Şimdi Ara

Cevap: 5-7 bin tl arası otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konu sahibi olarak başlığı hortlatayım dedim:)

Bir tanıdıktan 93 model lada samarayı 5.500 tl karşılığında almak için anlaştım. Fiyat 7.000 tl den düştüğü için almamda etkili oldu.

Arabanın az biraz masraf açacağını düşünüyorum fakat sürüşümü geliştirebilmek adına şu süreçte mutlak deneyim kazanmam gerektiği için pek fazla gözümü kırpmadım.

Arabayı bugün gittim gördüm ve test ettim, daha önce babamın 2004 model palio 2001 model corsa vs. kullandığım için elbette direksiyon, kalkış vs farklı geldi. Kaporta iyi duruyor, içeride sağında solunda az biraz çürükler var fakat olacak o kadar, kaç senelik araba. Çarşamba günü araç elimde olacak, alır almaz kısa bir süreç içinde zorunlu trafik sigortasını yaptırıp ustaya bir götürmek istiyorum. Bu arada İstanbul da önerebileceğiniz bu arabadan anlayan (Avrupa yakası - mecidiyeköy) usta nerde bulabilirim acaba?

Resimleri sizlerle paylaşıyorum.

Cevap:  5-7 bin tl arası otomobil

Cevap:  5-7 bin tl arası otomobil

• Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lada Samara keçi gibi araçtır parçası bol ve ucuz keyfi bile parça değiştirebilirsin. Allah kaza bela vermesin doğru bir araç seçmişsiniz bütçenizi zorlamaz. İstanbulda yaşamadığım için usta öneremeyecem

• Lada klübündek meşhur Bayhan usta İstanbul da sanırım. O forumdan bulabilirsiniz

Bu arada hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.