Şimdi Ara

Cevap: Fm 14 Galatasaray Dernegi... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C Vitamine

3 oyun açtım şu oyuncuları tamamen satabilmek için en sonunda temizledim kadroyu.
    Kurduğum kadro
    Onur
    Azpilicueta chedjou semih alex sandro

Melo
    Selcuk
    Amrabat m. Ekici emre ç
    Drogba
    Bekleri iki yönlü oynatıyorum çok verimliler. Sandroyu 12 ye azpi yi 15 e aldım. Birine 2.4 diğerine 3.7 maaş veriyorum. Ömer topragı alamadım 5 milyln maaş isteyince. İyikide almamışım. Chedjou 5 maçta 4 kafa golü attı. Ekici duran top ustası. Her korner frikik tehlike. Bekler sürekli orta açıyor, drogba yapıştırıyor. Melo ve 1 milyona fernandoyu alacaktım. Maaşı beğenmedi melo. Bütçemde kalmadı zaten. Gruptan çıksam yeter. Adnanı alamadım 20 istedi manu, çalhanı kiraladım 7 milyon opsiyonlu. Rondon fena değil gibi sene sonuna alıcam galiba. Bu arada selçuk 3 kulvarı kaldıramıyor zaten. Topada sahip olamazsam jemi alıyorum orta sahaya iki yönlü olarak baya rahatlıyor oyun.

Rondon'a kaç euro istediler?
    Ve Sezona melo'yu sat Levin Öztunalı'yı al bence.

• beyler bana teknik ekip önerebilir misiniz?

yardımcı antrenör
    19 yaş altı takım antrenörü
    bide gözlemci flan ?
  • 3. sezonun başındayım sanırım, son transfer döneminde 35 m bütçe vermişti Ünal Bey. Şimdi seçimler oldu ve yeni bir başkan geldi takımın başına, umarım daha bonkör çıkar bu başkanımız.
  • Bu Drogba terminatör falan mı.38 yaşına geldi hala canavar gibi oynuyor.Bacağı kırıldı.Aha dedim bu sefer işi bitti.Sonunda iyileşti ve hiçbirşey olmamış gibi patır patır golleri atmaya devam etti.Bu da form grafiği.Tabi bu goller sadece Süper Ligte.Bunun bir de Şl ve Türkiye Kupası var.

Cevap:  Fm 14 Galatasaray Dernegi...

Galatasarayı şaha kaldırıyorum resmen oyunda.İker Munian'ın sözleşmesi bitiyordu.Anında kaptım.Bruma'yı 25M'a yolladım.Rodrigo Gomez'de boştaydı.Sağ kanata da onu aldım.Forvette Carlos Fierro ve Drogba ikilisi var.Resmen hücum attım tam bir gol makinesi oldu.Hele Rodrigo Gomez acayip bir oyuncuymuş.Yardırıyor resmen.Ayrıca ilk sezon bedavaya aldığım Obradoviç'i 10M sattım.Sol bek sıkıntısı için kesinlikle bu adamı alın.Çok iyi oynuyor ve iyi kar ediyorsunuz.Kadromda bu.

• Galatasaray'ın başında 2021 senesine kadar geldim. Son 5 sezondur bütün sezon ligi 1. götürüyorum sonra son 5 haftada en az 3 mağlubiyet alıp 4-5. bitiriyorum ligi. Puanlar aşırı yakın oluyor hep.
  • Fm 2013 ü bırakma kararı alıp 14,2 yamasıyla 2014 e geçtim. Gs kariyeri açtım ama baya zorluyor 600k transfer bütçesi bide yabancı sınırı cidden efsaneymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Fm 2013 ü bırakma kararı alıp 14,2 yamasıyla 2014 e geçtim. Gs kariyeri açtım ama baya zorluyor 600k transfer bütçesi bide yabancı sınırı cidden efsaneymiş

hocam sneijder'i falan satabildin mi ben de hepsi duruyor bi jem karacan'la mehmet ekici ile sözleşme imzalayıp hamit,dany'yi gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo1919

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Fm 2013 ü bırakma kararı alıp 14,2 yamasıyla 2014 e geçtim. Gs kariyeri açtım ama baya zorluyor 600k transfer bütçesi bide yabancı sınırı cidden efsaneymiş

hocam sneijder'i falan satabildin mi ben de hepsi duruyor bi jem karacan'la mehmet ekici ile sözleşme imzalayıp hamit,dany'yi gönderdim

