Şimdi Ara

cerrahpaşa tıp vs çapa tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Üniversite #İstanbul Üniversitesi Bölüm #Tıp
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonuc henuz gelmedi ama puanim yaklasik olarak bunlara yetecek gibi. ozellikle buralarda okuyanlardan fikir almak istiyorum bu fakultelerin avantajlari, dezavantajlari nedir? lutfen 'surayi sec, burayi secme' gibi kestirip atan cevaplar vermeyin neden oyle dusundugunuzu aciklarsaniz sevinirim.

bir de mesela iki fakultenin hocalari birbirine kiyasla nasil, cerrahpasa'dan hocalarin yavas yavas ayrildigina dair bir seyler duyuyorum. hocalarin ogrencilerle ikili iliskileri nasil, bu da benim cok onem verdigim bir husus. internlukleri nasildir, tus icin hangisi daha rahattir? egitim sistemi konusunda da farkliliklari var galiba ama tip egitimi hakkinda hic bilgi sahibi olmadigim icin anlayamiyorum, onunla ilgili de bilgi verebilirseniz iyi olur.

cerrahpasa ingilizce eger bu yil siralamalar cok oynamazsa gelmeyecek gibi. ingilizce tip okumayi cok istiyorum cunku universite egitimimi ingilizce almazsam baska turlu ingilizce ogrenebilecegimi dusunmuyorum, capa ingilizcenin de siralamasi daha dusuk ama capa ing. ile cerrahpasa trk. arasinda kaliyorum sizce hangisini one yazmaliyim? ozellikle o fakulteler hakkinda bilgisi olanlar yazarsa mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    Çapa tıp - Ege tıp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.