Şimdi Ara

Cevap: Akdeniz Tıp Hakkında Sorularınızı Cevaplayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sıralamam 6113 Akdeniz tıp yazmayı düşünüyorum. Ama ingilizcem çok iyi olmadığından bir sene hazırlık okuyup kendimi geliştirmek istiyorum. Fakat Akdeniz tıp eğitimi %100 türkçe o. Acaba Akdeniz Üniversitesinde tıp öğrencileri kendi istekleriyle hazırlık okuyabilirler mi?

• Kendine gel boşuna bir yıl kaybetme... Benim de 5bin Akdeniz yazcm, hazırlık kaldırıldığı için seviniyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok amuğa. . millet okumamak için kaçar. sen??? abi bi yaz git 2-3 ay kas öğren süper. veya yurt dışı yap. 2 yıl kurs almıs gibi olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akdeniz'de hazırlık kaldırıldı mıı? Umarım öyledir😄

• İngilizcem çok kötü 1 sene hazırlık hem uyum için hemde ileride tus için faydalı olacaktır. (Mezuna kalmıştım çok yoruldum biraz dinlenmek istiyorum :) )
  • Yazık edeceksin ama sen bilirsin, hazırlık = lise5

• Komik bi soru olacak ama ben kan aldırmaktan, iğneden falan cok korkuyorum, kan görünce biraz kötü oluyorum fakat tıp okumak istiyorum sizce sıkıntı olur mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Likehowitfeels

Komik bi soru olacak ama ben kan aldırmaktan, iğneden falan cok korkuyorum, kan görünce biraz kötü oluyorum fakat tıp okumak istiyorum sizce sıkıntı olur mu

İki günde geçiyor onlar... Okudum biliyorum hemşirelik...

• Akdeniz tıpta bu yıla kadar zorunlu hazırlık vardı fakat bu yıl ilk defa bizimle zorunlu hazırlık kaldırıldı.Hazırlık eğitimi yine var istersen.Yani isteğe bağlı ister atla ister oku hazılığı.Ama bence hazırlık okuma hem ortamda da yaşıtlarından geri kalırsın.Dediğin tatili ben 1.sınıfta yapmaya çalışacağım.Az ama düzenli çalışmaya çalışıp :) ortamı dağıtacam gerekirse :) Yani dediğim gibi reşarj olmaya benim de ihtiyacım var ve reşarj da olacam :) Bence 1 yıl uzun bir süre hazırlık yapmanı tavsiye etmem.Bir yazını kursa ayırsan bir de yurt dışı yaptın mı emin ol o ingilizceyi sular gibi konuşacaksın çünkü dayımı biliyorum.Lise ingilizcesiyle gitti üniye ve hazırlık okumadı yazın kurs artı kendi çalışmasıyla ingilizce sınavında üniversitede 3. Oldu ve italya ispanya almanya 3 ay gitti.Sonra 3 ayda kendisi tatil için amerikaya gitti şu an ingilizce makale de yazıyor ingilizce kitap da çevirebiliyor altyazısız ingilizce film de izleyebiliyor :) Yani 1 yılını harcama 3 ay yazın çalışırsın bir de erasmus yaptın mı o ingilizce en aşağı ortalama üstü bir ingilizce olacak.Ortam için de çok kasma ben ilk yıl sınıfı geçecek kadar çalışıp gerisinde full teşarj olacam :) Sana da tavsiye ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.