Şimdi Ara

Cevap: Fm 14 Galatasaray Dernegi... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Avaab

Çok garip bir sezon geçiriyorum. Ligte kötü giderken, Şampiyonlar Ligi harika geçti. Transferlerde ise genelde gençleşme, yerli kadrosunun güçlenmesi ve eksik yerlerin doldurulması üzerinde durdum.

-GELENLER-

Ivan Obradovic - Bedelsiz // ( Hakan Balta ile olacak gibi değildi, profili ortalama değerde. Maaş olarakta az bir şeye ikna ettim. Bence alın, öneririm. Ziegler ile benziyor, yeteneği-oyun tarzı. )
    Ömer Toprak - 10M€
    Eduardo Salvio - Kira
    Mehmet Ekici - 3M€ peşin, 48 ayda 3M€ taksit.
    Caner Erkin - 1.5M€

-GİDENLER-

Sneijder - 15M€ // ( Para ederken satmak gerek. )
    Ambarat - 4.5M€
    Hamit - 3.5M€ // ( Yaşlanıyor, git gide hantallaşıyor. Satmak farz olduydu. )
    Engin Baytar - 1M€ // ( Yaşlanması ve yetersiz özellikleri. )
    Dany - 2.5M€ // ( Dany'i severdim aslında. Hızlı olması büyük avantajdı fakat yabancı sınırı. )

Gel gelelim gidişata. Ligte puan durumu şu şekilde.

Cevap:  Fm 14 Galatasaray Dernegi...

Lig karnem çok garip. Berabere kaldığım tüm maçlarda öne geçtim ve 60. dakika civarı gol/goller yiyerek berabere kaldım. Geçirdiğim en garip lig sezonu oluyor.

Şampiyonlar Ligi'nde ise tam tersi bir gidişat var. Man Utd-Schalke ve Macabi Tel Aviv ile eşleştim. İlk maçta M. Tel Aviv'i 4-2 ile geçtim, ikinci maçta Schalke ile berabere kaldım ve Man Utd'yi Old Trafford'da ve TT Arena'da 2-1 ile geçtim.

Gruptan çıkmam garanti. Bu arada Drogba gol krallığına oynuyor.

Linke attım hocam, tıklarsan görürsün:http://img12.imageshack.us/img12/4651/z4e2.png

Logo paketinizi atabilirmisiniz?

• Şunu kullanıyor olmam gerek:http://www.mediafire.com/?awzs4fi201pdcce
    FM 13 içindi ancak FM 14'te her hangi bir problem yaratmadı.
  • quote:

Şunu kullanıyor olmam gerek:http://www.mediafire.com/?awzs4fi201pdcce

Ben bunu attım logos klasörüne ama olmadı nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

quote:

ben de bu şekilde sorunsuz. cache klasörünü sildin mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedro Picapiedra -- 10 Kasım 2013; 15:28:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

quote:

ben de bu şekilde sorunsuz. cache klasörünü sildin mi hocam?

Aynen bu şeklide, cache klasörünü de sildim olmadı

• Oyuna dun basladım transferlerim ;

Mehmet Ekici : 8.5M
    Ömer Toprak : 13.25M
    Gaitan: Kiralık
    Adnan Januzaj.: 11M

Gidenler;
    Riera:1.1M
    Hamit:5.7M
    Eboue:5.25M
    Engın:2.7M
    Dany:5.5
    Ambrabat:5.75
    Sneijder:22.5M
    Yekta:4M

Kadroya katabılecegım genç yabancı olarak kımlerı onerırsınız ? Mevkı farketmez
  • Galatasarayda Drogbanın yerıne tek forvet oynayacak oyuncu onerebılır mısınız ?

Edit: Sol bek olarak kım var uzun yıllar banko oynayabılecek genç,yabancı farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MA11 -- 12 Kasım 2013; 23:41:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MA11

Galatasarayda Drogbanın yerıne tek forvet oynayacak oyuncu onerebılır mısınız ?

Edit: Sol bek olarak kım var uzun yıllar banko oynayabılecek genç,yabancı farketmez.

Newcastleden santon 10 m ye ssatıyordu.

Marcel Schmelzer 15 teklif ettim kabul eetiler direk
  • Ilk sezon şampiyon olup Türkiye Kupasını aldım.Yabancı sınırlaması 5+0+3'e düştü,çok zor böyle avrupada başarı.Transferde;
    Muslera,Melo,Sabri,Aydın'ı satıp Drogbayı maaşından dolayı sözleşme yenilemedim. Bunun yanında,Caner Erkınle,Cenk Tosunu serbest olarak kadroma kattım.

