Şimdi Ara

Cevap: DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de programlar filan kurulu geldi. herhangi bir başlangıç yapmadı telefon. Sizde nasıldı?

1 haftalık deneme sürem devam ettiği için aksesuarlara hiç dokunmadım daha. Bu 1 haftadan sonra onları da denemeye başlarım.

Ölü piksel, ekranın alt kısmında çizgi gibi sorunlarla karşılaşmadım.

Kasa kalitesi iyi duruyor. Boyut devasa. GM Discovery'nin 1.5 katı büyüklüğünde yaklaşık olarak. Sağ ve arka cebe sığıyor. Çantamda taşırım diyordum ama ben buradayım diyor. Bariz olarak omzumda ağırlığını hissediyorum. Gülü seven dikenine katlanır hesabı oldu.

Net açık, %50 şarj ile 24 saati devirdi. (facebook açık değildi ama) Facebook, vb. programları kurup tam şarj ettikten sonra tekrar bir deneme yaparım. Çok yoğun kullanmıyorum ama alışırsam da elimden düşürmem.

bir dosya atacağım zaman "telefon bu programı açamayabilir" diye uyarı veriyor.

genel nette dolaşırken sorun yok. ama oyun oynarken ekranın kalitesi kendini belli ediyor biraz. görüntü biraz cansız geliyor. gerçi bu telefonu alanların oyun ağırlıklı kullanacağını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaa -- 12 Mayıs 2014; 14:44:40 >

• Aynı Telefonu Düşünüyorum Cihazın İnternet ve sosyal medya uygulamalarında yıkılmadan takılmadan çalışıp çalışmadığı kafamı kurcalıyo 6 inc dile kolay note 3 den büyük :D
  • onur.mertt2 kullanıcısına yanıt
    Facebook, twitter, gmail, hotmail, outlook, yahoo hesaplarımı senkronize olarak çalıştırıyorum. şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
  • Merhaba, telefondan torrent ile birşey indirmeye çalışan oldu mu? ben de hata veriyor. aynı yöntem galaxy s de sorunsuz çalışıyor.
  • Bu arada bir arkadaşın uyarısı oldu. altta dokumantik tuşlar yanmıyor diye. ben de bir eksiklik hissediyordum. şimdi denedim. harbiden de yanmıyor alttaki tuşlar.

alt tarafta samsung dan alışılan orta fiziksel tuş da bulunmuyor. bu da yeni dikkatimi çeken bir durum.
  • Telefonun güncelleme kısmını bulamadım. Yeni sürüm yayınlanınca telefonu nasıl güncelleyeceğiz? Siz de bu tür bir durum var mı?
  • bozcaa B kullanıcısına yanıt
    güncelleme cwm recovery gibi olacak sanırım backup dosyası gibi bi dosya yayınlayıp flashlıcaksın yani standart kullanıcı biraz uğraşacak rom root işleriyle ilgilenen arkadaşlar anında yüklemeyi başaracak güncelleme dosyası ürün sitesinden yayınlanır hafıza kartına atıp recovery modda yüklenecek hepsi bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.