Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEMİH KARDEŞİM BENDE ONU SEÇTİM AMA PTT GÖNDERİ TAKİPTE '' BU BARKODA AiT HERHANGi BiR KAYIT BULUNAMADI.'' YAZIYOR
  • sipariş veren arkadaşlar kargo durumlarını yazarlarsa daha net bilgiler oluşmaya başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: By_Anzav

(Drop Shipping Order, Removes BangGood Logo from Package)
    Your Preferred Shipping Method

Air Parcel Register (Free shipping & 7-15 business days)
    EMS (Please choose your country)
    Expedited Shipping Service (Please choose your country)

HOCAM BUNLARDAN HANGİSİNİ SEÇECEKTİK ONU SÖLERMİSİN ACABA ?

air parcel seçecektin.
    sen en alttakınımı seçtin (o dhl)

SEMİH KARDEŞİM BENDE ONU SEÇTİM AMA PTT GÖNDERİ TAKİPTE '' BU BARKODA AiT HERHANGi BiR KAYIT BULUNAMADI.'' YAZIYOR
  • Arkadaşlar benimki ptt takipte şu hale döndü.

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

quote:

Orijinalden alıntı: paperboy

@Ukkaşe

uzun bir bekleyişin ardından Sorunsuzca elime geldi benim de.Satıcı elinde olan takip kodunu mu verdi bilmiyorum ama siparişi verdiğim günden tam 28 gün sonra Türkiye'ye girdi kargo 2 gün içinde'de ben gittim şubeye aldım direk.Yoksa bir gün daha bekleyecektim dayanamadım açıkcası :)[/b

Paketin üzerinde Gift, fiyat olarakda 30 dolar yazıyordu.Sarı koli bandıyla kalın bir şekilde bantlanmıştı.Bu da PTT'nin sitesindeki aşamalar.

Siparişlerini veripte bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin.Gerçekten şans ve sabır işi.Umarım herkesin sorunsuzca eline ulaşır siparişleri.Gerisini bizi bu durumlara sokan devletimiz düşünsün..

Hangi siteden aldınız acaba. Ucuz ve beklemeden alabileceğim site arıyorum.

"Ucuz ve beklemeden" Alemsin valla. Yok öyle bir site birader.

• quote:

Orijinalden alıntı: gon42

Arkadaşlar benimki ptt takipte şu hale döndü.

[simage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1195792/F8E374313FD042E2AEFF1E2751E3DFF1.jpg[/image

Muhtemelen 1 haftaya türkiyeye girer.
  • quote:

ucuz firma illaki bulursunuz ama, nasıl güveneceksiniz ! Sıkıntı o zaten biz forumda en çok alışveriş yapılan sorunsuz satıcılardan alırız, amaç erken gelmesi değil sağlam ve gümrüksüz gelmesi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paperboy

@Ukkaşe

uzun bir bekleyişin ardından Sorunsuzca elime geldi benim de.Satıcı elinde olan takip kodunu mu verdi bilmiyorum ama siparişi verdiğim günden tam 28 gün sonra Türkiye'ye girdi kargo 2 gün içinde'de ben gittim şubeye aldım direk.Yoksa bir gün daha bekleyecektim dayanamadım açıkcası :)[/b

Paketin üzerinde Gift, fiyat olarakda 30 dolar yazıyordu.Sarı koli bandıyla kalın bir şekilde bantlanmıştı.Bu da PTT'nin sitesindeki aşamalar.

Siparişlerini veripte bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin.Gerçekten şans ve sabır işi.Umarım herkesin sorunsuzca eline ulaşır siparişleri.Gerisini bizi bu durumlara sokan devletimiz düşünsün..

Öyle bir yer arıyorsan gittigidiyor veya sanalpazara bakacaksın..

Tabi bu fiyata bulabilirsen.En az 600-650 tl istiyorlar 200$'lık telefona..

