Şimdi Ara

Cerrahpaşa tıp fakültesi tercih edecekler, sorun cevaplayalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklınızda soru işareti kalmasın. Sorun cevaplamaya çalışırım. ( Kardeşim okuyor, 4. Sınıf. O cevaplıyor )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl kazanmış

• ıq ort. kaç?
  • Aşırı çalışan biri değil. Az ve düzenli çalışan biri. Lisede düzenli olarak her gün az buçuk çalışırdı. O zamanlar dershane vardı. Dershane ile birlikte iyi götürdü. Fazla inek diyebileceğim bir tip değil aslında. Okul birincisi olmuştu gerçi. Önemli olan sık tekrar ve kapasitesinin farkında olması. Bazısı daha çok tekrara ve daha çok çalışmaya ihtiyaç duyar. Bunun farkına vardıktan sonra çalışmayı düzenli yapmak rastgele yapmamak. Monoton ve planlı bir hayat olunca daha kolay alışırsın aynı saatte ders çalışırsın hep, vücut buna adapte olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

ıq ort. kaç?

IQ sunu soruyorsunuz sanırım. Bilmiyorum açıkçası. Üstün zekalı biri değil ama zeki biri. Lisede bir tane eğitim merkezi IQ testi ve sınavla alıyordu, oraya kabul edilmişti o. Beni de ettiler ama resim bölümünden :D

• Cerrahpasada 4. Sinif stajlar hakkiinda bilgilendirebilirmisiniz.ilk 3 sene rahat Ancak stajda kalma durumu sozluler vs.staj gecme hocalar vs.diger okullara gore avantaj ya da dezavantaji var mi?

• cerrahpaşa ingilizceden mezun olan birinin türkçeye göre ne gibi artıları var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınıflarda kedilerin olduğuna dair söylenti var hocam bu iddia doğru mu? Bir arkadaşımın orada okuyan ablası boyle olduğunu söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8783DAC6 -- 21 Haziran 2017; 0:56:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de gittiğimde bazen görüyorum. Seviyorum falan, doğru yani. Kedileri severim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: asya2019

Cerrahpasada 4. Sinif stajlar hakkiinda bilgilendirebilirmisiniz.ilk 3 sene rahat Ancak stajda kalma durumu sozluler vs.staj gecme hocalar vs.diger okullara gore avantaj ya da dezavantaji var mi?

Bu staj sözlüleri ilk üç seneye göre daha zor oluyormuş. Kardeşim 4 te ve ilk üç sene bute kalmadı, bu sene kaldı. Stajdan kalan da olmuş. Okul bitiminde kaldığı dersi alacak şekilde okulu biraz uzuyor sanırım. 50 60 arası koşullu geçiyor 60 baraj. Sözlüler denk geldiğin hocaya göre zor veya kolay olabiliyor . Şans işi. Farklı bir şey kastettiysen tekrar sorabilirsin

• 4. sınıf derken 4e mi geçti 4ü mü bitirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bYagiz

cerrahpaşa ingilizceden mezun olan birinin türkçeye göre ne gibi artıları var

Mezun olununca tus sınavında belli bir ingilizce seviyesi gerekiyor. Orada yardımı oluyor sanırım. Devlette bir artısı yok yani.ozelde olabilir. İngilizcede tıbbi İngilizce yeterlilik sınavında mesela faydası olabilir. Kardeşim Türkçede ama ingilizcesi iyi sayılır, bu sınavı geçmişti rahat. Yurt dışında bir artısı olur muhtemelen, ingilizce olunca. Yine yeterlilik sınavına girecek tabi. Bence anadilde eğitim daha iyi. İngilizce de okuyup Türkçe derslere gelenler var

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    4 bitirdi.

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    ablam da ctf'de 4ü bitirdi bu sene selam yollayabiliyor muyuz?
  • Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Tabi özelden yaz istersen sorayım, tanıyordur belki. Okul kalabalık ama belli de olmaz :)

• Demek okul birinciliği vardı cerrahpaşa kazandı ve

Hmm demek inek değildi.

Hmm demek az çalışırdı.

Geç bunları azizim çocuk çok çalışıyor olunca aptaldı da çok çalıştı yerine konulmuyor sokun şunu kafanıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Currynin Üçlüğü -- 21 Haziran 2017; 3:59:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Currynin Üçlüğü

Demek okul birinciliği vardı cerrahpaşa kazandı ve

Hmm demek inek değildi.

Hmm demek az çalışırdı.

Geç bunları azizim çocuk çok çalışıyor olunca aptaldı da çok çalıştı yerine konulmuyor sokun şunu kafanıza.

Ben de cok calismazdim, o da benim 2 katım çalışmış olsun. Kardeşim ne kadar çalışmış sana sorayım istersen ?

Olaya bak . Ben lise arkadaşlarımdan kim ne kadar çalışmış ve nereyi kazanmış kıyaslama yaparak söyledim bunu. Kardeşimin 2 3 katı çalışıp 3 bin olan da var ilk bine giren de. Bırakın da kim ne kadar çalışmış onu da ayırt edebilelim.

Yüksek puan elde etmek için çok da çalışabilirsiniz az ve öz de çalışabilirsiniz. Bunu kabullenmek bu kadar zor mu geldi.

• Currynin Üçlüğü kullanıcısına yanıt
    Neden zoruna gitti ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Currynin Üçlüğü

Demek okul birinciliği vardı cerrahpaşa kazandı ve

Hmm demek inek değildi.

Hmm demek az çalışırdı.

her insanın kapasitesinin farklı olduğunu soksanız siz de bir kafanıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve3k -- 21 Haziran 2017; 4:22:29 >
  • Yanı benım hep onyargım vardı ctf ye. Yok okul dokuluyor yok hocalara yer vermiyorlar falan ki cogu dogru bunlarin ... Peki ne olacak yani okulun yeri degisecekmis bilgi verebilir misiniz ileride ne olacak okula ? O kadar on yargiyla doldurdular ki yazmak istemiyorum :D Yani hacettepe veya koc veya ege veya marmara veya istanbul univ. tip arasindan neden cerrahpasa olmali bilgi verebilir misiniz? ps. Bu sorular kafamdaydi hep de sinavlarin bitmesini bekledim sormak icin tercih donemine kadar arastirmam gerekiyor :)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.