Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende biraz oynadım ama bu mutlu aile senaryosu çok kötü bir şekilde bozulacak gibime geliyor, oynayıp görcez.
  • iniyore
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Nihayet oyunu kurdum ve başını biraz oynadım, sp senaryo olarak henüz yorum yapamayacağım ama güzel bir devam hikayesi olduğundan eminim, azda olsa oyundaki grafiklerde de gelişme var, bunu grafik ayarlarından ve oyun içindeki görüntüden anlayabiliyoruz, birde artık at üstünde şehir içinde gezinebiliyoruz. Bence mp olarak alınacak bir oyun değil, çünkü mp"da yapacağın şeyler kısıtlıymış, suikast yapıp kaçmaktan başka birşey yok deniyor.

Öyle değil konsolda oynadım harika bir mpsi var. pc'de key almak lazım mp lerden en iyisi abartmıyorum tamam bf den iyi değil ama baya yeni bir tarz.
  • AC zaten fps türü bir oyun değil BC tarzı birşey beklenilemez, güzelse iyi o zaman almayı düşünebiliriz, mp'da neler yapılıyor.
  • birsürü mod var hele ücretsiz dlclerle daha çoğalıyor birsürü mod var dediğim gibi wanted var misal herkes birbirini avlıyor o dediğin işte misal 1.ciyi 2-3 kişi avlıyor

manhunt vardı adı böyleydi

avcı vs saklanan saklanan şehirdeki misal kendi karakterinin aynı olanların yanında duruyor avcı geliyor bot olanı vuruyor(pedleri ) vs onu pedi vururken biz onu bayıltıyoruz vs acayip harika perkler vs sistem var killstreaklar

sonra çantayı taşı gibi bişi vardı

3 takım olan bi mod var
    3 vss 3 vs 3
    böyle biz takımız karşıda takım var onları avlıcaz bizi başkası avlmaya çalışırken bizi avlamaya çalışanları bizim avladığımız mod vs var anlatmakla olmaz oynarak anlarsınız mp'sini.
  • ÇIKMIŞ Sk i d row versiyonu çekiyoruz dimi ? Sakat olmasın.
  • Bende indiriyorum,fakat sınav nedeniyle oynayamayacağım
  • İlk başlarda
    düşmanların surları top ateşine tuttuğu ve atla koştuğumuz bölümdeyim,
    tahminlerimde yanılmamışım bu sefer oyun serinin en güzel güzeli olmuş, oynayanlar göreceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Mart 2011; 19:57:18 >
  • Oyuna başladım. Mükemmel olmuş her zamanki gibi
  • Benim de yükleme bitti ve bir kaç görev yaptım iyi gidiyor gibi hadi bakalım...skidrow versiyonu ingilizce, üstüne ilacını da verdin mi pürüzsüz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

AC3 oynamadan önce AC2 oynamak lazımmıdır arkadaşlar,ilk oynayacağım oyunu o yüzden.Önceden pspde oynadım.Mamundadan çekiyorum oyunu şuan.

Kesinlikle oynamalısın hatta AC1"den başlamanı kesinlikle öneririm. Oyunun çok güzel bir senaryosu ve kurgusu var sakın son oyundan başlamak gibi bir hata yapma sabırlı ol hepsini oyna zaten grafikleri aynı hepsinin birşey kaybetmezsin[:"(]

Teşekkürler arkadaşlar mesajlar için, ac1 in sıkıcı ve gereksiz olduğunu öğrendim 2den başlıcam.3 yüklü dursun şimdilik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_
    quote:

AC3 oynamadan önce AC2 oynamak lazımmıdır arkadaşlar,ilk oynayacağım oyunu o yüzden.Önceden pspde oynadım.Mamundadan çekiyorum oyunu şuan.

Kesinlikle oynamalısın hatta AC1"den başlamanı kesinlikle öneririm. Oyunun çok güzel bir senaryosu ve kurgusu var sakın son oyundan başlamak gibi bir hata yapma sabırlı ol hepsini oyna zaten grafikleri aynı hepsinin birşey kaybetmezsin[:"(]

Teşekkürler arkadaşlar mesajlar için, ac1 in sıkıcı ve gereksiz olduğunu öğrendim 2den başlıcam.3 yüklü dursun şimdilik.

Zaten oyundan bişey anlayamayacaksın boşuna kasıntı yapmaya gerek yok direkt olarak yükle üçüncüsünü oyna.Sonra 1 ve 2yede bakarsın. 1 ve 2 nin birbirinden tek farkı ikincisinde dövüş stillerinin artırılmış olması.Şehirde dolaş ,adam döv , tüy ve çanta bul.Oyun tamamen bu felsefe üzerine kurulu

• vay bea oyun çıkmış,işten fırsat bulursak oynarız artık.
  • 1. oyun çok sıkmıştı ve çeyreğine gelmeden silmiştim..ama 2.sine bayılmıştım...bakalım buda 2.ile aynı tadı verecekmi..
  • steamdan pre order yaptım şimdi bekliyorum çıkmasını
  • Bu arada steamdan pre order yapmış arkadaşlar sizdede oyunun üzerine gelince coming soon yazıyormu? Ve çıkmış oyunları satın aldığımda oyunun sayfasına girince zaten satın almışsınız yazardı ama bunda hala satın al linki duruyor ilk defa pre order yaptım steamda o yüzden bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 16 Mart 2011; 20:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

steamdan pre order yaptım şimdi bekliyorum çıkmasını

Saygıyla karşılıyorum ama mesajı görünce gülme tuttu.
  • quote:

23 saat daha bekleyeceksiniz.

Bizim takım (skidrow) korsan takımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnight Madness

quote:

Siz indirene kadar çıkmış olur zaten denedim mamundadan indirmeyi 10 kb sn yi geçmiyor 8 megabitle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Midnight Madness

quote:

Siz indirene kadar çıkmış olur zaten denedim mamundadan indirmeyi 10 kb sn yi geçmiyor 8 megabitle

800 le çektim ben

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.