Onun dışında çinden sipariş vereceksen 1 ay beklemeyi göze alacaksın.

• Ayın 10 unda verdiğim sipariş hala information received yazıyor

Edit: Şimdi baktım takip kodu değiştirilmiş onu girince baktımki türkiyeye gelmiş 1. Torbaya eklendi yazmış 2 keremi yazması lazım gümrükten geçmesi için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cowinenge -- 22 Ocak 2013; 15:41:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Ayın 10 unda verdiğim sipariş hala information received yazıyor

Edit: Şimdi baktım takip kodu değiştirilmiş onu girince baktımki türkiyeye gelmiş 1. Torbaya eklendi yazmış 2 keremi yazması lazım gümrükten geçmesi için ?

Ptt'den takip ediyorsan yukarıda yazıyor zaten kardeşim gümrüğe sevk edilir ise.

• kopyala yapıştır yapsana bilader bu şekilde nasıl bakacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

İşte benim postanın durumu 16 Ocak tan beri İstanbul da görünüyor. Dikkatimi çekense yukarıda TR ye giriş bile yazmıyor ama İstanbul da. Şu saatten sonra elime geçme şansı yok. gümrüğe takılır.

jiayu değil ama örnek olsun.
  • quote:

quote:

İşte benim postanın durumu 16 Ocak tan beri İstanbul da görünüyor. Dikkatimi çekense yukarıda TR ye giriş bile yazmıyor ama İstanbul da. Şu saatten sonra elime geçme şansı yok. gümrüğe takılır.

seninki geçmiş bizim çocuk oyuncağıda gececekmi acaba

• Merhaba.
    Bana da Cowinenge gibi Tmallbox'tan takip kodunun değiştiğine dair bir mail geldi. Yeni takip no ile baktığımda kargonun Türkiye'ye ulaşmış olduğunu gördüm. Yalnız en son bilgi bu şekilde:

1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 18/01/2013 10:35:06

Gümrük falan yazmıyor ama 4 gündür burada beklemesi de pek hayra alamet değil gibi.

Bekliyoruz bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.
    Bana da Cowinenge gibi Tmallbox'tan takip kodunun değiştiğine dair bir mail geldi. Yeni takip no ile baktığımda kargonun Türkiye'ye ulaşmış olduğunu gördüm. Yalnız en son bilgi bu şekilde:

1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 18/01/2013 10:35:06

Gümrük falan yazmıyor ama 4 gündür burada beklemesi de pek hayra alamet değil gibi.

Bekliyoruz bakalım ne olacak.

Hocam aynen benim kod da değişmiş aynen sizin gibi
    1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 18/01/2013 10:35:06 yazıyor fakat türkiye gov.tr den bakınca torbadan alındı diyor bu ne demek biri açıklayabilirmi ?
  • Merhaba.

Sizdeki tarih ve saat bilgileri de benimkiyle birebir aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

quote:

seninki geçmiş bizim çocuk oyuncağıda gececekmi acaba

geçip geçmediği belli değil henüz ve bana gre yüzde doksan dokuz takılacak. Çünkü sorunsuz geçen örneklere bakarsak ilk girişten hemen sonra yurt içine dağılıyorlar. Kalanlar ise bir süre bekliyor bu şekilde. Tabi 6 gün de biraz fazla. bir de yukarıda Tr giriş yazmıyor. Kayıp mı oldu gelmeden geri mi gitti ne?

• Şu Dağıtıma Çıkarıldı ibaresini görmediğiniz sürece Gümrükte kalma şansı var

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Şu Dağıtıma Çıkarıldı ibaresini görmediğiniz sürece Gümrükte kalma şansı var

Benimki kesin takılacak şans yok bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Şu Dağıtıma Çıkarıldı ibaresini görmediğiniz sürece Gümrükte kalma şansı var

Benimki kesin takılacak şans yok bende

Merhaba.

Sizdeki tarih ve saat bilgileri de benimkiyle birebir aynı mı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.