Şimdi Ara

Cevap: 2012-13HondaCivicSedanAnaKonu.İlkMesajı Okuyunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: myd

quote:

Orijinalden alıntı: antikcocuk

quote:

Orijinalden alıntı: myd

Videoma ses vermişler arkadaşlar bide sesli izleyin HD kalitesinde

myd antalyada ikamet ediyorsun sanırım. bende antalyadayım. korkutelinde ikamet ediyorum. aracı eysa'dan mı aldın? 2 dir gidiyorum ama çok yüksek fiyat çekiyorlar. yılbaşından bu yana gitmedim. gelen zamlarla nasıl bir fiyat vereceklerini düşünmek bile istemiyorum. sen aracı ne zaman ve kaça aldın öğrenebilirmiyim. bir de hediye olayı falan oldu mu? verdilerse neler verdiler?

Evet dostum Antalya merkezdeyim. Arabayı Kasım 2'sinde teslim aldım. Arabam Premium, ekon modeli değil ancak bayi ile anlaşıp aynı tüpten bayice takıldı. Ekonun farkı yok zaten yine bayi takıyor her halükarda, böyle olunca daha uygun oldu. Arabanın fiyatı 50750 son, üzerine 3000 TL'lik tüpü 2250'ye verdiler, toplamda 53000 TL para verdim anlayacağın.

Hediye mediye zırnık vermediler başından konuşmadığım için. Baya uğraştım ama maalesef arabayı teslim alırken giriştiğim için... Fiyat konuşulurken girseydim konuya belki koparırdım bişeyler ama maalesef koparamadım. O yüzden 10 bin bakımına başka bayiye gitmeyi de düşünüyorum....

Gerçi kime tavır yapıyorsam adamlar aralık ayı içinde 140 tane civic satmış

Geçtiğimiz gün vibrasyon sorunu için gittim, orda satış elemanı ile konuştuk, arabanın üzerine 2000 TL ötv gelmiş, 1000 TL de kendileri zam yapmış, benim araç şuan 56000 TL civarı yani...

Ben de Kumluca'da ikamet ediyorum. Umarım görüşür tanışırız. Benim araç 2012. Ben de lpg dönüşümünü dışarda yaptırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.