Hangisi daha mantıklı ? Her şeyi hesaba katınca. Yurt dışı vb. ya da akademik anlamda ingilizce avantaj mı olur acaba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalimyapmaz -- 24 Temmuz 2023; 18:21:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CERRAHPAŞA TÜRKÇE TIP VS ÇAPA İNGİLİZCE TIP
-
-
bölüm ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cerrahpaşa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her zaman türkçe tıp daha makul geliyor bana hem de cerrahpaşa
Tr de kalıp Tus kasmak istiyorsan ctf
Yurt dışı düşünüyorsan ve çok iyi bir klinikçi (cerrah, dahiliye vb.) olmak istiyorsa tabi ki de itf
ama eğer temel bilimci olayım diyorsan Hacettepe
-
ikisinde de çok güzel bir geleceğin olacak zaten
-
Hocam şu an için belli bir planım yok ama usmle vesaire planı da aklımın ucunda. Yani dah karar vermek için çok erken. Yurt dışı için Cerrahpaşa dezavantaj mı olur
Hocam dm gelin
-
up
ingilizce olması usmle için zorlar tabi de doğrudan bir dezavantaj olacağını sanmıyorum ya, benim de içimde bulunduğum durum tıpçı abi ablalar acıklar
usmle için dezavantaj olur mu
uppp
Yurt disi usmle hedefin varsa ingilizcenin avantaji var ben tercih donemimde sadece ingilizce tiplari yazmistim.
nerede okuyorsun hocam
-
Ataturk imza gozukmuyor sanirim
yok hocam imza kapalı
hocam önceki sene csde bi elemanla denk geldim atatürkde tıp okuyormuş
forumdaki arkadaş sen misin demiştim başka birini demişti bende selam yollamıştım
selamım geldi mi
-
Cs dedigin computer science mi counter strike mi hocam . Hayir gelmedi forumda %100 anonimim(3-4 kez wp gruplarinda adim gecti gerci de o da 2018'de.
csgo hocam
allah allah
adama söyledim direk tanıyom dedi ismi söyledi ama hatırlamıyorum
-
hocam Türkçe olması usmle için çok dezavantaj olur mu yav, aynı zımbırtılar sonuçta çoğunluğu da latince meselenin. Tabii ki ayrıca ingilizce kasmak gerekir de bilemedim
Çok degil ama ingilizce olmasi avantaj aksi durumda latince, ingilizce, Türkçe çorbasının ortasinda kalinabilir. Cerrahpasa bizim okuldan 1 gomlek daha iyi ogretim gorevlileri var forumda yazan birinden gördüm nicki hatirlamiyorum cerrahpasanin yurt disindaki itibari capadan daha az oldugunu soylemisti, ama dediğim gibi net bilgiye sahip değilim yerinizde olsam ingilizce yazardim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tr de kalıp Tus kasmak istiyorsan ctf Yurt dışı düşünüyorsan ve çok iyi bir klinikçi (cerrah, dahiliye vb.) olmak istiyorsa tabi ki de itf ama eğer temel bilimci olayım diyorsan Hacettepe |
Benzer içerikler
- ayt ne zaman başlanmalı
- 30 yaşında tıp okumak
- mustafa yağcı ayt matematik pdf
- tıp kitapları pdf
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X