Bildirim
Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (12. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: angelus26
Oyun çıkmış...
Evet şu anda geliyor. -
Optimizasyonu nasıl beyler? Konsol portu mu? -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
En sonunda tuşları klavye mouse göre yazmayı akıl edebilmişler resimden gördüğüm kadarı ile.
Önceki oyunları oynamadığım için bişey diyemiyecem ama ilk defa oynamama rağmen çok rahat oynadım,hoşuma gitti
Bunun yanında gpu kullanımı yüzde 50 civarında seyrederken(4xaa vs).İşlemci kullanımı yüksek değerlerde seyretti
2 ve 4 çekirdek farkı hissedilir derecede fps ye yansıyacaktır,muhtemelen frekans farkı da etki edecektir
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem_53
Kardeş nerden çektiysen pm den atabilir misin sana zahmet olmazsa. Bide İngilizcemi.
Nerden çektin derken oyunun başı bura .Oyunda sanırım 10 a yakın dil var .Bi an aklımdan Türkçe altyazı bile olabilirmiş dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 15 Mart 2011; 23:50:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hellteam
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
En sonunda tuşları klavye mouse göre yazmayı akıl edebilmişler resimden gördüğüm kadarı ile.
Önceki oyunları oynamadığım için bişey diyemiyecem ama ilk defa oynamama rağmen çok rahat oynadım,hoşuma gitti
Bunun yanında gpu kullanımı yüzde 50 civarında seyrederken(4xaa vs).İşlemci kullanımı yüksek değerlerde seyretti
2 ve 4 çekirdek farkı hissedilir derecede fps ye yansıyacaktır,muhtemelen frekans farkı da etki edecektir
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem_53
Kardeş nerden çektiysen pm den atabilir misin sana zahmet olmazsa. Bide İngilizcemi.
Nerden çektin derken oyunun başı bura .Oyunda sanırım 10 a yakın dil var .Bi an aklımdan Türkçe altyazı bile olabilirmiş dedim
Nerden çektin derken nerden indirdin demek istemiştim :)
-
Bu arada Assassin's Creed: Brotherhood için Ön Siparişlerimiz başlamıştır.
Teslimatlar 18 Mart 2011 Cuma günü başlayacaktır.
Oyunda Download desteği yoktur. Daha önceki Ubisoft oyunlari gibi Ubisoft Launcher ile aktivasyon yapıp online oynanabilecektir.
Fiyat: 35 TL dir.
Kredi Kartı ile satın almak için:http://urun.gittigidiyor.com/Assassins-Creed-Brotherhood-Orjinal-CD-Key_W0QQidZZ37495513
Banka havalesi ile satın almak için:http://www.gamekeystore.net/store/assassins-creed-brotherhood
-
Arkadaşlar oyunun save dosyası nerde acaba bilen varmı -
oyunun gelmesini bekleyemiyorum beyler. kürek linki olan varsa pm lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
oyunun gelmesini bekleyemiyorum beyler. kürek linki olan varsa pm lütfen
Hocam dikkat' Benimde oyunun ilacı için yazdığım mesajım vardı silinmiş. Bak direk uyarı vermemişler ama dolaylı yoldan uyarıyolar. Bulaşmayın bu ilaç işlerine konuşmayın bu konularda yoksa mart bitmeden sizi tatile yollarız diye.
Konunun kapanmaması için lütfen duyarlı olalım
-
Arkadaş ikinci oyunda olduğu gibi direk amelelikle başladık oyuna hadi hayırlısı, umarım yine milletin kocasını pataklama gibi görevler falan çıkmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: viiiz
Arkadaş ikinci oyunda olduğu gibi direk amelelikle başladık oyuna hadi hayırlısı, umarım yine milletin kocasını pataklama gibi görevler falan çıkmaz.
This. -
quote:
Orijinalden alıntı: FIRTINA
quote:
Orijinalden alıntı: viiiz
Arkadaş ikinci oyunda olduğu gibi direk amelelikle başladık oyuna hadi hayırlısı, umarım yine milletin kocasını pataklama gibi görevler falan çıkmaz.
This.
Tamamdır, şimdilik sıkıntı yok neyseki kısa sürdü ve aksiyon başladı. -
Çıkmış be hemde bir kaç saat önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 16 Mart 2011; 2:06:39 > -
-
Benimde kuruluyor birde PC'de oynayalım şu güzelim oyunu -
Arkadaşa söyleyeyim de indirsin -
-
1 gün 10 saat kaldı. Bu arada korsan oynayanlar multiplayer'a girebiliyor musunuz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X