Şimdi Ara

Cevap: Japon balığı bakımı hakkında bilgi akvaryum su değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize tesekkürler arkadaslar betam ne yazıkki öldü yasatamadım bende japon aldım bir tane bakımı kolay olsun diye onada dikkat etmemişim alırken kuyruğunun biri içeri doğru katlanmıs sekilde geldiğinden beri öyle ancak yasıyor 2 haftayı gecti sizce neden olabilir. Resimde ekledik acaba neden olabilir düzeltme sansım varmı akvaryumu kuralıda bir hafta kadar oluyor suyunu değişemedim daha sehir dısındaydım dip cekimide yapmadım ne yapmak nasıl yapmam gerekiyor lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa cok sevinirim. Arkadaşlar bu arada balığımın cinsiyeti hakkındada bilgi verebilirseniz yanına bir eş almak istiyorum cünkü ben askere gittikten sonra günlük onunla yem ve su değişimi harici ilgilenemeyecekler evdekiler. Bu arada akvaryumum 65 34 27 cm boyutlarında 50 litre civarı ve birde dış filtre almak istiyorum sizce ne almalıyım sessiz olmalı iç filtre istediğim gibi temizlemiyor beyazımsı bir tabaka kalıyor belkide yosunlanma oluyor.

Cevap:  Japon balığı bakımı hakkında bilgi akvaryum su değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erşan Kuneri IV -- 25 Ocak 2014; 18:21:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.