Şimdi Ara

Cevap: JBL Go sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşın anllattığı sorunu bende yaşadım ürünü tekrar aynı ürün ile değiştirdim teknosadan. şuan aynı şeyleri tekrar yaşadım şarja takılıyken 10-15 dk sonra üzerindeki led kapanıyor galiba bu bir sorun değil ürünü özelliği.Kullanan arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz. bu arada ürün 5 saat kesintisiz kullanılabiliyor. müziği durdurduğunuzda cihaz kendini otomatik kapatıyor

• Bendeki cihaz ilk şarjdan sonra müzik dinlerken otomatik kapatmaya başladı. Bi sıkıntısı var ama çözemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msz067

Bendeki cihaz ilk şarjdan sonra müzik dinlerken otomatik kapatmaya başladı. Bi sıkıntısı var ama çözemedim

Aynı sırunu bende yaşıyorum, çok sık tekrarlamaya başladı acayip sinir bozuvu

Çözebildin mi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiliğinden düzeldi benimki

• Hocalar bende aynı üründen aldım ama içinden kablo çıkmadı, nasıl şarj ediyorsunuz? 2amper çıkışlı Samsung telefon adaptörüyle şarj etsem zarar vermiş olur muyum cihaza? Sadece pc den mi şarj etmeli ya da? Sizden kablo veya askı ipi çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruminasyon

Hocalar bende aynı üründen aldım ama içinden kablo çıkmadı, nasıl şarj ediyorsunuz? 2amper çıkışlı Samsung telefon adaptörüyle şarj etsem zarar vermiş olur muyum cihaza? Sadece pc den mi şarj etmeli ya da? Sizden kablo veya askı ipi çıktı mı?

Bende içinden kısacık bir kablo çıktı, bende değil herkesde ama kutunun en dibinden falan kutuyu biraz daha kurcalayın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Hocalar bende aynı üründen aldım ama içinden kablo çıkmadı, nasıl şarj ediyorsunuz? 2amper çıkışlı Samsung telefon adaptörüyle şarj etsem zarar vermiş olur muyum cihaza? Sadece pc den mi şarj etmeli ya da? Sizden kablo veya askı ipi çıktı mı?

Bende içinden kısacık bir kablo çıktı, bende değil herkesde ama kutunun en dibinden falan kutuyu biraz daha kurcalayın hocam

teşekkürler cevap için hocam malesef bende kablo yok, telefonun kısa şarj kablolarından birini kullanacağım. Sadece notebooktan şarj etmekte fayda var dimi? samsung vs veya universal adaptöre takıp prizden etsek yakar mıyız ki aleti onların çıkış 2 amper çünkü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

teşekkürler cevap için hocam malesef bende kablo yok, telefonun kısa şarj kablolarından birini kullanacağım. Sadece notebooktan şarj etmekte fayda var dimi? samsung vs veya universal adaptöre takıp prizden etsek yakar mıyız ki aleti onların çıkış 2 amper çünkü

1amperlik cihaz daha makbuldür tabi

• teşekkürler hocam sağolun tavsiyelerinizi için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.