Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oyuna girdim bakalım nasıl ,önceki 2 oyunu oynamadım ama bunu beğenirsem diğerlerini de oynarım

Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Oyun çıkmış...

Evet şu anda geliyor.
  • Optimizasyonu nasıl beyler? Konsol portu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Bende oyuna girdim bakalım nasıl ,önceki 2 oyunu oynamadım ama bunu beğenirsem diğerlerini de oynarım

En sonunda tuşları klavye mouse göre yazmayı akıl edebilmişler resimden gördüğüm kadarı ile.

• quote:

Bende oyuna girdim bakalım nasıl ,önceki 2 oyunu oynamadım ama bunu beğenirsem diğerlerini de oynarım

Kardeş nerden çektiysen pm den atabilir misin sana zahmet olmazsa. Bide İngilizcemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

En sonunda tuşları klavye mouse göre yazmayı akıl edebilmişler resimden gördüğüm kadarı ile.

Önceki oyunları oynamadığım için bişey diyemiyecem ama ilk defa oynamama rağmen çok rahat oynadım,hoşuma gitti

Bunun yanında gpu kullanımı yüzde 50 civarında seyrederken(4xaa vs).İşlemci kullanımı yüksek değerlerde seyretti
    2 ve 4 çekirdek farkı hissedilir derecede fps ye yansıyacaktır,muhtemelen frekans farkı da etki edecektir

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem_53

Kardeş nerden çektiysen pm den atabilir misin sana zahmet olmazsa. Bide İngilizcemi.

Nerden çektin derken oyunun başı bura .Oyunda sanırım 10 a yakın dil var .Bi an aklımdan Türkçe altyazı bile olabilirmiş dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 15 Mart 2011; 23:50:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Önceki oyunları oynamadığım için bişey diyemiyecem ama ilk defa oynamama rağmen çok rahat oynadım,hoşuma gitti

Bunun yanında gpu kullanımı yüzde 50 civarında seyrederken(4xaa vs).İşlemci kullanımı yüksek değerlerde seyretti
    2 ve 4 çekirdek farkı hissedilir derecede fps ye yansıyacaktır,muhtemelen frekans farkı da etki edecektir

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem_53

Nerden çektin derken oyunun başı bura .Oyunda sanırım 10 a yakın dil var .Bi an aklımdan Türkçe altyazı bile olabilirmiş dedim

Nerden çektin derken nerden indirdin demek istemiştim :)

•  Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood

Bu arada Assassin's Creed: Brotherhood için Ön Siparişlerimiz başlamıştır.

Teslimatlar 18 Mart 2011 Cuma günü başlayacaktır.
    Oyunda Download desteği yoktur. Daha önceki Ubisoft oyunlari gibi Ubisoft Launcher ile aktivasyon yapıp online oynanabilecektir.
    Fiyat: 35 TL dir.

Kredi Kartı ile satın almak için:http://urun.gittigidiyor.com/Assassins-Creed-Brotherhood-Orjinal-CD-Key_W0QQidZZ37495513

Banka havalesi ile satın almak için:http://www.gamekeystore.net/store/assassins-creed-brotherhood

• Arkadaşlar oyunun save dosyası nerde acaba bilen varmı
  • oyunun gelmesini bekleyemiyorum beyler. kürek linki olan varsa pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

oyunun gelmesini bekleyemiyorum beyler. kürek linki olan varsa pm lütfen

Hocam dikkat' Benimde oyunun ilacı için yazdığım mesajım vardı silinmiş. Bak direk uyarı vermemişler ama dolaylı yoldan uyarıyolar. Bulaşmayın bu ilaç işlerine konuşmayın bu konularda yoksa mart bitmeden sizi tatile yollarız diye.
    Konunun kapanmaması için lütfen duyarlı olalım

• Arkadaş ikinci oyunda olduğu gibi direk amelelikle başladık oyuna hadi hayırlısı, umarım yine milletin kocasını pataklama gibi görevler falan çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Arkadaş ikinci oyunda olduğu gibi direk amelelikle başladık oyuna hadi hayırlısı, umarım yine milletin kocasını pataklama gibi görevler falan çıkmaz.

This.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Arkadaş ikinci oyunda olduğu gibi direk amelelikle başladık oyuna hadi hayırlısı, umarım yine milletin kocasını pataklama gibi görevler falan çıkmaz.

This.

Tamamdır, şimdilik sıkıntı yok neyseki kısa sürdü ve aksiyon başladı.
  • Çıkmış be hemde bir kaç saat önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 16 Mart 2011; 2:06:39 >
  •  Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood

• Benimde kuruluyor birde PC'de oynayalım şu güzelim oyunu
  • Arkadaşa söyleyeyim de indirsin
  • Gölgelerde biraz sorun var onun dışında Xbox 360'a göre çok güzel (e haliyle daha güzel olucak ) Buyrunuz;
    AC Brotherhood
    AC II

• 1 gün 10 saat kaldı. Bu arada korsan oynayanlar multiplayer'a girebiliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.