Şimdi Ara

Cevap: 30000 TL İlk Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opel astra 1.3 sedan 2008 araç aldım yaklaşık 3 haftadır da arabayı kullanmaktayım. araba 32 bin tl ye aldım 138 binde idi. yakıt hususunda yarım depo ile 500 km yi rahat görüyorum şehırdışı. şehir içi de extra farketmez diye düşünüyorum. kullanımı çok rahat bir araba, linea da kullandım fakat fersah fersah ötede bir araç. hız sabitlemesi harika bendeki araç aslında essentia ama hız sabitlemesi kol dayaması enjoy jantları vs. hepsi var üst paketlerle tek farkım zannedersem direksiyondaki tuşlar ve ana ekranda benim olmayan yol bilgisayarım. bagaj cidden çok işimi görüyor. çoğu yerde denk geleceksinizdir 1.3 çekmez diye araba 6 ileri tek sıkıntımız şu oluyor sıkışık trafikte kesinlikle 1. vitese alıyorsunuz ve hemen akabinde 2 ye atıyorsunuz bu böyle devam ediyor. 200nm tork var 2. viteste özellikle ivmelenmesini ben beğendim ki bu kıstasıda 2000 cc 140 bg caddy aracımız da var buradan baz alıyorum. elbet denk değil fakat ben çekmedi etmedi olayları hiç olmuyor. bursanın dürdane rampasında olsun, inegölün rampasında olsun 6. vites çıkıyorum ki klimada bu havalarda açık.

aracın tek hususu var. kronik sorun diyebileceğimiz bu arabaların yakıt şamandırası kimilerinde sıkıntılı olabiliyor. demem o ki çeyrek deponun aşağısına düşürmemek gerekli bayır çıkınca yakıtı göremeyebiliyor ve stop edebiliyor araba. tekrar çalıştırınca hemen yolunuza devam edebiliyorsunu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir başlığa yazı yazayım derken yanlışlıkla bunu açtım. Konuyu silmeyide beceremedim. Olay nerelere geldi hala şaşkınım :). Moderatörler lütfen siliniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.