İkinci sezon ;
    Wander Wiel,Marko Marin,E.Salvio'yu kiralayıp,Trabzondan Onur Kıvrak'ı aldım. Özellıkle ilk sezon Bruma,Adnan Januzaj,Ömer Toprak,Semıh Kaya çok başarılıydı.Aşırı derecede maddı sıkıntı çekıyorum,kadroyu kurmakta zorlanıyorum.Çünkü CL,Lig,TR kupasında ne yapcam bilmiyorum.Şimdi Lige başlıyorum hayırlısı..
  • beyler levin öztunalı falan harika sözleşme imzalıcam bende birazdan baya sağlam
  • Ab pasaport'u aktf edeblrsın ama yeni sezona baslaman gerekir.
  • Ben 2 gündür 3 kere başladım Galatasaray ile en uzun 2. sezonun ortalarına kadar dayanabildim, hep kovdular. Ama oynarken için rahat etmiyor oyunum orijinal olmadığı için, şu anda pek durumum yok. Para bulduğum gibi alacağım oyunu inşallah.
  • arkadaslar bruma nasil oynuyor/gelisiyor? satmak mi lazim oynatmak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 18 Kasım 2013; 8:35:27 >
  • 2. Sezona başlıyorum.

İlk Sezon

Gidenler:

Emre Çolak >> Twente 2,9M
    Sabri >> Rostov 800K
    Amrabat >> 2M

Gelenler:

Flechter >> Kiralık
    Salvio >> Kiralık

İkinci Sezon:

Gidenler:

Muslera >> Barcelona 15M
    Bruma >> Valencia Kiralık
    Dany >> Bologna 3M

Gelenler:

Veysel Sarı >> Bedelsiz
    Fernando Torres >> Kiralık
    Mertesacker >> Kiralık

Yabancı sınırlaması çok kötü etkiliyor ve 2. sezonda 5 e düştü. Parasızlıkta var, maaş bütçesi hiç yok. Bakalım nereye kadar gideceğiz.
  • Bende Galatasarayla başladım oyuna.2013'te yabancı sınırına rağmen 8 sezondur takımdaydım.Bu seferde bırakmam takımı.Yabancı sınırı sinir etsede türk oyuncu kovalamak zevkli oluyor.

Takımıda baya bir değiştirdim.Tavsiyem ilk sezondan Muslera ile Sneijder'i postalayın.Hatta Eboue ve Amrabatı'da ekleyin yanlarına.Onur,Mehmet ve Caneri kimseye kaptırmadan alın.Bu Villanueva denen adamıda kesinlikle almayın.Fiyatı ucuz olsada çok kötü oynuyor.Verdiğiniz maaşa yazık.

Gelenler
    Ciprian Marica:bedelsiz
    Carlos Villanueva: 1.5M
    Obradoviç bedelsiz
    Onur Kıvrak: 7.5M
    Gaitan: 8.5M
    Mehmet Ekici: 4M
    Caner Erkin: 2.5M

Gidenler:
    Sneijder : 20.5M
    Muslera : 11M
    Ebouse : 4M
    Amrabat : 5M
    Engin Baytar 1.8M
    Dany : 3M
    Riera : 500B

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

arkadaslar bruma nasil oynuyor/gelisiyor? satmak mi lazim oynatmak mi?

çok sık sakatlanıyor ve kondisyon sorunu vardı, dayanıklılık çalıştırdım sonra pilot takıma(kasımpaşa) yolladım, şu an gelen raporlara göre idare eder bir maç iyi bir maç kötü.
  • uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    uzerine dusmek gerekiyor 2 sezon kiralk oynmasi lazm en az. 3. sezon belki birseyler yapar.
  • 2. sezondayım, her maç ilk 11 başlayan Melo'ya kiralık teklifi geldi ben de reddettim. Ortalığı birbirine kattı, neymiş efendim gidecekmiş de kariyermiş de bahaneler hep. Gittiği takım da Rayo Vallecano, La Liga'da kümeye oynuyorlar.
  • 3 oyun açtım şu oyuncuları tamamen satabilmek için en sonunda temizledim kadroyu.
    Kurduğum kadro
    Onur
    Azpilicueta chedjou semih alex sandro

Melo
    Selcuk
    Amrabat m. Ekici emre ç
    Drogba
    Bekleri iki yönlü oynatıyorum çok verimliler. Sandroyu 12 ye azpi yi 15 e aldım. Birine 2.4 diğerine 3.7 maaş veriyorum. Ömer topragı alamadım 5 milyln maaş isteyince. İyikide almamışım. Chedjou 5 maçta 4 kafa golü attı. Ekici duran top ustası. Her korner frikik tehlike. Bekler sürekli orta açıyor, drogba yapıştırıyor. Melo ve 1 milyona fernandoyu alacaktım. Maaşı beğenmedi melo. Bütçemde kalmadı zaten. Gruptan çıksam yeter. Adnanı alamadım 20 istedi manu, çalhanı kiraladım 7 milyon opsiyonlu. Rondon fena değil gibi sene sonuna alıcam galiba. Bu arada selçuk 3 kulvarı kaldıramıyor zaten. Topada sahip olamazsam jemi alıyorum orta sahaya iki yönlü olarak baya rahatlıyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 29 Kasım 2013; 0:09:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

2. sezondayım, her maç ilk 11 başlayan Melo'ya kiralık teklifi geldi ben de reddettim. Ortalığı birbirine kattı, neymiş efendim gidecekmiş de kariyermiş de bahaneler hep. Gittiği takım da Rayo Vallecano, La Liga'da kümeye oynuyorlar.

valla iyi güldüm

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.