Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna başladım ve gerçekten harika olduğunu söyleyebilirim. AC 2'ye göre grafikler gelişmiş gözüküyor. HD 4850 ile bütün ayarlar full olarak takılmadan oynuyorum. PC versiyonu grafik yönünden PS 3'ten kesinlikle daha iyi. AC 2'de olduğu gibi Brotherhood'da Logitech Rumblepad 2'yi sorunsuz şekilde tanıdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

ilk 2 oyunu yükleyip 2 saat içinde silmiştim (o kadar berbat gelmişti gözüme) ama 3ü oynayacağım genede oyundaki dövüşler pek iyi değil ama oyun hoş geldi gözüme bu sefer. belkide sadece kontrol tuşlarını pc ye göre yazdıkları içindir çünkü diğerinde saçma sapan simgeler yüzünden oynamamıştım birazda. gerçi asıl etken oyundaki dövüş tekniği ama olsun sırf tuşları pc ye göre yazdıkları için oynarım.

Bence de oynama.Yazık olur oyuna da sana da.
  • yükledim sabah ama a.ıp oynamak istemiyor canım nedense normalde 2 1 haftada bitirmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

yükledim sabah ama a.ıp oynamak istemiyor canım nedense normalde 2 1 haftada bitirmiştim

Aynen bendede bir isteksizlik var hatta 1 ve 2 yi yükleyip onlarımı oynasam diyordum
  • Bastım download'u iniyor bakalım. Yarın akşama oynarım inşallah :)
  • Bu arada 42 mb lık bir yama çıkmış, ubisoft autopatch indirip kurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 17 Mart 2011; 2:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

Orijinalden alıntı: dennzi

quote:

quote:

Arkadaşlar oyunun save dosyası nerde acaba bilen varmı

yokmu bilen

Arkadslar format atcam atamıyorum yokmu bilen

C:\Users(Kullanıcılar)\Kullanıcı Adı*\Saved Games(Kaydedilen Oyunlar)\Assassin's Creed Brotherhood\SAVES

Eywallah süpersin sayende buldum

• Yaw bu assasincikler nasıl bişidir büle. 3 tane 9 level var. 14-15 kişiyi üzerime topladım sürekli korundum. Bu 3 tanesi 15 dene düşmanı parça pincik etiler. Ne kadar bomba mermi kılıç teknik varsa hepsini kullanıyolar. Bildiğin ninja gibi yapmışlar. Karşımıza gelseler garanti alırlar. O kadar diyorum. Hani tekme yumruk arkadan dolaşma kaçma kaçıp binanın tepesine çıkıpta adamın üzerine atlama, adamın elinden silahını kapıp karşı koyma gibi taktiklerin hepsini uyguladılar. Hele biri 2-3 sn de 3-4 kişiyi indirdi ard arda. hayran kaldım diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnight Madness

quote:

yükledim sabah ama a.ıp oynamak istemiyor canım nedense normalde 2 1 haftada bitirmiştim

Aynen bendede bir isteksizlik var hatta 1 ve 2 yi yükleyip onlarımı oynasam diyordum

Ben 1-2 bitirdim hatta 2 yi 2 ay önce bitirdim yani canım bu aralar oyun oynamak istemiyor pek hemde ygs var birde bu yüzden pek bakmıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Midnight Madness

quote:

Ben 1-2 bitirdim hatta 2 yi 2 ay önce bitirdim yani canım bu aralar oyun oynamak istemiyor pek hemde ygs var birde bu yüzden pek bakmıyorum.

Bende oynadım 1 ve 2 yi ama nedense başlayamadıydım buna, biraz ilerleyince kaptırmaya başladım yavaş yavaş roma sokaklarında asker bırakmadım.

• basları biraz sıkıcıydı ama sarmaya basladı inceden
  • Birisi multiplayer için konu açsın ID'lerimizi yazarız multiplayer için.
  • bugün eve gidince oynamaya başlaaycam
  • Şimdi haberini aldım oyun inmiş eve gidince hemen oynayacağım yükleyip ancak ders de çalışmam lazım işte ahh ahhh
  • beyler tam ekran sorunu var ilk iki oyunda olduğu gibi neden neden yapımcılar hala bu konuda ısrar ediyor ?
  • Bende bu oyunda yok tam ekran sorunu.(1920x1080)Hatta görünce oh be halletmişler sonunda dedim. Ayarları biraz karıştırın isterseniz.
  • Oyundaki 24 saatlik dilim kaç dakikaya tekabul ediyor bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Bende bu oyunda yok tam ekran sorunu.(1920x1080)Hatta görünce oh be halletmişler sonunda dedim. Ayarları biraz karıştırın isterseniz.

Oyun widescreen olunca tabiki üstte altta siyah çizgi çıkmaz.Oyunu 1280x1024 gibi ayarlarda oynayanlarda sorun oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Bende bu oyunda yok tam ekran sorunu.(1920x1080)Hatta görünce oh be halletmişler sonunda dedim. Ayarları biraz karıştırın isterseniz.

Oyun widescreen olunca tabiki üstte altta siyah çizgi çıkmaz.Oyunu 1280x1024 gibi ayarlarda oynayanlarda sorun oluyor.

İkinci oyundaki gibi yine 16:9 formatına göre ayarlamışlar, 4:3 ve hatta benim gibi 16:10 formatında monitör kullananlar da bile siyah boşluklar kalıyor.
  • Arkadaşlar ski.... versiyonunu indiriyorumda torrentden hız çok yavaş 6 mbit net var neden böle acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.