapayım bi el atın ağalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soruya soruyla mı karşılık verilir!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    işte bu dediğin farklılık 3 firmanın ürünlerini nasıl bir teraziye koyup denkleştiriyor.
  • cerato sınıfına göre hissiyat olarak çok geniş ve ferah, c segmenti gibi değil içerden de dışardan da.

bence fiyatına ve sunduklarına göre alınabilir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllnz

Astra tavsiye eden arkadaşlara öncelikle teşekkürler ama benim şu anki aracımla aynı direksiyon aynı anahtar aynı sinyal ve far açma düğmeleri o kadar para vericem yine aynı aksamlara dokuncam. Ha keza insignia da da aynı hep. O yuzden opel almıcam arkadaşlar.

opel sana ne etti ,,, o lafını ettiğin insignia,şu saydığın araçların içinden geçer
  • Yılda yaptığınız km ne?
  • Filo aracı Egea kullacı için uygun değil.
    Kiralık olarak iki gündür kullanıyorum. Ama tam bir işkence aracı. Bir arabanın gaz pedalı fren pedalından sert olur mu? Egea da oluyor arkadaşlar. Uzun yolda sağ ayağım felç oldu. Hız sabitleyici belki işe yarar ama her zaman kullanamazsınız. Zaten bendeki araçta yok. 140 km yolu gidemedim. 130 civarı hızla gideyim diyorum ama gaz sert olduğundan 90 a falan düşüyor bir süre sonra. Konsol düğmeler sinyal kolları çok kalitesiz. Hele klima ayar düğmeleri sinbo su ısıtıcısı kalitesinde. Kendi aracım 2015 sportage. Bunun yanında mercedes gibi kalır.
    Cerato veya Elantra alın geçin hocam tereddütsüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Hocam buradaki Cerato al Cerato al diyenlerin kapısında Passat, Golf duruyor. Eğer otomatik olmasa da olur diyorsanız Octavia alın geçin. Octavia tam bir f/p aracıdır. Ayrıca TDI motor, Cerato'ya göre daha az yakacaktır. Arabayı satacağınız zaman Octavia'nın kıymetini anlarsınız. Octavia'nın satışı Golf, Passat gibi hızlıdır.

Nasil tdi daha az yakacaktir !!! Yok oyle birşey. Şanzıman degisti.

Cerato dizel şehiriçinde 9,5 litre yakıyor konuları açılmaya başlanınca sizi o konularda da görmek isterim.

Bu durum eski otomatik şanzıman kaynaklı idi. DCT daha az yaktırıyor.

MAnuelde ise 2012 yeni kasa Ceed'den 2016 e_HDI 308'e geçtim, Ceed hem ş.içi hem ş.dışı 0.1-0.2 daha az yakıyordu +200 kg'a rağmen. Ciddiyim.

• Bugün ailecek test sürüşü yaptık. Araç gerçekten beni hayran bıraktı kendisine. Dct şanzımandan bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Yol ve motor sesi gayet kabul edilebilir düzeylerdeydi. Araç biraz sert yapılı galiba sürekli bana gaz ver der gibiydi. Ön konsolun sadeliğini gözardı edip bu aracı alıcam arkadaşlar. Aracımın üstüne 47500 e el sıkıştık. Hediye olarak cam filmi ve trafik seti verecekler. Diğer tüm marklara baktım astrasından elentrasına kadar gezmediğim bayi kalmadı dizel otonatik sunroff lu en ucuz araç astra sedandı ona da 88500 dediler. Hakkımızda hayrolsun inşallah. Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla...
  • hllnz H kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Peki aracin yol konforu, darbeleri sonumlemesi falan nasildi? Icerdekileri rahatsiz eden bir sertligi var miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi ben sürüş dinamkilerini beğendim. Gayet sessiz ve stabil çalııyor araç. Bozuk yollara da girdik öyle çok rahatsız edici tepkiler vermedi. 3 farklı sürüş modu var araçta. Sport modda epey bi agresifleşiyo araç.
  • Hangi renk?

• Bence en iyi seçimi yaptınız. Koreliler işi öğrendiler iyice. 10 sene sonra kimse tutamaz Kia ve Hyundai'i. Hayırlı olsun aracınız.

• Eşim beyaz renk istedi büyük ihtimalle beyaz alınacak hocam.
    Öncelikle hayırlı olsun.seneye elantrayı zorlayacağım olmazsa ilk alternatifim cerato.çok iyi bir seçim yapmışsınız.

• Edit
    Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Ekim 2016; 20:55:17 >
  • Hayırlı olsun

• hayırlı olsun
    cerato tavsiye ettim kapımda golf yok yazın kayınço 80 bine manuel benzinli passat aldı boşline valla ceratodan aldığım zevki vermedi crdi ve dct aracı bambaşka hale getiriyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Hocam buradaki Cerato al Cerato al diyenlerin kapısında Passat, Golf duruyor. Eğer otomatik olmasa da olur diyorsanız Octavia alın geçin. Octavia tam bir f/p aracıdır. Ayrıca TDI motor, Cerato'ya göre daha az yakacaktır. Arabayı satacağınız zaman Octavia'nın kıymetini anlarsınız. Octavia'nın satışı Golf, Passat gibi hızlıdır.

Nasil tdi daha az yakacaktir !!! Yok oyle birşey. Şanzıman degisti.

Cerato dizel şehiriçinde 9,5 litre yakıyor konuları açılmaya başlanınca sizi o konularda da görmek isterim.

Şirkete pazarlamaya cerato kiraladım geçen hafta. 2 sene şirkette kalacak. Dizel otomatik concept plus.
    Birkaç defa sağa sola giderken kullandım. Ve beğendim.

Tüketimi şu anda 5.9 ile 6.0 arasında gidip geliyor. 9.5 litreler falan çok zor bu araçla.

Tek beğenmediğim yönü frenleri oldu. Pedal fazla sert geldi. Kendi aracım BMW x1. Belki ona alıştığımdan farklı geldi.
    Bir de 120'den sonra az bir rüzgar sesi var.
    Diğer yönlerden çok beğendim. Motor tatminkar, şanzıman güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracın üzerinde nexen marka lastikler vardı. Adını ilk defa duydum açıkçası. Nedir ne değildir bu nexen arkadaşlar ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
    Bırakın lastiği mastiği önce bi teşekkür edin hayırlı olsun diyenlere!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.