Şimdi Ara

Cevap: %30 yakıt tasarruf kiti için gönüllüler gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hidrojen enerji taktıracağım. Araç Lada Vega 1.5 16v. Ölçümleri yazarım. Galiba bu kit hidrojeni çok az gönderiyor, yardımcı yakıt olarak. Çünkü yukarıdaki hesapta olduğu gibi yakıtın %30 unu hidrojenle karşılamak imkansız. Ayrıca bugün test cihazı( gelecek, dynoya gideceğim.Sonuçları fotoğraflayıp buraya atarım bakalım işe yarayacak mı. (İade garantisi var)

Bu arada yazmayı unuttum,Portekiz'de büyük bir katedralin önünde çalışan taksilere takmışlar, 100 km'de 1 litre tasarruf öngörüyor. Euronews'da çıktı.

• Ahahaha, On numara lan bu.

Hoca işe uyanmış.

Site bu

http://www.ultimatecell.ie/

Mal aynı mal, fakat şekilli. 1 Litre tasarruf sağlıyoruz (neye göre ?)

Su buharı ile emisyon değerlerini hoplatıp, araba tasarruf yaptı diyorlar. Çok güzel...

Takılın işte. şimdi bu dolmayı türkiyede yutacak 10 bin kişi yok mudur ?

Köşeyi dönersiniz işte.

Tabi aynı zamazingo yu 10 tl ye evde yapmak da mümkün...
  • konudan konuşalım hocam bizler destek olacağız size. Ayrıca sabote etmeye çalışanlar olacak cevap atmayın onlara cunku konuları kapattırmaya çalışıyorlar. Bunlar genelde markaların satış elemanları, benzinlikçilerin elemanları vs bu olaydan zarar görecek kişiler kısaca
  • Hocam sonuçları burdan paylaşırsanız çok iyi olur Yönetim surekli konuları kapattı birilerinin işine gelmeyince
  • Takip edelim bakalım. Nasıl bi sistemi var. Birazda onun hakkında bilgi verirseniz iyi olur. Mobilim takip edemiyorum. Lpg de de çalışıyo mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitane daha vardı boyle ankaradamı ıstanbulda mı ne ustaymıs vıdeo felan daatmıstı taktıgı araclara mutlaka garantılı yakıt tasarrufu zart zurt otuyo cok guzel vs 250tl dıye reklam yapıyolardı rolantıyle bıle hızlanıyo araca en ufak zararı yok garantı bıle bozmaz demıstı vs bılmem ne cok cok ıddalı konusuyodu

1.4 broadwayı getıreyım 98 model işe yarasın 250 ıse 500 vereyim baska sehırden gelecegım ama yaramazsa araca bı zarar verır yada işe yaramaz geri almazsanız sıkıntı olur diye ulaştım ciddi ciddi bişiy diyemediler kısaca tamamen reklam kokan hareketler inanmayın derim
  • adam iki üyelik almış kendi kendini kasıyo,yeni nesil trollük bu galiba

• çakmak girişine led lamba koyup 10 lt tasarruf ettiğimiz sistemlerden mi bu da ?
  • %30 - %40 tasarruf ettiren tekşey lpg dir!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Takip edelim bakalım. Nasıl bi sistemi var. Birazda onun hakkında bilgi verirseniz iyi olur. Mobilim takip edemiyorum. Lpg de de çalışıyo mu ?

LPG dizel benzin tüm araçlara uyumlu

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

adam iki üyelik almış kendi kendini kasıyo,yeni nesil trollük bu galiba

Kesin baban akaryakıt istasyonu sahibi sende buraya trolluk yapmaya gwlmissin. İşinize gelmez tabi satışlar düşecek. Elektrikli motosiklet konusunda varsa goruslerin onları da alalim

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

adam iki üyelik almış kendi kendini kasıyo,yeni nesil trollük bu galiba

Kesin baban akaryakıt istasyonu sahibi sende buraya trolluk yapmaya gwlmissin. İşinize gelmez tabi satışlar düşecek. Elektrikli motosiklet konusunda varsa goruslerin onları da alalim

babamın akaryakıt istasyonu sahibi olması iyi olurdu ama 15 yıl oldu aramızdan ayrılalı,elektrikli motorsiklet kullanan yeğenim var çok memnun,tabii kısa mesafede kullanıyor ve hiçbir masrafı yokmuş,ne plakası ne vergisi ehliyet bile gerekmiyor diyor,3 kişi taşıyabiliyormuş ve hiç ses yok çalıştığı bile anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 5 Temmuz 2015; 10:31:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

bitane daha vardı boyle ankaradamı ıstanbulda mı ne ustaymıs vıdeo felan daatmıstı taktıgı araclara mutlaka garantılı yakıt tasarrufu zart zurt otuyo cok guzel vs 250tl dıye reklam yapıyolardı rolantıyle bıle hızlanıyo araca en ufak zararı yok garantı bıle bozmaz demıstı vs bılmem ne cok cok ıddalı konusuyodu

1.4 broadwayı getıreyım 98 model işe yarasın 250 ıse 500 vereyim baska sehırden gelecegım ama yaramazsa araca bı zarar verır yada işe yaramaz geri almazsanız sıkıntı olur diye ulaştım ciddi ciddi bişiy diyemediler kısaca tamamen reklam kokan hareketler inanmayın derim

Açıkçası bende tırsmıyo değilim.

• %30-40 tasarruf hikayelerine yeni biri daha mı ekleniyor.
  • Bir otomobilde, motorun kendi ürettiği elektriği kullanarak dakikada kaç ml(mililitre) hidrojen elde edebilirsiniz ki?Hiç sanmıyorum ki yanmanın verimini arttıracak kadar üretim yapabilsin.Ayrıca bu hidrojeni üretmek harcadığınız elektrik için de bolca yakıt harcamanız gerekir.Şimdi benim bilmediğim yakıt istasyonlarım da vardır.Hasılatı toplamam için adreslerini de söyleyin bari. :D
  • Ben taktırdım, akşam cihazın fotoğrafını atarım.
  • Yine mi tasarruf
  • %5-7 civarı bir tasarruf elde etmiş arkadaş ama daha detaylı bilgiyikendisi verecektir zamanla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Yine mi tasarruf

5.0 hemi motorlu araca mı biniyosun
  • şu konuları merak ediyorum neden konu müdavimleri sürekli banlanıyorlar ?
    keşke ceza alanların neden aldıgınıda yazsalar :)
    bu arada benimde amatör olarak atölyede cell hücresi yapmışlıgım var hatta tek zamanlı motoro tek tük ateşleme ile döndürmüşlügüm bile var diyebilirim sonra arabam zaten az yakıyor ticaretinede zaten engel olurlar düşüncesiyle vazgeçtim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.