Şimdi Ara

Cevap: Fm 14 Galatasaray Dernegi... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    On numara olmus dosdum :D
  • Sneijder'ı hangi rolde oynatıyorsunuz?
  • Takım beyni olarak oynatiyordum sattim zaten. Rapora bakablırsın orda da hangi rolde oynayacagini soyluyor sana dosdum
  • Simone Pepe'yi öneririm.

Ve birde Enes Ünal ve Mehmet Ekici iyi oynuyor mu? Ali Adnan ve Sercan Kaya'yıda merak ediyorum.
  • UEFA'da çeyrek finalde kaleci bugı ile yenilip elendim. üzücü oldu
    http://www.youtube.com/watch?v=__mEAuNeM8U
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe
    dan
    Part-1

12 yıllık CM/FM ci olarak bu senede geleneği sürdürerek bir GS kariyerine daha başlamış bulunmaktayım.

GS'a baktığımızda ilk göze çarpan sorunlar;

1-Çöp(kalitesiz) ve yaşlı kadro
    2-Fakir GS
    3-Yabancı bolluğu

Takımı 2 yılda zor toparlarım diyordum ancak daha oyunun başladığı transfer sezonunda bile baya toparlandı/Türkleşti, finansal olarakta takım biraz rahatladı (okadar yüksek maaşlı adamdan kurtulduk).. Allahtan bizim çöp oyuncular para etti.. :)

Başlangıç transfer sezonunda;

SATILANLAR (hepsi peşin paraya)

Riera......... 825k €
    Dany........... 4m €
    Amrabat.... 3,5m €
    Eboue.......... 4m €
    Engin........... 2m €
    Sneijder...... 11m € (para ederken satmak lazım, yaş 29)
    Muslera....... 12m €

ALINANLAR

Ömer Toprak (DC).......... 10m € (2,5 peşin, 7,5x48 ay)
    Jem Karacan (MC)............ 5m € (1 peşin, 4x48 ay)
    Onur Kıvrak (GK)........... 7.5m € (peşin)
    Mustafa Pektemek (S).... 1.2m € (peşin)
    Ivan Obradovic (DL)...... Bedava (bu adamı alın bence, kontratsız 24-25 yaşında fena değil)
    Eduardo Salvio (AMRL)..... Kiralık

Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi ben Honda'ya imza attıramadım, Milan kaptı. Adnan Jazunaj'ı da alamadım, 24m € istiyorlar, ilerde inşallah. Ama yine de kadro baya Türkleşti ve rahatladı. Ligde de 5 maçta 4 galibiyetimiz var.
    Kadromun son hali şu şekilde;

--------------------------Drogba
    Bruma--------------------------------------------Salvio
    -----------Selçuk-----------------------Jem
    ---------------------------Melo
    Obradovic------Ömer---------------Semih--------Sabri
    ---------------------------Onur

Önümüzdeki Ocak transfer sezonunda transferine uraşacağım kişiler;

Adnan Jazunaj (inş doğru yazmışımdır)
    Alparslan Öztürk
    Bonservisi haziranda bitecek oyuncular

Haziranda da Drogba gider yerine sağlam bir forvet alırız artık.

İyi oyunlar herkese...

sadece muslerayı satıp onurun alman saçma geldi..herkes böyle yapıyo sınır için ama muslera oyundada büyük takım kalecisi..onurdan daha yüksek yıldızıda

• ben AB serbest değişikliğiyle oynuyorum

ilk sezon ne yapabilirim onu görmek için oyun başlangıcındaki kadroya sadece Honda yı alarak oynadım. İyiydi ama yüksek maaşlerdan ötürü ekonomi berbat

Sezon sonu bir operasyon yapayım diyordum seneye girdik adam gibi transfer bütçesi yok, maaş bütçesi yok

muslera, drogba ve burma hariç bütün yabancıları sattım banamısın demedi.

şu bir gerçekki ekonomi iyi olmayınca oyun zevk vermiyor. halbuki hayalimde ne transferler vardı. 15-20 milyon bütçe ve ekstra 10 milyon daha maaş btüçem olsa iyi olurdu.

GS ın oyundaki tek sıkıntısı kötü finansal durum
  • Bu ab yasası modunda türkiye kupasında yabancıların hepsi yabancı gözüküyor bu durumla karşılaşan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erayın profili nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

ben AB serbest değişikliğiyle oynuyorum

ilk sezon ne yapabilirim onu görmek için oyun başlangıcındaki kadroya sadece Honda yı alarak oynadım. İyiydi ama yüksek maaşlerdan ötürü ekonomi berbat

Sezon sonu bir operasyon yapayım diyordum seneye girdik adam gibi transfer bütçesi yok, maaş bütçesi yok

muslera, drogba ve burma hariç bütün yabancıları sattım banamısın demedi.

şu bir gerçekki ekonomi iyi olmayınca oyun zevk vermiyor. halbuki hayalimde ne transferler vardı. 15-20 milyon bütçe ve ekstra 10 milyon daha maaş btüçem olsa iyi olurdu.

GS ın oyundaki tek sıkıntısı kötü finansal durum

ab şeyini nasıl yapıyoruz?
  • sneijder'i 20 milyon €'ya sattım sezon başında. devre arasında ise yekta'yı 4 milyona kakaladım, hiç maç oynatmama rağmen. ayrıca amrabat'ta sezon başında 7,5 m €'ya gitti. tüm transferleri ss olarak atacağım, şu an üşendim.
  • ben salak gibi sneijderi sezon başlangıcında satmadım. sezon bitince 8m€ e sattım. resmen salaklık yaptım yani. sol beke ali adnanı aldım. sağ beke ozan tufan ve şener var. hakan çalhanoglunu aldım. gaziantepden muhammet demiri aldım. bursaspordan da genç yetenek enesi aldım bakalım. he bide jem karacan bende. şimdi ömer toprağın peşindeyim
  • Çok garip bir sezon geçiriyorum. Ligte kötü giderken, Şampiyonlar Ligi harika geçti. Transferlerde ise genelde gençleşme, yerli kadrosunun güçlenmesi ve eksik yerlerin doldurulması üzerinde durdum.

