Şimdi Ara

Cevap: EU WEST'deyim Hiç Arkadaşım Yok TAKIM ARIYORUM SİLVER 4 .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VARMI ARKADAŞ OLACAK MAÇ ATABİLECEGİMİZ BERABER ?

• Hellboundx adc yada support oynarim yarin duo gireriz istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

Hellboundx adc yada support oynarim yarin duo gireriz istersen

ekledim :)
  • Hedefim80lvl kullanıcısına yanıt
    Gümüşte Westin durumu nedir acaba aşırı afk ve oyunu bilmeyen geliyormu? Bende birazdan weste geçemeyi düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créative

Gümüşte Westin durumu nedir acaba aşırı afk ve oyunu bilmeyen geliyormu? Bende birazdan weste geçemeyi düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var..

kardeşim valla bende yeni girdim ama ranked e vallahi kendimi yakacagım cinnete giriyorum bilgisayar başında bak daha 1.2 gün oldu gireli durum bu artık bu konuyu acmaya gerek duydum .
  • quote:

sen genede gel sen kepçe ben kazan karıştırırız west i .
  • Hedefim80lvl kullanıcısına yanıt
    Valla şu an araştırıyorum açıkcası 2600 RPye değermi weste geçmeye diye TR'deki gibi kriz geçirceksek hiç vermeyim o kadar parayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla şu an araştırıyorum açıkcası 2600 RPye değermi weste geçmeye diye TR'deki gibi kriz geçirceksek hiç vermeyim o kadar parayı

borç yigidin kamçısıdır çık gel hadi :)
  • quote:

Westte olacakları söyleyeyim : İlk oynadığın maçlar anlıcaksın ki "Ne güzel burda türkiyedeki gibi troller yok" sonraki 5 maç adamlar başlıcak support olmamdır top benimdir vs vs. Fix yani. Sonuç türkiyedeki oyunun aynısı.

Rusyaya geçin cidden en iyi server şaka gibi ama. First pick %100 support ama neden.. Adamlar oynayamıyor zaten bari arkadaşlar toparlasın diyor ilk 10 dakika da 0 7 falan oluyor :)
  • Trollere yine razıyım adam bilmiyor beceremiyor oyunu + bide üstüne küfürler şikayetim bunlar yani benim :) Birde bu oyunu bilmeyenler yüzünden durmadan oyun veriyoruz..
  • nick l?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 24 Eylül 2013; 13:55:37 >
  • quote:

Trollere yine razıyım adam bilmiyor beceremiyor oyunu + bide üstüne küfürler şikayetim bunlar yani benim :) Birde bu oyunu bilmeyenler yüzünden durmadan oyun veriyoruz..

Pazar günleri oynanmıyor.
    Onun dışında akşam 10 dan sonra güzel maçlar dönüyor.
  • Benimde birlikte girecek arkadaşlara ihtiyacım var s5 teyim bende Ripskilll eklerseniz her bölgede oynayabilirim.
  • quote:

Trollere yine razıyım adam bilmiyor beceremiyor oyunu + bide üstüne küfürler şikayetim bunlar yani benim :) Birde bu oyunu bilmeyenler yüzünden durmadan oyun veriyoruz..

Genelde ölünce flame v.b olur skorun iyiyse sözün geçer Ama hepsi kazanmak için oynuyor yani ellerinden geleni yapıyorlar. Trden kat kat daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Silver 4-5 tam anlamıyla bronze çünkü eşleştiğin adamlar şans eseri silver olmuş veya bronze 1-2-3-4-5 ile eşleşiyorsun promotionlarda ise unranked 3 maç atmış adam geliyor ben top oynucam diyo (örnek) istediğin kadar duo ol oyunu kurtaramıyorsun artık illalah geldi öylesine giriyorum yine feedliyorlar ama karşı tarafta feedliyor o yüzden eşit gidiyor durum surrender falan veriyor bazıları böyle böyle 80 puan oldum silver 5 de ama promotion çok sıkıntı dediğim gibi
  • Silver 4 promo bende , s1rd nickim.

• TR'deki arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Son dönemde EUW troll dolsa da asla bi TR olamaz Eğer iyi oynuyorsanız ve benim gibi takım oyununun maç kazandırdığına inanıyorsanız ekleyin. EUW Nick: Rabiosa
  • Ekle EggHeadd 27 yim 30 olunca atarız DTS seri exp te zaten çar main jungle

• Black Burn B kullanıcısına yanıt
    Mr.PainKiller M kullanıcısına yanıt
    Peki şu an gümüş 2'yim TR'de Weste geçersem hangi lige ve kümeye atar bunun hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..

@Black Burn @Mr.PainKiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 24 Eylül 2013; 21:53:25 >
  • Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt
    Ben genelde geceleri oynuyorum zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.