Şimdi Ara

Cevap: 357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lisan Kimya(4yıllık)
    Arkadaşlar 2 üniversite diplomam var başvuru yapıcam, uzun dönem istiyorum özellikle mesleki....Başvuruya giderken 2 diplomamıda almamın bana bi faydası olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: morganfr

Ön Lisans Gıda Teknikerliği(2yıllık)
    Lisan Kimya(4yıllık)
    Arkadaşlar 2 üniversite diplomam var başvuru yapıcam, uzun dönem istiyorum özellikle mesleki....Başvuruya giderken 2 diplomamıda almamın bana bi faydası olur mu?

Siniflandirmani lisans diplomana gore yapacaklar o yuzden on lisansin bir etkisi olmaz. Ikisini de gotur ama mezun olunan kisimda lisans okulunun yazdigina dikkat et. 12 ay er siniflamasina dahil ederler yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım yarın ben de Üsküdar şubesine gidip işlemleri mi yaptıracağım...Ama tecil mi ettireyim "sonra 2-5 gün geçince bozduracağım tabi " yoksa direk karar mı aldırayım halen düşünüyorum..
    Kasım'a sevk aldırırsam yine de durum belgesi alabilir miyim ? bunu yanıtlayabilecek olan varsa çok iyi olur.

bütün belgelerim tamam.İnşallah yarın uzun sürmez işlemler..Ben de gözlerde miyop ve tek kulakta %30-35 kaıp var.Raporlarını da göstereceğim
    İnşallah aile hekimiden sonra gata sevk olmaz.Uğraşmak istemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Bakalım yarın ben de Üsküdar şubesine gidip işlemleri mi yaptıracağım...Ama tecil mi ettireyim "sonra 2-5 gün geçince bozduracağım tabi " yoksa direk karar mı aldırayım halen düşünüyorum..
    Kasım'a sevk aldırırsam yine de durum belgesi alabilir miyim ? bunu yanıtlayabilecek olan varsa çok iyi olur.

bütün belgelerim tamam.İnşallah yarın uzun sürmez işlemler..Ben de gözlerde miyop ve tek kulakta %30-35 kaıp var.Raporlarını da göstereceğim
    İnşallah aile hekimiden sonra gata sevk olmaz.Uğraşmak istemiyorum...

Kasima da sevk aldirsan durum belgesi vermek zorundalar. Yanilmiyorsam 24-27 ekim arasi bir tarihe kadar ilisigi yoktur yazacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.