-GELENLER-

Ivan Obradovic - Bedelsiz // ( Hakan Balta ile olacak gibi değildi, profili ortalama değerde. Maaş olarakta az bir şeye ikna ettim. Bence alın, öneririm. Ziegler ile benziyor, yeteneği-oyun tarzı. )
    Ömer Toprak - 10M€
    Eduardo Salvio - Kira
    Mehmet Ekici - 3M€ peşin, 48 ayda 3M€ taksit.
    Caner Erkin - 1.5M€

-GİDENLER-

Sneijder - 15M€ // ( Para ederken satmak gerek. )
    Ambarat - 4.5M€
    Hamit - 3.5M€ // ( Yaşlanıyor, git gide hantallaşıyor. Satmak farz olduydu. )
    Engin Baytar - 1M€ // ( Yaşlanması ve yetersiz özellikleri. )
    Dany - 2.5M€ // ( Dany'i severdim aslında. Hızlı olması büyük avantajdı fakat yabancı sınırı. )

Gel gelelim gidişata. Ligte puan durumu şu şekilde.

Cevap:  Fm 14 Galatasaray Dernegi...

Lig karnem çok garip. Berabere kaldığım tüm maçlarda öne geçtim ve 60. dakika civarı gol/goller yiyerek berabere kaldım. Geçirdiğim en garip lig sezonu oluyor.

Şampiyonlar Ligi'nde ise tam tersi bir gidişat var. Man Utd-Schalke ve Macabi Tel Aviv ile eşleştim. İlk maçta M. Tel Aviv'i 4-2 ile geçtim, ikinci maçta Schalke ile berabere kaldım ve Man Utd'yi Old Trafford'da ve TT Arena'da 2-1 ile geçtim.

Gruptan çıkmam garanti. Bu arada Drogba gol krallığına oynuyor.

Linke attım hocam, tıklarsan görürsün:http://img12.imageshack.us/img12/4651/z4e2.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedro Picapiedra -- 9 Kasım 2013; 18:12:17 >

• Caner de fenomen bu aralar hakediyo. Bizde olcaktı varya :D
  • hımm tamam hocam eyvallah çokda kötü değilmiş oyunda fener derbisine koysan sırıtır mı acaba ..
  • Hamit yaşlanıyor da çok yönlü, bütün pozisyonlarda oynuyor nerdeyse. Özellikle yabancı kuralı yüzünden çok işe yarıyor.
  • Mehmet Ekici bende asist manyağı oldu ofansif orta saha veya savaşçı orta saha oynatıyorum, Jem Karacan'la iyi oynuyorlar.
  • Ferdi yi Gs ye önerir misiniz beyler? Sneijder le oynarlar mı beraber Sergen ile Tümer gibi sıkıntı çıkmasın sonra
  • Ikinci sezonda bomba transferler yaptim fakat istedigim gibi oynamiyor takim bir turlu, ben isinamadim hala fm 14'e. Bir macta 10 tane direk olur mu arkadas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avaab

Çok garip bir sezon geçiriyorum. Ligte kötü giderken, Şampiyonlar Ligi harika geçti. Transferlerde ise genelde gençleşme, yerli kadrosunun güçlenmesi ve eksik yerlerin doldurulması üzerinde durdum.

-GELENLER-

Ivan Obradovic - Bedelsiz // ( Hakan Balta ile olacak gibi değildi, profili ortalama değerde. Maaş olarakta az bir şeye ikna ettim. Bence alın, öneririm. Ziegler ile benziyor, yeteneği-oyun tarzı. )
    Ömer Toprak - 10M€
    Eduardo Salvio - Kira
    Mehmet Ekici - 3M€ peşin, 48 ayda 3M€ taksit.
    Caner Erkin - 1.5M€

-GİDENLER-

Sneijder - 15M€ // ( Para ederken satmak gerek. )
    Ambarat - 4.5M€
    Hamit - 3.5M€ // ( Yaşlanıyor, git gide hantallaşıyor. Satmak farz olduydu. )
    Engin Baytar - 1M€ // ( Yaşlanması ve yetersiz özellikleri. )
    Dany - 2.5M€ // ( Dany'i severdim aslında. Hızlı olması büyük avantajdı fakat yabancı sınırı. )

Gel gelelim gidişata. Ligte puan durumu şu şekilde.

Lig karnem çok garip. Berabere kaldığım tüm maçlarda öne geçtim ve 60. dakika civarı gol/goller yiyerek berabere kaldım. Geçirdiğim en garip lig sezonu oluyor.

Şampiyonlar Ligi'nde ise tam tersi bir gidişat var. Man Utd-Schalke ve Macabi Tel Aviv ile eşleştim. İlk maçta M. Tel Aviv'i 4-2 ile geçtim, ikinci maçta Schalke ile berabere kaldım ve Man Utd'yi Old Trafford'da ve TT Arena'da 2-1 ile geçtim.

Gruptan çıkmam garanti. Bu arada Drogba gol krallığına oynuyor.

Linke attım hocam, tıklarsan görürsün:http://img12.imageshack.us/img12/4651/z4e2.png

Hocam hangi logo paketini kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.