arkadaşlar yakın bir zaman içinde cesaretimi toplamam gerekecek. anlayan anlamıştır olayı neyse neler yapabilirim sizce?
öz güven. Okul cıkısı 2 kişiyiz 12 13 kişiye posta koyduk seslerini cıakramadılar. Haklıydık ama.
Kaybedecek bir şeylerin varsa cesaretli olursun. Bunun tam tersini iddia edecekler de olabilir fakat insan asıl cesareti sevdiklerini, sevdiği şeyleri korurken elde etmeye çalışırken ortaya koyar.
Sonuç olarak açılacağın insan senin için hayatta olmazsa olmaz ise ister istemez harekete geçeceksindir.
Ben neden böyle uzatıp edebiyat parçalıyorum orasını da anlamadım ama neyse hayırlısı olsun.
çok sağolun arkadşlar. evet kaybedecek birşeyim olmadığı zaman cesaretimi toplayabiliyorum. ama şimdi onu kaybedebileceğimi bildiğim için. cesareti engelleyen birşeyler var.
fizyolojik olarak neler olabilir? mesela bi viski yada bi kaç tekila shot buna yardımcı olurmu acaba. deneyimlerime göre olur gibi geliyor fakat saçmalamaktanda korkuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: wors
çok sağolun arkadşlar. evet kaybedecek birşeyim olmadığı zaman cesaretimi toplayabiliyorum. ama şimdi onu kaybedebileceğimi bildiğim için. cesareti engelleyen birşeyler var.
fizyolojik olarak neler olabilir? mesela bi viski yada bi kaç tekila shot buna yardımcı olurmu acaba. deneyimlerime göre olur gibi geliyor fakat saçmalamaktanda korkuyorum.
Arkadaşım harekete geçeceğin her zaman bir şeylerden yardım almaya kalkarsan bağımlı olursun ve kendi başına sağlıklı bir şekilde hareket edemezsin. Arkadaşlarından tabii ki akıl alacaksın senden daha tecrübeliler vardır onkarı dinleyeceksin fakat dışardan bir madde almanı özellikle alkol almanı zaten önermem.
Ama sen daha iyi bilirsin tabii ki.
Tecrübe gerekir.
bağımlılık derecesinde değil tabiki =) kendimi biliyorum zaten fakat bu gibi maddelerin düzgün kullanımı(aşırıya kaçmamak,dozunu ayarlamak) gerçekten rahatlatıcı etki yapbiliyor. büyük usta freud bu şekilde ne kadar yaratıcı oldu. işte gereken güç içimde ama bakalım. neler olacak.
Gaza getirici filmler izle. Scarface American History X Fight Club Braveheart Rocky vb..
quote:
Orijinalden alıntı: RaCoN
Gaza getirici filmler izle. Scarface American History X Fight Club Braveheart Rocky vb..
zor br işe kalkışmadan önce hep fight club ın belirli sahnelerini izlerim
2 tek at cesaret patması yapmassan neyim :D
quote:
Orijinalden alıntı: #
öz güven. Okul cıkısı 2 kişiyiz 12 13 kişiye posta koyduk seslerini cıakramadılar. Haklıydık ama.
Bence o 12-13 kişide var bi problem sizin öz güveninizden değil yani
g.t
quote:
Orijinalden alıntı: freezer80
g.t
çok açıklayıcı oldu . şuan cesaret patlaması yaşıyorum.
quote:
Eğer mevzu anladığım gibi kız mevzuysa kendine şunu sor... Kendine 2 çözüm yolu ver 1. si konuşmak 2. si konuşmamak Eğer konuşmayıp da o kız 3 ay sonra başka birisiyle çıkarsa ve yine sana arkadaş gibi davrandığında bunu kendine yedirip keşke konuşsaydım demek mi? Yoksa Elinden geleni yaptıktan sonra yani kıza sevgilim demeyi denedikten sonra kızın sevgilin olması ya da olmaması... Sonuçta sen elinden geleni yaptıktan sonra hala olmuyorsa fazla zorlamanın anlamı yok... Sen zaten elinden geleni yapmışsın yani sen elmayı seviyorsun diye elmanında seni sevmesi şart değil :) Fakat kızla konuşmadan kaybetmek en kötüsü
Deneyen kaybetmiş denemeyen ZATEN kaybetmiş
hard core rap ve hard metal dinle
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
quote:
Eğer mevzu anladığım gibi kız mevzuysa kendine şunu sor... Kendine 2 çözüm yolu ver 1. si konuşmak 2. si konuşmamak Eğer konuşmayıp da o kız 3 ay sonra başka birisiyle çıkarsa ve yine sana arkadaş gibi davrandığında bunu kendine yedirip keşke konuşsaydım demek mi? Yoksa Elinden geleni yaptıktan sonra yani kıza sevgilim demeyi denedikten sonra kızın sevgilin olması ya da olmaması... Sonuçta sen elinden geleni yaptıktan sonra hala olmuyorsa fazla zorlamanın anlamı yok... Sen zaten elinden geleni yapmışsın yani sen elmayı seviyorsun diye elmanında seni sevmesi şart değil :) Fakat kızla konuşmadan kaybetmek en kötüsü
Deneyen kaybetmiş denemeyen ZATEN kaybetmiş
haklısın. söyledim zaten ona fakat işler garip bi hal aldı
Elinden geleni yap
quote:
Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
quote:
Orijinalden alıntı: #
Bence o 12-13 kişide var bi problem sizin öz güveninizden değil yani
Ertesi gün ne olacaklarını tahmin etmişler o zaman.