Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Man From Atlantis
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda yavaş yavaş ilerliyorum. Tadını çıkararak

Şu kurt mu köpek mi ne o adamlar saldırdığında gülmekten oynayamadım.
  • D&R'da satışa çıktı mı ?? Fiyatı ne kadar olucak bilen var mı?

Ya da bugün gidip İstanbul'da alabileceğim biryer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxoch -- 17 Mart 2011; 17:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

bende indiriyorum şimdi repack i. sırf insin diye okuldayım bitsin eve gidicem

böhhüüü eleman laboratuar ı kapadı bende eve geldim 1.7gb kalmıştı 25dk falan şimdi evde başlatsam 5saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Bende bu oyunda yok tam ekran sorunu.(1920x1080)Hatta görünce oh be halletmişler sonunda dedim. Ayarları biraz karıştırın isterseniz.

Oyun widescreen olunca tabiki üstte altta siyah çizgi çıkmaz.Oyunu 1280x1024 gibi ayarlarda oynayanlarda sorun oluyor.

İkinci oyundaki gibi yine 16:9 formatına göre ayarlamışlar, 4:3 ve hatta benim gibi 16:10 formatında monitör kullananlar da bile siyah boşluklar kalıyor.

Bende o sorunu çözemedim gitti 1920 x 1200 16:10 da oynuyorum siyah boşluklar var düşürüyorum 1920 x 1080 gene aynı 1680 x 1050 de gene aynı :D

birde sorum olacak bir görev var roma askeri kılıgına giriyoruz . elimizde para kutusu var nereye götürcez haritada ne hedef var ne bişey rastgele götürüyorum failed oluyor .Varsa geçen yardım etsin lütfen youtube de tek tek baktım görevi bulamadım
    yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• O sorun çözülmez, çünkü arkadaşların da dediği gibi, oyun 16:9 formatında yapılıyor. 16:10 monitörde istersen 1920x1080'e getir çözünürlüğü ama değişen birşey olmaz çünkü monitör oranı tutmuyor ne yazık ki.
  • Oyuna ilk girdiğimde grafikler birbirine karışmış oluyor. Adamların saçı veya gözü oluyor sadece. Bu sorun sadece bende mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

Oyuna ilk girdiğimde grafikler birbirine karışmış oluyor. Adamların saçı veya gözü oluyor sadece. Bu sorun sadece bende mi?

Evet malesef pc den kaynaklanıyo
  • arkadşalr oyunda ve nvidia panelde herşeyi kökledim bide configlerin olduğu dosyaya bakayım dedim buyrun

EnvironmentQuality=5
    TextureQuality=2
    ShadowQuality=4
    ReflectionQuality=3
    CharacterQuality=4

bunlar MAX değerlermi ??? peki ozaman texture quality niye 2 ?

acil cevap please...
  • Beyler oyunda Lucy'nin sesi geliyor Desmond'un sesler basık ya da koşarken merdiven çıkarken filn sesler bi garip çözümü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 17 Mart 2011; 18:37:26 >
  • quote:

Oyuna ilk girdiğimde grafikler birbirine karışmış oluyor. Adamların saçı veya gözü oluyor sadece. Bu sorun sadece bende mi?

Haha Ben ilk bölümü o şekilde geçtim resmen, sanıyordum ki oyun ile alakalı bir şey, hani makine filan bozulmuş, o yüzden sadece gözler ve saçlar gözüküyor (olabilirdi ama ) Neyse çok yırtındım, saatler sürdü ilk bölümü geçmem, gerçekten canıma tak etmişti 'böyle oyun mu olur laaaaan '' diye çıldırmıştım.
    İkinci bölüme geldim, çok uğraştım geçemedim, geçilecek gibi de gelmedi, oyuna girmeden bütün grafik ayarlarını sona dayamıştım, 4890 kullanıyorum.
    Sorun olduğunu hesap edebilince grafik ayarlarına girdim ve açmadığım tek ayarı da açayım dedim; ''Multisampling'', bunu da sona dayayınca oyun normale döndü, oh bee dünya varmış gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: celcelet

quote:

Haha Ben ilk bölümü o şekilde geçtim resmen, sanıyordum ki oyun ile alakalı bir şey, hani makine filan bozulmuş, o yüzden sadece gözler ve saçlar gözüküyor (olabilirdi ama ) Neyse çok yırtındım, saatler sürdü ilk bölümü geçmem, gerçekten canıma tak etmişti 'böyle oyun mu olur laaaaan '' diye çıldırmıştım.
    İkinci bölüme geldim, çok uğraştım geçemedim, geçilecek gibi de gelmedi, oyuna girmeden bütün grafik ayarlarını sona dayamıştım, 4890 kullanıyorum.
    Sorun olduğunu hesap edebilince grafik ayarlarına girdim ve açmadığım tek ayarı da açayım dedim; ''Multisampling'', bunu da sona dayayınca oyun normale döndü, oh bee dünya varmış gerçekten

Ben de 4890 kullanıyorum. Deneyeyim senin yöntemini.

• Son 2 dk kaldı Steam'de aktif olmasına, hadi bakalım.
  • Multisampling i ayarlayınca düzeldi. Bu arada mouse sensivity ayarlarını nerden ayarlıyoruz?
  • Hani 7 de download açılcaktı steam ' de ühü
  • Steam yine yaptı yapacağını, 20:00 diyor şimdi de.
  • Hadi ya . Bende 6'dan beri 1 saat içinde acılcaktır diyor .
  • quote:

Multisampling i ayarlayınca düzeldi. Bu arada mouse sensivity ayarlarını nerden ayarlıyoruz?

Konrtrollerde x sensitivity ve y sensitivity var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

D&R'da satışa çıktı mı ?? Fiyatı ne kadar olucak bilen var mı?

Ya da bugün gidip İstanbul'da alabileceğim biryer var mı?
  • yarın satışa çıkıyor d&r da

yarım saat kaldı steamda aktif olmasına hadi be geçmiyor zaman
  • Haydaa, sayaç kalktı şimdi de iyi mi?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.