Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr 1 ve 2 yi oynadım bu oyun 3 mü bilgiverirmisniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Bende bu oyunda yok tam ekran sorunu.(1920x1080)Hatta görünce oh be halletmişler sonunda dedim. Ayarları biraz karıştırın isterseniz.

Oyun widescreen olunca tabiki üstte altta siyah çizgi çıkmaz.Oyunu 1280x1024 gibi ayarlarda oynayanlarda sorun oluyor.

Arkadaşım önceki oyunları da bu çözünürlükte oynadım.Altta üstte yine siyah bant vardı.

• arkadaşlar oyunu edindim 4xaa ile ayarları fulledim optimizasyon 2.oyundan çok çok iyi.ama grafik kalitesi biraz düşmüş gibi geldi bana.oyun 2.oyunun bitiminden başlıyor.

bu arada oyunu rusça olanlar oyunu yüklediğiniz yerde english adlı bir klasör olup olmadıgını kontrol edin.o klasörün içindekileri oyunun klasörünün içine atacaksınız.böylelikle oyun ingilizce oluyor.ben bu şekil yaptım
  • Ekran kartım 5770 oyunu açınca karışık kuruşuk renkler var hiç bir şey belli olmuyor.. Kartı günceledim direcxt güncelledim ama düzelmedi.. Ekran kartı sürücüsü kaldırdığım zamn çalışıyor ama bu seferde ufak donmalar var.. Çözümünde yardımcı olucak tahminler gerekli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

arkadaşlar 1 ve 2 yi oynadım bu oyun 3 mü bilgiverirmisniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

Ekran kartım 5770 oyunu açınca karışık kuruşuk renkler var hiç bir şey belli olmuyor.. Kartı günceledim direcxt güncelledim ama düzelmedi.. Ekran kartı sürücüsü kaldırdığım zamn çalışıyor ama bu seferde ufak donmalar var.. Çözümünde yardımcı olucak tahminler gerekli..

Net fremework yüklümü?
  • 5730 ile full+fullde kaymak gibi oynanmakta hikaye baya güzel gidiyor gibi vizelerden sonraya bıraktım kalanını..
  • quote:

quote:

arkadaşlar 1 ve 2 yi oynadım bu oyun 3 mü bilgiverirmisniz

Hayır 3 digil 2 nin devamı aynı karektterden hikaye devam ediyor.
  • Birinci oyun hep aynı şeyleri yaptığımız rezalet bir oyundu ikincisi muhteşemdi Brotherhood'a Multisi için bile almaya değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaşlar ski.... versiyonunu indiriyorumda torrentden hız çok yavaş 6 mbit net var neden böle acaba ?

İndireni göndereninden daha çok olduğu için yavaş iniyor. Yarına ancak toparlar torrent kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

arkadaşlar oyunu edindim 4xaa ile ayarları fulledim optimizasyon 2.oyundan çok çok iyi.ama grafik kalitesi biraz düşmüş gibi geldi bana.oyun 2.oyunun bitiminden başlıyor.

bu arada oyunu rusça olanlar oyunu yüklediğiniz yerde english adlı bir klasör olup olmadıgını kontrol edin.o klasörün içindekileri oyunun klasörünün içine atacaksınız.böylelikle oyun ingilizce oluyor.ben bu şekil yaptım

8x aa ve full ayarlar ile oynuyorum kapalama kalitesi bu oyunda bence daha iyi, hdr ışık efektleri, etraftaki insan ve çevre modellemelerinde de aynı şey geçerli bitki, ağaç, kaya vs. İnsanların saçları, atların yeleleri daha gerçekçi, bunlar ufak gibi görünsede önemli detaylar. Geçen seferki oyunda ara animasyonlar dışında insanların detayı Ezio'nun yanında basit kalıyordu, bu sefer şehirdeki insanları izlemek bile daha çok keyif veriyor, devam oyunu diye baştan savma yapmamışlar helal olsun Ubisoft'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Mart 2011; 0:35:44 >

• Oyunu şuan yüklüyorum çok heycanlandım
  • İlk çıkanı indirenler 40 mb lık patch ı yükleyebilir hiçbirşey yapmadan yine offline dan sorunsuz açılmaya devam ediyor, ski.. ne olur onu bilmem.
    Grafik konusunda bende fikrimi belirteyim, 2 ye göre optimizasyonun daha iyi olması dışında grafikler bu oyunda çok daha canlı geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 17 Mart 2011; 15:56:42 >
  • Millete yükselmiş gelmiş ama bence grafik kalitesi çok düşmüş 2. oyuna göre..
  • Full ayarlarda oynadığından eminmisin ?

Edit: AC 2'yi erken oynamak için key alıp bitirmiştim ve grafiklerini iyi hatırlıyorum, bence sorun kullandığın 5770'in yetersiz kalması olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Mart 2011; 18:18:02 >

• Evet full ayar.
  • Bende oynamaya başlayacağım yarın.Çok merak ediyorum.
    Bir Battlefield sevdasına kapılmışız ki favori oyunu unuttuk , ahhh ah.

• Assassins Creed Brotherhood satışlarımız başladı arkadaşlar.

Keyler stoklarda hemen teslim.

Buraya link yazamıyorum her ne sebeptense adminler siliyor. Sanki illegal iş yapıyoruz anlamadım gitti.

Satın almak isteyne arkadaşlar Özel Mesaj ile ulaşırlarsa yardımcı olurum.

Forum konuma ve referanslarıma buradan ulaşabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_13/f_/key_//tm.htm#47545607

Fiyat 35 TL dir. Hemen teslim ve Hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 17 Mart 2011; 16:29:33 >

• bende indiriyorum şimdi repack i. sırf insin diye okuldayım bitsin eve gidicem
  • oyunu yükledim banyoıdan sonra oynamaya başlaycam
    .. buarada:

(Xbox 360® Controller for Windows recommended)
    * Full vibration support is only available if using the Xbox 360 controller.

oyunda tam destek xbox360 pad dediğim gibi

save game nerde diyecek olursa ise:
    Saved games are located under the default folder:

In Win7 and Vista
    C:\Users\<USERNAME>\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\Saved
    In Win XP:
    C:\Documents and Settings\<USERNAME>\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\Saved

hadi iyi oyunlar ASSASSİYONEEE!!!

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.