Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Oyun gayet güzel,grafik olarak 2. oyunlar aynı geldi bana,yandaki sistemle hd 4830 ile herşey full de oynuyorum gayet güzel,grafik olarak hoş.

Bence 2 ye göre optimizasyon baya iyi en son ayarlarda 2 de bukadar rahat oynanmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 16 Mart 2011; 22:46:20 >
  • 2 nin optimizasyonu daha iyiydi.Grafik olarak brotherhood daha gelişmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

AC3 oynamadan önce AC2 oynamak lazımmıdır arkadaşlar,ilk oynayacağım oyunu o yüzden.Önceden pspde oynadım.Mamundadan çekiyorum oyunu şuan.

Kesinlikle oynamalısın hatta AC1"den başlamanı kesinlikle öneririm. Oyunun çok güzel bir senaryosu ve kurgusu var sakın son oyundan başlamak gibi bir hata yapma sabırlı ol hepsini oyna zaten grafikleri aynı hepsinin birşey kaybetmezsin[:"(]

Teşekkürler arkadaşlar mesajlar için, ac1 in sıkıcı ve gereksiz olduğunu öğrendim 2den başlıcam.3 yüklü dursun şimdilik.

öyle bir hata yapma oyuna baştan başla bütün oyunlar arasında bir kurgu var o yüzden altair le başlamalısınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: memphis1tr

oyunu yükledim bayaa da bölüm geçtim daha sonra assasin creed 2 ile karşılaştırma maksatlı diğer oyunu bir açayım dedim ama proxy konusunda bir arıza verdi neden böyle yapmış olabilir bilgisi olan var mı? not:brotherhood u kurmadan önce oynuyodum tekrardan başlamıştım.şimdi açılmıyor.

Oyun orijinal mi? AC2 yani? Bende de açılmıyor 3-4 gündür, açılış menüsüne geliyor orada tıkanıyor. Attemting to restore network connection.... bilmem ne diyor. Oyun orijinal bende ama oynayamıyorum!
  • Bende oynuyorum oyunu grafik ayarlarını full yapmama ragmen bana cok yetersiz geldi.
    Sanırım 2.el bir ps3 alacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

Bende oynuyorum oyunu grafik ayarlarını full yapmama ragmen bana cok yetersiz geldi.

Oyunun PS3'te daha kötü göründüğünü biliyor muydun peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

Bende oynuyorum oyunu grafik ayarlarını full yapmama ragmen bana cok yetersiz geldi.

Ciddi misiniz yuh artık...
    Grafikleri cidden iyi degil ama ps3 ü daha cok gow3 icin istiyorum zaten:)
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Evet, PC'deki tüm oyunlar (multiplatform oyunları) grafik olarak hem XBOX'tan hem de PS3'ten iyi oluyor her zaman.
    Ama GOW 3 için tabi ki alınır PS3

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, PC'deki tüm oyunlar (multiplatform oyunları) grafik olarak hem XBOX'tan hem de PS3'ten iyi oluyor her zaman.

• quote:

quote:

quote:

quote:

• Full Ayarlarda bir Ss.

Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood
  • quote:

Orijinalden alıntı: memphis1tr

oyunu yükledim bayaa da bölüm geçtim daha sonra assasin creed 2 ile karşılaştırma maksatlı diğer oyunu bir açayım dedim ama proxy konusunda bir arıza verdi neden böyle yapmış olabilir bilgisi olan var mı? not:brotherhood u kurmadan önce oynuyodum tekrardan başlamıştım.şimdi açılmıyor.

tamam buldum şekeri güncellemek gerekiyomuş.
  • ilk 2 oyunu yükleyip 2 saat içinde silmiştim (o kadar berbat gelmişti gözüme) ama 3ü oynayacağım genede oyundaki dövüşler pek iyi değil ama oyun hoş geldi gözüme bu sefer. belkide sadece kontrol tuşlarını pc ye göre yazdıkları içindir çünkü diğerinde saçma sapan simgeler yüzünden oynamamıştım birazda. gerçi asıl etken oyundaki dövüş tekniği ama olsun sırf tuşları pc ye göre yazdıkları için oynarım.
  • Sabah ise giderken acip birakcagim aksama kadar inmis olur sonra da aksam yukleyip sabirsizlik bekledigim oyunu oynarim hadi bakalim 2. Oyunda drm den dolayi orijinal alip oynamistim ancak bunda da orijinalciler bekleyecek oynamayi
  • İlk versiyon var bende ama launcher'ın rusça olması sinirimi bozdu. İşimiz yok orayla gerçi ama olsun takıntı yaptım. 2. oyunu orjinal almıştım da bu aralar yemek parası zor buluyorum fakat ilerde param olduğunda multiplayer için alacağım yine de. Ayrıca full ayarlarda oynuyorum ama ara videolardaki görüntü kalitesi oyun içinden daha kötü. Sizde de böyle mi? Son olarak bu sefer özellikler çok fazla olduğu için arada bir içinde kayboluyorum. Alıştıktan sonra güzel tabiki. Gayet güzel olmuş adamlar yine yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

ilk 2 oyunu yükleyip 2 saat içinde silmiştim (o kadar berbat gelmişti gözüme) ama 3ü oynayacağım genede oyundaki dövüşler pek iyi değil ama oyun hoş geldi gözüme bu sefer. belkide sadece kontrol tuşlarını pc ye göre yazdıkları içindir çünkü diğerinde saçma sapan simgeler yüzünden oynamamıştım birazda. gerçi asıl etken oyundaki dövüş tekniği ama olsun sırf tuşları pc ye göre yazdıkları için oynarım.

lütfen oynama 3. oyunu
  • Forum yine göçtü editleyemiyorum mesajımı. Buraya ekliyorum o yüzden.

quote:

İlk versiyon var bende ama launcher'ın rusça olması sinirimi bozdu. İşimiz yok orayla gerçi ama olsun takıntı yaptım. 2. oyunu orjinal almıştım da bu aralar yemek parası zor buluyorum fakat ilerde param olduğunda multiplayer için alacağım yine de. Ayrıca full ayarlarda oynuyorum ama ara videolardaki görüntü kalitesi oyun içinden daha kötü. Sizde de böyle mi? Son olarak bu sefer özellikler çok fazla olduğu için arada bir içinde kayboluyorum. Alıştıktan sonra güzel tabiki. Gayet güzel olmuş adamlar yine yapmış.

Edit: İlk gözüme çarpan güzelliği yazmayı unutmuşum. Sonunda tuşlar değişik şekiller olarak değil de klavye tuşları olarak gösteriliyor oyun içerisinde. Oynanışı oldukça kolaylaştırmış.

• Şuna 3. oyun demeseniz ? AC III en erken 2012'de piyasaya sürülücek.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.