Şimdi Ara

Cevap: Digitalmarket’ten Her Hafta Hediye ZOPO ZP700 Telefon!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir69 -- 6 Temmuz 2014; 12:19:19 >

• Umarım katılanların emekleri boşa gitmez konu silindi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşaAllah. hata olabilir belki. yoksa piyasaya girmeyi hedefleyen bir markanın milleti kandırmak gibi bir yanlışa düşeceğini sanmıyorum.
  • ZOPO Türkiye Official'a facebook tan mesaj attım ama daha cevap veren olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir69 -- 6 Temmuz 2014; 12:49:24 >
  • Arkadaşlar konu neden kapanmış
  • bilmiyoruz. açıklama yapanda yok hiç.
  • Konu bilgimiz dışında kaldırılmıştır. Sebebini öğrendiğimizde sizleri de bilgilendireceğiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben tahmin ediyorum aslında kesin kardeşimle beni aynı kişi zannettiler forum yöneticilieri o yüzden kapattılar konuyu nasıl bir anlıyaşa sahip bir forummuş burası. böyle olacağını bilseydim direkt kardeşimin kendi üyeliğinden eklerdik halbukide konuya yaz sorun olmasın demiştim ona yazdım dedi bana ama...nasıl olsa her hafta aynı kişinin katılabilme hakkı varmış facebook adreslerindede yazıyor haftada sadece bir video yayınlayabilirsiniz diye off.

Kırk yılın başı birşeye heves ettik oda kursağımızda kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enohpi4 -- 6 Temmuz 2014; 14:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalmarket

Konu bilgimiz dışında kaldırılmıştır. Sebebini öğrendiğimizde sizleri de bilgilendireceğiz.

konunun kaldırılma sebebini ve yarışma sonucunu merakla bekliyoruz.
  • quote:

Konu bilgimiz dışında kaldırılmıştır. Sebebini öğrendiğimizde sizleri de bilgilendireceğiz.

Valla bu firma foruma giriyor muydu. Milletin parasina aylarca el koyup telefon yollamamislardi. Sonra zopo uretimi durdu diye bir sey cikti. Tac kodlari vs diyorlardi. Firma bir kere cevap vermemisti o konuda. Reklam icin bu hediyeyi de kendi adamlarina vermedigini nerden bilecegim ki. Millet karar versin hangi video guzelse begenme sayilarindan o zaman er sey daha seffaf olmaz mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

quote:

Valla bu firma foruma giriyor muydu. Milletin parasina aylarca el koyup telefon yollamamislardi. Sonra zopo uretimi durdu diye bir sey cikti. Tac kodlari vs diyorlardi. Firma bir kere cevap vermemisti o konuda. Reklam icin bu hediyeyi de kendi adamlarina vermedigini nerden bilecegim ki. Millet karar versin hangi video guzelse begenme sayilarindan o zaman er sey daha seffaf olmaz mi ??

Ne olmus yine konu baktim konu kaybolmus.

Kardesim kusura bakma bu mesaji yazmak durumundayim zira kapatilan konudada belirtmistim.Yine belirteyim herkesi fesat olarak gormeyi birakin artik.Eger boyle olsaydi kimse kimseyle gecinemezdi.Sen diyorsunki kazanan kisi onlarin adami olmadigini nerden bilecegim kardes afedirsin ama bu zihniyetle zaten bilemezsin cok emin olmak istiyorsan beni arastirabilirsin.Beni firmayla bagdastirip ne firmayi karalatirim nede kendimi milletin agzina sakiz ederim herkes soyleyecegi lafi 2 kez dusunsun.Firma ile bagim yok.

Telefon distiribitorlugu almis bir firma 4 tane telefon dagitamayacak kadar aciz mi saniyorsun.

Firmanin adi cikmis 9 a inmez 8 e zamaninda on siparis verilirken firma ilkkez bu islere giriyor bu yuzden verilen tarihlerin tutmayacagini hatta telefonlarin tahmini olarak ne zaman teslim edilebilecegini bile onceden belirttim bu konuda tecrubem oldugu icin.Yani bu cok normal birsey bir ise ilkkez giriliyorsa hesapta olmayan aksilikler cikacagi asikar belliydi.Bu onlarin sucu degil hersey oturdugun yerden olmuyor.Tamam zamanda sorun cikmis olabilir bazi sorunlar cikmis olabilir ama bu firmayi hepten yere vurmak anlamina gelmez.

firma telefonlarini teslim etmis mi etmis sorunlar asilmis mi asilmis daha ne diye karalama kampanyasi yapiyorsunuz.

Video atanlarin birbirlerini cekemeyip eksi verildigi bir forumda kapmanyayi yapan eger firmayda hangisini begeniyorlarsa onu secmekte ozgurler ben kampanya yapsam hangisi hosuma giderse onu secerim bu en dogal haklari.

Yani isin ozu ne yapsan bizim millete yaranamazsin bir kere laf ciktimi tamam mezara kadar oyle devam eder.

Hadi eyvallah

• Yapatığım videoyu sileceğim bugün, eğer açıklanmazsa nedeni.

Yada sayın yetkili videoları buraya atalım da sonucu açıklayın. Milletin o kadar emeği var, hakka geçmeyin.

@digitalmarket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargaht -- 6 Temmuz 2014; 20:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargaht

Yapatığım videoyu sileceğim bugün, eğer açıklanmazsa nedeni.

Yada sayın yetkili videoları buraya atalım da sonucu açıklayın. Milletin o kadar emeği var, hakka geçmeyin.

@digitalmarket

doğru diyorsun kardeş. madem ki konuyu kendileri kaldırmadı. videoyu atalım buraya, bari yarışma sonucu belli olsun. kaldığımız yerden devam edelim.
  • digitalmarket D kullanıcısına yanıt
    Ne oldu yarışma

• Konu tekrardan açılmıştır. Videolarla ilgili değerlendirme yapılacak ve kazanan açıklanacaktır.
  • quote:

Konu tekrardan açılmıştır. Videolarla ilgili değerlendirme yapılacak ve kazanan açıklanacaktır.

Merakla bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.