Şimdi Ara

Cevap: Fenerbahçe Basketbol Ana Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: Metality

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemm4
    Yönetimimiz taraftarını müşteri olarak görmekten vazgeçmeli.

Fenerbahçe Dergisi bile 15 TL olmuş. Daha önce de yazmıştım: "paran kadar Fenerbahçe izlersin" anlayışıyla Fenerbahçe'yi halktan koparmaya çalışıyorlar. Bu gidişle, 15-20 sonra Fenerbahçe=geliri iyi olanların tuttuğu takım olacak.

Fenerbasket @fenerbasket
    Başta yönetim, her Fenerbahçelinin kendine her sabah sorması gereken tek bir soru var : Bugün dar gelirli Fenerbahçeliler için ne yaptın?

Bence doğru yapıyorlar. Belli bir kesimin futboldan soğuması, futbolun zenginlerin izleyebildiği bir spor olması, Türkiye için hayırlı olacak bence...

Neticede zenginlerin içindeki elitlerin oranı, magandaların oranından daha fazla.

Gelir düştükçe magandalık, hayvanlık logaritmik biçimde artıyor.

Gerekirse ben de izlemeyim, bir maç 500 lira olsun , Türkiye düzelecekse. O magandalar, o spor katilleri basketbol sahalarından uzak olsun.

Şimdi ben bu maça futbol magandaları gelecek diye izlemeye gidemiyorum.

Gerçek basketbol seyircisi gidemez bu maça.

O magandalar gelmesin diye sporu seven insanları da bundan mahkum bırakmaya kimsenin hakkı yok.Ayrıca gelir düştükçe magandalık artıyor demek büyük bir yanlış.Magandalık eğitim seviyesiyle ve insanın kendisiyle alakalı bir durum. İnsanları gelirleri düşük olduğu için maganda olma ve hayvanlık yapma ihtimalleri fazla diye ayrıştıramazsın.Onları hor göremezsin.
    Herkes gönül verdiği takımı destekleyebilmeli,onun maçına gidebilmeli.Şu an öyle bir noktaya geldik ki tribüne; asgari ücrete çalışan insanları geçtim orta halli memur aileleri bile giremez oldu.Onlar için büyük bir lüks haline geldi tuttukları takıma tribünden destek vermek.Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan bu insanlardı , işçilerdi , memurlardı.İstanbul'un en lüks sitelerinde oturan,çok iyi maaşa sahip,kendini diğer insanlardan yukarıda gören,elitist kişiler değil.Zaten tribünlerin en büyük işlevlerinden biri de işte bu ayrımı ortadan kaldırmasıydı.Orda kimse kimsenin gelirine bakmazdı.Hiçbir şeyin önemi yoktu.Orada herkes Fenerbahçeliydi.Ve bu böyle devam da edecek.Fenerbahçe hiçbir zaman belli bir zümreye ait olmayacak.Eğer derdin elitistlikse,belli seviyedeki insanlarla aynı takımı desteklemekse desteklemen gereken kulüp belli.Bu belli bir zümreye ait olan takımın ismini vermeme gerek yoktur sanırım.Gerçi o kulüp bile taraftarına bu fiyattan bilet sokmuyor.Onların değerini biliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.