Arkadaşlar üniversitenin ardından yüksek lisanstan mezun oldum, Elimde Spk'ya ait uzman belgesi de var Yurt dışında ingilizce okulunda egitim aldığımı gösteren sertifikada bunları yazıyorum çünkü bulunduğum bölgedeki askerlik şubesi tamamen askere adam alma yönünde hareket ediyor.
Şubeye ilk olarak üniversite mezunu olduğumda gittim burada tecil işlemini yaptıracaktım çünkü yüksek lisansa yazılmıştım anlamsız bir şekilde muayneyede gönderdiler (şağlık ocagında) ve tecilimi yaptırdım ardından yüksek lisans'tan mezun oldum ve mezun olduktan 3 gün sonra kagıt geldi Şubat 2015' te askersin diye tecil ettirdim Şubat 2016 kadar. bu sıra zarfında elimde egzama ve göz bozukluğum meydana geldi ve Spk belgesini de aldım. Kasım 2015'te askere gitmek istiyorum fakat bu bir zorunluluk benim için subat benim için sorun oluyor. onun için ne yapmam gerekiyor bilen varsa söylesin askerlik subesine gitsem adamlar direk benim agustosda gönderir öyle herifler anlatsamda anlamıyorlar dinlemiyorlar şimdiden teşk ederim.
1990 DOGU
semmuzS
kullanıcısına yanıt
Kasımda gitmek istiyorsan temmuzda tecili bozdur.Bozdururken kasım celbi diye bildir.Bu şekilde yap kesinlikle kasımda askersin.Yüksek lisansa 1 yl tecil var.