Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbi ya sayaç gitti şimdi de . Bugün çıkarmaya niyetleri yok galiba
  • Steam forumlarından bakıyorum da, sayaç kalktığına göre 10-15 dk içinde gelir diyorlar.
  • İnşallah
  • Sayaç geri geldi, 1 saat sonra gel diyor gene.
  • Off ya
  • beyler oyun indirdim ama kesinlikle orjinal alacağım biraz ucuzlamasını bekliyorum.
    sorum şu oyun rusça ve biri bana ingilizce dil dosyalarını gönderebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 17 Mart 2011; 19:50:59 >
  • AC 1 ve 2'yi sonuna kadar oynamadım, sadece 1-2 görev yapıp bırakmıştım, Broterhood'ı ise Xbox 360'da 1 saat kadar oynadım ama devamını getiremedim, Şimdi PC'de Broterhood'a başlayıp bitimke istiyorum ama serinin ilk 2 oyununu oynayacak vakit yok, çok şey kaybetmiş olur muyum sizce ?
  • Beyler oyundaki fizikte sorun mu var?Yoksa sadece bende mi?

Ezio'nun pelerini ve kıyafetleri, atın kuyruğu felan çok kasıntı duruyor.Oyunda sanki fizik kapalı gibi anlamadım!
  • Yahu 2 saat oldu hala 1 saat kaldı diyor. Çıldırmamak işten değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

AC 1 ve 2'yi sonuna kadar oynamadım, sadece 1-2 görev yapıp bırakmıştım, Broterhood'ı ise Xbox 360'da 1 saat kadar oynadım ama devamını getiremedim, Şimdi PC'de Broterhood'a başlayıp bitimke istiyorum ama serinin ilk 2 oyununu oynayacak vakit yok, çok şey kaybetmiş olur muyum sizce ?

evet 1 i oynamasan olur bende oynamadım ama brotherhood 2 nin devamı oynamazsan birşey anlamazsın

This game will unlock in approximately 2 hours

aahahahaha gülüyorum sinirden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 17 Mart 2011; 20:04:26 >

• Off şimdi de ' Bu oyun yaklaşık olarak 2 saat içinde açılacaktır' diyor .
  • Evet an itibariyle 2 saat ileri atıldı download. Ama "Yeni çıkanlar" listesine girdi aynı zamanda. 2 saat sonra başlarız download'a.
  • Orjinal key almış olsaydınız internetten indirip şuan oynuyor bile olacaktınız. Nedir bu Steam'den çektiğiniz :)
  • Ben koleksiyon yapar gibi biriktirdiğim için öylesi işime geliyor. Hepsi aynı yerde olsun istiyorum.
  • oyunu indirdim kurdum crack yaptım ama bir türlü save yapamadım. Oyun kendini savelemiyorum ne yapmalıyım. sabahtan beri uğraşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Orjinal key almış olsaydınız internetten indirip şuan oynuyor bile olacaktınız. Nedir bu Steam'den çektiğiniz :)

Ama bu Digital Deluxe edition

İnternetten biraz zor indirirdik 1 saat önce denedim mamundadan 10 kb snyi geçmiyor skidrow ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Orjinal key almış olsaydınız internetten indirip şuan oynuyor bile olacaktınız. Nedir bu Steam'den çektiğiniz :)

Ama bu Digital Deluxe edition

İnternetten biraz zor indirirdik 1 saat önce denedim mamundadan 10 kb snyi geçmiyor skidrow ;)

Yav sen nerde oturuyorsun şimdi bile başlattım 40 saniye içinde 830 lara çıktı hız kaç gündür 10 u geçmiyor sende.
  • Arkadaşın da dediği gibi, Deluxe Edition bu, içinde OST bile geliyor. Nette bu sürüm yok henüz.

Edit: Yarına ertelendi bizim oyun, hayırlı olsun. Sinirden gülüyorum ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 17 Mart 2011; 20:25:43 >
  • Steamde yarına ertelendi.! Yeter ama artık, iyice kabak tadı vermeye başladı
  • Modern Warfare 2 vakası işte resmen.

Cevap :  Assassin's Creed: Brotherhood
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.