corsa 1,2 85 beygir 115 tork eco tec motor 7 lt ort. 35,700 tl + park sensörü+boya koruma hediyesi auris 1,33 99 beygir 125 tork vvti motor 7 lt ort tüketim 45,500 tl opel astra 115 beygir 155 tork 47,000 tl
siz olsanız hangisini tercih edersiniz kalite sağlamlık yakıt değerleri 10 yıl kazasız belasız inşallah kullanmayı düşünüyorum. onun için aurisimi alsam acaba ekonomik ve markaya güveniyorum yakıt ve güvenlikte iyi diye biliyorum acil yardım
Auris'in baz modeli insanlık ayıbı.
Motor kırpılmış 1.33 olmuş. Vergi avantajı da yok. Arka camlar kolla çevirmeli Kapı içlerinde kumaş bile yok. O kasa sis farsız ve o jant kapaklarıyla hiç bir şeye benzemiyor.
Corsa ve Astra zaten aynı markanın farklı segment araçları. Astra üst sınıf olduğu için haliyle daha iyi. Malzeme kalitesi ve işçilik kalitesi yüksek şık bir araç. Astra tavsiye ederim. Astra alacaksanız acele edin, çünkü bu yılın stokları bitmek üzere. Ek olarak Corsa'nın yeni kasası çıktı.
segmenti farklı bunların ben olsam astra edition u seçerdim hem sağlam o paraya o dananım kasa ağır olduğundan 30 krş civarı yakıyormuş 50 bin tl param olsa düşünmeden astra edition u alırdım.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme