Şimdi Ara

Cerato consept plus alayım mı ne yapayım bi el atın ağalar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kusura kalmayın hocam. Heyecandan unutmuşum demek ki
    İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Benim konuyla ne alakam var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsimler karismis adamım

• Eyvallah koçum

• Hayırlı olsun. Güzel araç gerçekten uzun vadede de üzmez inşallah. Renk olarak eşinizi uzay maviye yada kurşun griye ikna edin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 23 Ekim 2016; 23:18:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın. Uzun vadede üzmeyecek sizi bence, güzel seçim yaptınız
  • hllnz H kullanıcısına yanıt
    eğer ceratoya meyil ettiyseniz elantrayada bakın derim alt yapı aynı göğüs farklı ben iki aracıda inceledim ceratonun iç malzemesi ve opsiyonları daha iyi gelirken elantranın tasarımı daha güzel geldi.
    şu paraları sıradan c segment arabalara vermeyi düşünmek nasıl birşey acaba ? al bir tane ikinci el 4-5 yaşında w204 neye bindiğini verdiğin paranın karşılığında ne aldığını bil. trilyonlukmusunuz devlete bir dünya ötv kdv verecek. sıfırdaki değer kaybına uzun süre işletme maliyetleri çıkar.
  • C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Egea 2 gün kiralayıp 350 km kullandım. Lounge paketti ama arada fark olacağını sanmıyorum. Bu yazdıklarınızın hiç birini hissetmedim yaşamadım şikayet edecek birşey görmedim.
  • ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Ben aile için önermem hocam. Lounge belki daha iyi olabilir. Benim kullandığım en boşuydu sanırım. 1.3 dizel motor da hiç keyifli değildi. Özensiz ve detaylara önem verilmeden üretilmiş bir araç. Benzinli yağ gibi giden sessiz bir sportage sonrası bana çok kötü geldi. Filolarda iş yapar o kadar. Ülke ekonomisi için önemli bir araç egea. O açıdan seviyorum ama araba diye alıp kapıma koymam.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Ben aile için önermem hocam. Lounge belki daha iyi olabilir. Benim kullandığım en boşuydu sanırım. 1.3 dizel motor da hiç keyifli değildi. Özensiz ve detaylara önem verilmeden üretilmiş bir araç. Benzinli yağ gibi giden sessiz bir sportage sonrası bana çok kötü geldi. Filolarda iş yapar o kadar. Ülke ekonomisi için önemli bir araç egea. O açıdan seviyorum ama araba diye alıp kapıma koymam.

E tabiki benzinli bir suv ile kalite ve konfor kıyaslaması yapmak mümkün değil. Sportage 2 gömlek üstün bir araç... Ama egea da binilmeyecek kadar kötü değil. Ben 1.6 mjetII motor olanını kiralamıştım fazlasıyla güçlüydü araç. 2. ve 3. viteste gaza yüklenince torque steering e maruz kalacak derecede fazla güç var araçta.

Emniyet kemeri tokasının aşşa düşmesi ve bagaj kapağı düğmesinin kazara basınabilir bir yerde olması büyük 2 hata.

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

şu paraları sıradan c segment arabalara vermeyi düşünmek nasıl birşey acaba ? al bir tane ikinci el 4-5 yaşında w204 neye bindiğini verdiğin paranın karşılığında ne aldığını bil. trilyonlukmusunuz devlete bir dünya ötv kdv verecek. sıfırdaki değer kaybına uzun süre işletme maliyetleri çıkar.

Hocam 2. elle uğraşacak ne zamanım ne de gücüm var. İnsanlarla yüz göz olmak istemiyorum. Alması bi dert satması ayrı dert. Öneriniz için teşekkür ederim yine de.
    iyi kaliteli bir expertizle(serviste expertiz) eksiklerini öğrendiğiniz aracın bakımını yaptırdığınızda sizi aldığınız sıfır arabalardan daha çok memnun edecektir. ustaya da gitmenize gerek yok yetkili servise gidin. aracın bakımına 1-2 gününüzü ayırın yeter. aldığınız km kadarda siz sorunsuzca binersiniz. bu dediğimi kesinlikle yabana atmayın. ilk düşünceniz bu olsun derim. ha ben sıfır düşünüyorum derseniz bu yazdığımı birkaç defa okuyun yine ısrarla düşünün diyorum.
  • Cerato'da kampanya var bi inceleyin isterseniz.

http://www.vasitam.com/ulukar-kiadan-kampanya-cerato-concept-plus+708.html

• Bu fiyat ve donanıma göre diğer artısı da güvenli olması
    hocam,yanlız insignia D segment,ayrıca Fanatik falan da değilim ama 100 yıllık otomotiv deneyimi olan bir araç insignia.yanlız bu ceratonun motor -vites uyumu nasıl buna bi bakmak lazım.yAKLŞIK 300 kg. hafif insigniadan,bu performans açısından olumlu.Bence 1.6 motor alınacaksa 1350 kg'nin üstüne çıkmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

iyi kaliteli bir expertizle(serviste expertiz) eksiklerini öğrendiğiniz aracın bakımını yaptırdığınızda sizi aldığınız sıfır arabalardan daha çok memnun edecektir. ustaya da gitmenize gerek yok yetkili servise gidin. aracın bakımına 1-2 gününüzü ayırın yeter. aldığınız km kadarda siz sorunsuzca binersiniz. bu dediğimi kesinlikle yabana atmayın. ilk düşünceniz bu olsun derim. ha ben sıfır düşünüyorum derseniz bu yazdığımı birkaç defa okuyun yine ısrarla düşünün diyorum.

Galerici misin

• hayırlı olsun güle güle binin.Yorumlarınızı bekliyoruz.
  • C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    hayır. dünyadaki en son yapmak istediğim meslektir. çünkü araba bakmaya gelecek yüzde 90 üzerindeki kişilerin araba bilgisi sadece km model ve boyadan ibaret olunca yapılmaması gereken mesleklerin başında gelir.
  • Nexen kore mali lastiktir. Kendim kislik olarak nexen kullaniyorum. Genel olarak memnunum. Uzecegini dusunmuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.