Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Görüntüler böyle olacaksa süper

• quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Görüntüler böyle olacaksa süper

grafikler 2. oyunla aynı olacak , gameplay videoları var

• Bu şimdi AC2'nin devamı ama aynı grafiklerle sanırım. Kolaya kaçıyorlar bu sefer. Az daha bekletip bomba bir AC3 ile gelselerdi keşke.
  • Zaten bu bir ara oyun olacak. O nedenle AC2 grafikleriyle olması normal. Yalnızca çok tutan bir oyunu batırma hatasına düşmesinler, senaryoyu, oynanışı adam gibi yapsınlar da seriye yazık olmasın.
  • kesin Borgia'nın oğlu Ezio'nun öldürülen kardeşidir. Ezio'nun ufak kardeşi idam edilip tekrar diriltilmiştir(bkz. Altair öyle olmuştu) Ubiden beklenir bu davranış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

kesin Borgia'nın oğlu Ezio'nun öldürülen kardeşidir. Ezio'nun ufak kardeşi idam edilip tekrar diriltilmiştir(bkz. Altair öyle olmuştu) Ubiden beklenir bu davranış

ilk oyunun sonunu bitirmemiştim videolara felan bakmıştım netten anlamadım o bölümü biraz anlatır mısın
  • Oyunun başında Al Mualim, Altair'i bıçak darbesiyle öldürmüştü fakat sonra tekrar dirilmişti Altair.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 26 Haziran 2010; 13:33:21 >
  • Ya AC3 de Kimi yönetecez Ezio'yu demi gene.
  • Belli değil. Büyük ihtimal Ezio olmayacak.
  • E3 röportajlarında yapımcılar "Henüz Ezio'nun hikayesini bitiremediklerini,bunun için Brotherhood'u çıkardıklarını" söylüyorlardı.Yani büyük ihtimal ile 'Brotherhood' ile Ezio'nun hikayesi son bulacak.

Üçüncü oyunda ise çok büyük ihtimal ile Desmond'ı yöneteceğiz fakat şöyle bir şey varki oyunun bir çok hayranı günümüzde geçecek ve büyük ihtimal ateşli silahların kullanılacağı bir oyuna sıcak bakmıyor.'Brotherhood' ile içinde ateşli silahların olduğu bir 'Assassin's Creed' oyunun nasıl olacağı hakkında fikir sahibi olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

ezio değilde altair in devamını oynasaydık daha iyiydi

kesinlikle katılıyorum altair daha bi karizmaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

PSP için var, ama PC için yok maalesef PSP sürümünde Altair ile Maria'nın yakınlaşması ve AC1'in sonrası konu alıyor. Hikaye için önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

PSP için var, ama PC için yok maalesef PSP sürümünde Altair ile Maria'nın yakınlaşması ve AC1'in sonrası konu alıyor. Hikaye için önemli.

PSP için olanı oynayamadım hikayeyi bir anlatırmısın?Maria'yı sadece AC 1'deki kapışmadan hatırlıyorum ben.

• Yanlış hatırlamıyorsam, Altair Kıbrıs'a gidiyor ve karşısına yine Maria çıkıyor. Templar'lar Maria'ya yan çiziyorlar, daha doğrusu Maria'nın ihanet ettiğini düşünüyorlar ve öldürmek istiyorlar ama Altair kurtarıyor falan. Kıbrısta bulunan Apple'yi ele geçiriyor(diye hatırlıyorum) ve Altair gemiye binecek iken Maria'yı da yanına alıyor. Oyunun sonunda ise Altair codex sayfalarını yazmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeknight97

16 kasıma kadar nasıl bekliycez ya

Üzülerek belirtmek isterim ama Ubisoft büyük ihtimalle ilk iki oyunda olduğu gibi PC versiyonunu erteleyecektir. Konsol versiyonlarından sonra çıkacaktır. Tahminen 2011 ilk çeyrek. Umarım ben yanılırım Ubisoft beni şaşırtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

quote:

Orijinalden alıntı: bladeknight97

16 kasıma kadar nasıl bekliycez ya

Üzülerek belirtmek isterim ama Ubisoft büyük ihtimalle ilk iki oyunda olduğu gibi PC versiyonunu erteleyecektir. Konsol versiyonlarından sonra çıkacaktır. Tahminen 2011 ilk çeyrek. Umarım ben yanılırım Ubisoft beni şaşırtır.

:UBİSOFT

• quote:

Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

ama 3 te biticek dimi seri 4 gelmiycek

Kendileri bir sakatlık yaparmı bilmiyorum ama seri üçleme olacak demişlerdi.

bence %90 4 te gelir çünkü ubisoft Assassin's Creed le yakaladıgı başarıyı şimdiye kadar ki hiçbir oyununda yakalayamadı ac ubisoftun çıkardıgı ve dergilere en çol kapak olan oyun oldu ki bunuda geçiyorum oyunun oynayanı seveni alanı (alanı tr de az olabilir) çok yüksek ubisoftun en iyi reklamını yapan oyunlardan biri resmen ubisoft için altın yumurt layan tavuk konumunda Assassin's Creed ,,oyunu pek bırakacaklarını zannetmiyorum

• Oynayış Videosundan anladığım kadarı ile Ezio'yu yöneticez.
  • Trailer'a hayran kaldığımı belirtmek isterim. Hele ki sonda ki ekibin gelmesi süper olmuş. Daha AC II'yi oynama şansı bulamadım ama bu yaz oynamayı düşünüyorum. Umarım bu oyunda güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.