Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

1 gün 10 saat kaldı. Bu arada korsan oynayanlar multiplayer'a girebiliyor musunuz?

Var mı arkadaşlar bir bilgisi olan?
  • quote:

quote:

1 gün 10 saat kaldı. Bu arada korsan oynayanlar multiplayer'a girebiliyor musunuz?

sence ? tabiiki hayır lol
  • Ne bileyim olur mu olur dostum? Ya benim anlamadığım biz hala bekliyoruz millet oyunu bitirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

nasıl hayır lol ? bilemen oturun ağlan birileri yapar mp görün ozman...

• quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

quote:

quote:

quote:

nasıl hayır lol ? bilemen oturun ağlan birileri yapar mp görün ozman...

Yapsın da görelim o zaman.

• % 80 az kaldı, ss"lere göre önceki oyundan daha güzel olmuş gibi görünüyor.

Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Mart 2011; 19:55:39 >

• Arkadaşlar oyunun save dosyası nerde acaba bilen varmı
  • oyunu oynuorum suan gayet güzel fakat bazılarınız demiş sıff mp üzerine yapılmıs bi oyun ole degil bence .. ama oyunun mp hakkında bilgi verirseniz ona göre alacağım.
  • Kale,villa tarzı bir binamız var mı yine geliştirebileceğimiz falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Kale,villa tarzı bir binamız var mı yine geliştirebileceğimiz falan?

evet roma şehrini geliştiriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dennzi

Arkadaşlar oyunun save dosyası nerde acaba bilen varmı

yokmu bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Kale,villa tarzı bir binamız var mı yine geliştirebileceğimiz falan?

evet roma şehrini geliştiriyorsun

Daha küçük bir mekanı tercih ederdim

• ac2 de olmayan ve bu oyunda olan yenilikleri sayarsanız sevinirim.. oynamak için sabırsızlanıyorum
  • quote:

ac2 de olmayan ve bu oyunda olan yenilikleri sayarsanız sevinirim.. oynamak için sabırsızlanıyorum

Çeşitli dövüş teknikleri.Tabanca.Efendim düşmanı şaşırtmak için yerden kum alıp fırlatma.Şehirde at sürme.Gözüme çarpanlar bunlar.
  • AC3 oynamadan önce AC2 oynamak lazımmıdır arkadaşlar,ilk oynayacağım oyunu o yüzden.Önceden pspde oynadım.Mamundadan çekiyorum oyunu şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

AC3 oynamadan önce AC2 oynamak lazımmıdır arkadaşlar,ilk oynayacağım oyunu o yüzden.Önceden pspde oynadım.Mamundadan çekiyorum oyunu şuan.

Sırayla oynamazsanız pek bir şey anlamayabilirsiniz senaryodan.
  • quote:

AC3 oynamadan önce AC2 oynamak lazımmıdır arkadaşlar,ilk oynayacağım oyunu o yüzden.Önceden pspde oynadım.Mamundadan çekiyorum oyunu şuan.

Kesinlikle oynamalısın hatta AC1'den başlamanı kesinlikle öneririm. Oyunun çok güzel bir senaryosu ve kurgusu var sakın son oyundan başlamak gibi bir hata yapma sabırlı ol hepsini oyna zaten grafikleri aynı hepsinin birşey kaybetmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

quote:

Kesinlikle oynamalısın hatta AC1'den başlamanı kesinlikle öneririm. Oyunun çok güzel bir senaryosu ve kurgusu var sakın son oyundan başlamak gibi bir hata yapma sabırlı ol hepsini oyna zaten grafikleri aynı hepsinin birşey kaybetmezsin

Bide ne konuştuklarını anlasam

• Nihayet oyunu kurdum ve başını biraz oynadım, senaryo ve oynanış olarak henüz yorum yapamayacağım ama devam hikayesinin sağlam olduğundan eminim, azda olsa oyundaki grafiklerde de gelişme var, bunu grafik ayarlarından ve oyun içindeki görüntüden anlayabiliyoruz, fizik efektleride daha iyi kullanılmış. Oyunda artık at üstünde şehir içinde gezinebiliyoruz, kaleleri korumak için top ateşi kullanabileceğiz. Bence mp olarak alınacak bir oyun değil, çünkü mp"da yapacağın şeyler kısıtlıymış, suikast yapıp kaçmaktan başka birşey yok deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Mart 2011; 19:56:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.