Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: Midnight Madness

quote:

steamdan pre order yaptım şimdi bekliyorum çıkmasını

Saygıyla karşılıyorum ama mesajı görünce gülme tuttu.

Siz indirene kadar çıkmış olur zaten denedim mamundadan indirmeyi 10 kb sn yi geçmiyor 8 megabitle

800 le çektim ben

nası ya ? bendede en fazla 200 geldi 8 mbit normalde 900-800 ile çekerim ?

• quote:

Bu arada steamdan pre order yapmış arkadaşlar sizdede oyunun üzerine gelince coming soon yazıyormu? Ve çıkmış oyunları satın aldığımda oyunun sayfasına girince zaten satın almışsınız yazardı ama bunda hala satın al linki duruyor ilk defa pre order yaptım steamda o yüzden bilmiyorum

Evet arkadaşım bizde de aynı durum. Zaten satın almaya kalktığında alamazsın, merak edecek birşey yok. [:"(] 23 saat kaldı bakalım, beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

Bu arada steamdan pre order yapmış arkadaşlar sizdede oyunun üzerine gelince coming soon yazıyormu? Ve çıkmış oyunları satın aldığımda oyunun sayfasına girince zaten satın almışsınız yazardı ama bunda hala satın al linki duruyor ilk defa pre order yaptım steamda o yüzden bilmiyorum

Evet arkadaşım bizde de aynı durum. Zaten satın almaya kalktığında alamazsın, merak edecek birşey yok. [:"(] 23 saat kaldı bakalım, beklemedeyiz.

Teşekkürler
  • Ben ilkini indirdim, oyunda 1. bölümü tamamladım, ikinci çıkanıda merakdan indirdim çıkartan kişi ne yapmış ilaç konusunda. Bunla övünmüyorum ama.
  • SS İSTERÜK.
  • Abi garibanlığa bak ya korsan indiren indirdi oynuyor, orjinalini alan adam hala oyunu bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Abi garibanlığa bak ya korsan indiren indirdi oynuyor, orjinalini alan adam hala oyunu bekliyor

her zaman olan şey, bu yüzden pre-order"a karşıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Abi garibanlığa bak ya korsan indiren indirdi oynuyor, orjinalini alan adam hala oyunu bekliyor

Orjinalini aldım ama bekleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

iniyore

assassiyoneee !!!!
  • Oyunda gamepad desteği yok LCD TV ye bağlayıp oynayacaktım hayallerim yıkıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Oyunda gamepad desteği yok LCD TV ye bağlayıp oynayacaktım hayallerim yıkıldı.

olması lazım... nasıl yok ilk oyunda bile xbox pade direkt destek vardı

• Assassin"s Creed: Brotherhood için Ön Siparişlerimiz başlamıştır.

Teslimatlar Yarın gece başlayacaktır.
    Oyunda Download desteği yoktur. Daha önceki Ubisoft oyunlari gibi Ubisoft Launcher ile aktivasyon yapıp online oynanabilecektir.
    Steam oyunu olmadığı için steamda aktif olmaz. Oyunun kendi alt yapısı vardır.
    Orjinal Oyunu Artıları
    +Multiplayer Oynayabileceksiniz
    +Online özelliklerden faydalanabileceksiniz
    +Uplay kaydınız olacak oyun içinde kazandığınız puanlarla Ezio için ekstra içerikle alabileceksiniz
    +Uplay"den kazandığınız puanları diğer Ubisoft oyunları içinde kullanabileceksiniz.

Ucuza orjinal oyun zevki..
    Fiyat: 35 TL dir.

Kredi Kartı ile satın almak için:http://urun.gittigidiyor.com/Assassins-Creed-Brotherhood-Orjinal-CD-Key_W0QQidZZ37495513

Banka havalesi ile satın almak için:http://www.gamekeystore.net/store/assassins-creed-brotherhood

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Oyunda gamepad desteği yok LCD TV ye bağlayıp oynayacaktım hayallerim yıkıldı.

olması lazım... nasıl yok ilk oyunda bile xbox pade direkt destek vardı

Logitech Cordless RumblePad 2 ile sorunusuz oynuyorum. Oyun direk kendisi gordu gamepad"i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Assassin"s Creed: Brotherhood için Ön Siparişlerimiz başlamıştır.

Teslimatlar Yarın gece başlayacaktır.
    Oyunda Download desteği yoktur. Daha önceki Ubisoft oyunlari gibi Ubisoft Launcher ile aktivasyon yapıp online oynanabilecektir.
    Steam oyunu olmadığı için steamda aktif olmaz. Oyunun kendi alt yapısı vardır.
    Orjinal Oyunu Artıları
    +Multiplayer Oynayabileceksiniz
    +Online özelliklerden faydalanabileceksiniz
    +Uplay kaydınız olacak oyun içinde kazandığınız puanlarla Ezio için ekstra içerikle alabileceksiniz
    +Uplay"den kazandığınız puanları diğer Ubisoft oyunları içinde kullanabileceksiniz.

Ucuza orjinal oyun zevki..
    Fiyat: 35 TL dir.

Kredi Kartı ile satın almak için:http://urun.gittigidiyor.com/Assassins-Creed-Brotherhood-Orjinal-CD-Key_W0QQidZZ37495513

Banka havalesi ile satın almak için:http://www.gamekeystore.net/store/assassins-creed-brotherhood

Ucuzmuş alsammı acaba korsan mp olmassa alıcam

Şimdi düşündümde tr destegi yokki crysis 2 alırım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ARTiZ_ -- 16 Mart 2011; 22:18:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dennzi

quote:

Arkadaşlar oyunun save dosyası nerde acaba bilen varmı

yokmu bilen

Arkadslar format atcam atamıyorum yokmu bilen
  • quote:

quote:

quote:

yokmu bilen

öncelikle gizli dosyaları göster ve korunan işletim dosyalarını göster seçeneklerini aktif et.Ardından documents settingsdeki application data klasörüne gir.Orada ubisoft klasörü olucak.Save dosyaları onun içerisinde olabilir.

• 1.1 mb le cekiyorum
  • oyunu yükledim bayaa da bölüm geçtim daha sonra assasin creed 2 ile karşılaştırma maksatlı diğer oyunu bir açayım dedim ama proxy konusunda bir arıza verdi neden böyle yapmış olabilir bilgisi olan var mı? not:brotherhood u kurmadan önce oynuyodum tekrardan başlamıştım.şimdi açılmıyor.
  • Oyun gayet güzel,grafik olarak 2. oyunlar aynı geldi bana,yandaki sistemle hd 4830 ile herşey full de oynuyorum gayet güzel,grafik olarak hoş.
  • quote:

quote:

quote:

yokmu bilen

C:\Users(Kullanıcılar)\Kullanıcı Adı*\Saved Games(Kaydedilen Oyunlar)\Assassin's Creed Brotherhood\SAVES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 16 Mart 2011; 22:37:04 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.