Şimdi Ara

Cerrahpaşa endüstri müh mi YBS marmara,ist üni,medipol üni mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Say 40k ea 15 k sıralamam var.40k geçen seneki sıralamam. Cerrahpaşada hazırlık okudum kırık obpyle 15k yaptım.Mührndisliğe daha yatkınım ama okulumdan memnun değilim.Ytü ye yatay yapmayı düşünüyordum ama tercih yaparsam bu olasılık da elenecek.Okuyan ya da bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstikbalgöklerdedirr -- 20 Temmuz 2023; 15:37:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• soruyu tam anlamadım

bu sene sayısalda 40k yaptın, tercih edersen 15k eşit ağırlık mı yoksa 40k ile sayısal mı tercih edeceksin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Crowne C kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 40k ile endüstriye yerleştim bu yıö kırık obpyle 15k yaptım ea dan mührndisliği bırskmaya değer mi emin değilim.okulumdan memnun olmadığım için denedim ama yatay yapmak gibi bir seçeneğim de var

• Up

• İstikbalgöklerdedirr İ kullanıcısına yanıt
    okulundan neden memnun değilsin

yalnız ikisi de çok farklı alan yani sayısalı bırakıp eşit ağırlık tercihi yapacaksın bu durumda hukuk mu seçersin yani hangi bölüm?

ytüye yatay geçiş yaparsan okuduğun 1 sene hazırlık belki yanabilir tutmazsa çünkü hem türkçe hem ingilizcesi var kaç tercih hakkın oluyor bilmiyorum ama ingilizce tutarsa çok daha iyi olur çünkü 1 sene hazırlık okumuşsun yani 1. sınıftan devam edersin, bu eşit ağırlık tercihi yapmaktan çok daha avantajlı gibi gözüktü şu an gözüme

aslında tamamen senin kendini nerede görmek istediğinle alakalı yani muhakeme, ezber ve savunma yeteneğin daha iyiyse hukuk; bunun dışında sayısal zeka, girişimcilik, endüstriyel ve pratik ruhun iyiyse endüstri mühendisliğini tercih etmelisin, ikisininde çalışma şekilleri çok farklı çünkü

bu arada endüstri mühendisliği için mühendislikler arasında daha çeşitli ve fazla çalışma alanları sunan bir bölüm olduğunu biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowne -- 20 Temmuz 2023; 15:55:40 >

Yönetim bilişim yazmayı düşünüyorum. Az çok çalışma alanları aynı endüstriyle. Hazırlık konusunds sıkıntı çekmem geçebilirim atlama sınavını. aslında okul tercihi yapmış gibi olacağım. Tek kafamı karıştıran şey benim ilgi alanımın fizik kşmya içeren daha ağır mührndisliklere olması. Myp işe yatay geçiş yapma şansımı tamamen sıfırlayacağım ea dsn tercih yaparak.

birkaç senedir ybs revaçta olan bir bölüm bana sorarsan bu bölümün de sayısal olması gerekir yani bir programlamadan çok da farkı olmayan dersleri görüyorsun tabii üniversiteye göre değişir müfredatı, ben hukuk tercihi yaparsın diye düşünmüştüm eğer ybs tercih edeceksen düşünebilirsin devlette vs. hangi üniversiteyi düşünüyorsun hiç araştırdın mı? forumda konuları açılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin ceng vs odtü ee
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Marmara istanbul üni medipol olabilir gelirse tabi araştırıyorum. Hukuka hiç ilgim yok

bu konuda yanlış bilgi vermeyeyim ama 2020 yılında benim eski bir arkadaşım marmara ybs kazanmıştı o zamanlar daha yeni açılmıştı anladığım kadarıyla eski adı işletme enformatiği olan bölüm değiştirilerek ismini ybs yapmıştı, eğitim dili almanca diye biliyorum bölüm hakkında bilgi sahibi değilim, bölümü okuyan ya da mezun olanlardan alacağın yorumlar daha iyi olur senin adına

medipol’de ybs olduğunu duymamıştım daha önce, genelde sağlık bölümlerinde öne çıkan bir üniversite olduğunu biliyorum

Teşekkürler hocam

rica ederim hocam

• bu konu faydalı olabilir

Çol teşekkürlerrr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.