Valla satamadım talip çıkmadı kulüplere önersem piyasası çok düşecek diye yapmadım. Ki o kariyerimi kapattım çünkü crash dump alıp duruyodum sinirlendim

• Salih Dursun, Veysel Sarı, Jem Karacan
  • Konu ölmüş :)
  • bakıyorum da millet 15 20 milyon eurolar havalarda uçuşuyor sneijderi birisi 25 milyona satmış hangi fm 2014 ü oynuyorsunuz söyleyin de bilelim :) sneijdere taş çatlasın 10 m veriyorlar oda taksitle. transfer bütçesi desen zaten yok ama bir bize yok anlaşılan
  • 3'lü savunma oynatıyorum ben. Hatta bir tane de tandem kullanıyorum. Önde basan bi yapısı var takımın ama 2-3 maçta bir Muslera adama pas atayım derken öyle saçma bi pas atıyor ki 1v1 kalıyorlar rakiple. Yani sezonda 1 tane olsa anlarım. Bu yüzden önde basma stilini değiştirdim daha geride savunma hattı diyorum.

Ve Takımın Beyni rolündeki oyuncu , inanılmaz derecede rakip savunmanın içine girdiği için kayboluyor. Top bile alamıyor bazen. O yüzden Oyun Kurucu - Destek rolü ile oynatmanızı tavsiye ederim. Geriye gelip top alıyor daha rahat pas dağıtabiliyor. Ama çalışkanlık ve dayanıklılık istiyor biraz. Bu yüzden Sneijder'i en verimli biraz dayanıklılık kastırdıktan sonra oynatmanız taraftarıyım.

Burak 11 , Drogba 8 gol attı ama son 4 haftadır galibiyetim yok. Umut kurban kesti gol atabilmek için ama fayda etmedi. Sezon sonuna Damiao'yu düşünüyorum tek forvet olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyha

sağ bek önerisi olan var mı ?

Anthony Reveillere,Ozan Tufan,Salih Dursun
  • Beyler Drogba 36 yaşına geldi klüplere önerdim isteyen olmadı feshetmek de istemiyorum baya tazminat ödemem gerekecek nasıl kurtulurum sizce yerine beleşe Gomis i aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heinz Guderian -- 20 Şubat 2014; 18:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Beyler Drogba 36 yaşına geldi klüplere önerdim isteyen olmadı feshetmek de istemiyorum baya tazminat ödemem gerekecek nasıl kurtulurum sizce yerine beleşe Gomis i aldım

Onu hiç sorma bende adriona yı almıstım bedelsiz . Fm 2011 de gs ye dedim bu oyuncu kacmaz lan ne bleyim bunun sakatlanma sorunu varmıs yıllık cok fazla para vermiştim birde herife :D

Neyse ilk macta sakatlandı bu nerdeyse 1 sene oynamadı. Satamıyorum alan yok tazminatı var klup yollamıyor :D Bende paf takıma yolladım belki gitmek ister diye tabi parayı buldu gitmedi herif 2 sene pafda oynadı . Drogbayı paf takıma yolla belki kendi gitmek ister ozaman sorun olmaz

• Antrenman programından hoşnut olmayan 6 oyuncu var. Bunları nasıl memnun edebiliriz?
    Youğunluktan dolayı mutsuz diyor galiba, ama olması gereken seviyede diye düşünüyorum.
    Uyguladığım program şu şekilde;

• Ömer Toprak'ı 5,5 milyon yuro ya alıp 30 milyon yuro ya Chealse'ye satmak paha biçilemez. Yıl: 2017
  • Bıraz önce son haftaya fener 1 puan önde girdi.Evinde Beşiktaşa maglup oldu bende bursayı yenıp sampıyon oldum.Lig yarışı son haftaya kadar sürdü yok böyle bişe
  • Dun yükledim bugun aksam isten gelince bi galatasaray kariyerine basliyayim 2014 ile bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SoloTurk-

Dun yükledim bugun aksam isten gelince bi galatasaray kariyerine basliyayim 2014 ile bende :)

G.Barbosa,gil romero,balanta,atila turan,kaan ayhan,mervan çelik,gökhan töre,alpaslan öztürk,tarık çamdal,serdar aziz.Bunları takımına almaya bak özellikle Türk oyuncuları.Ikıncı sene yabancıdan yana sıkıntı çekersın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.