Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Şu Dağıtıma Çıkarıldı ibaresini görmediğiniz sürece Gümrükte kalma şansı var

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Benimki kesin takılacak şans yok bende

Belli olmaz ama gözlemlediğim kadarı ile 4-5 gün 1.torbaya eklendi ibaresinde kalıyorsa PİM'de kontrol ediliyor ve takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: std350

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Şu Dağıtıma Çıkarıldı ibaresini görmediğiniz sürece Gümrükte kalma şansı var

Benimki kesin takılacak şans yok bende

Merhaba.

Sizdeki tarih ve saat bilgileri de benimkiyle birebir aynı mı?

Hayır benimki bu şekilde hocam sizinkinden 1 gün önce

• Tmallbox tan alanlara birşey soracağım kutu içeriğinden neler çıkıyor.Kulaklık var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani herseye tamam dedikte bu ptt'nin allah belasını versin biraz önce görüştüm benim paketi haftaya göndereceklermiş . Nerdeyse iki hafta Gaziantep gümrüğünde bekledi . Para almamızı zorlaştırıyorlar . Pttnin yapacağı iş ancak bu kadar olur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

quote:

Orijinalden alıntı: paperboy

@Ukkaşe

uzun bir bekleyişin ardından Sorunsuzca elime geldi benim de.Satıcı elinde olan takip kodunu mu verdi bilmiyorum ama siparişi verdiğim günden tam 28 gün sonra Türkiye'ye girdi kargo 2 gün içinde'de ben gittim şubeye aldım direk.Yoksa bir gün daha bekleyecektim dayanamadım açıkcası :)[/b

Paketin üzerinde Gift, fiyat olarakda 30 dolar yazıyordu.Sarı koli bandıyla kalın bir şekilde bantlanmıştı.Bu da PTT'nin sitesindeki aşamalar.

Siparişlerini veripte bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin.Gerçekten şans ve sabır işi.Umarım herkesin sorunsuzca eline ulaşır siparişleri.Gerisini bizi bu durumlara sokan devletimiz düşünsün..

Hangi siteden aldınız acaba. Ucuz ve beklemeden alabileceğim site arıyorum.

"Ucuz ve beklemeden" Alemsin valla. Yok öyle bir site birader.

Beklemeden derken pandawill çok geç yolluyor diye söyledim. Tmallbox ya da minideal.net gibi sitelerden hangisinden hızlıca çıkıyor diye sormuştum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paperboy

@Ukkaşe

uzun bir bekleyişin ardından Sorunsuzca elime geldi benim de.Satıcı elinde olan takip kodunu mu verdi bilmiyorum ama siparişi verdiğim günden tam 28 gün sonra Türkiye'ye girdi kargo 2 gün içinde'de ben gittim şubeye aldım direk.Yoksa bir gün daha bekleyecektim dayanamadım açıkcası :)[/b

Paketin üzerinde Gift, fiyat olarakda 30 dolar yazıyordu.Sarı koli bandıyla kalın bir şekilde bantlanmıştı.Bu da PTT'nin sitesindeki aşamalar.

Siparişlerini veripte bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin.Gerçekten şans ve sabır işi.Umarım herkesin sorunsuzca eline ulaşır siparişleri.Gerisini bizi bu durumlara sokan devletimiz düşünsün..

Hangi siteden aldınız acaba. Ucuz ve beklemeden alabileceğim site arıyorum.

"Ucuz ve beklemeden" Alemsin valla. Yok öyle bir site birader.

Beklemeden derken pandawill çok geç yolluyor diye söyledim. Tmallbox ya da minideal.net gibi sitelerden hangisinden hızlıca çıkıyor diye sormuştum

Bende minideal'de sepetimde duruyor bu aralar sipariş vericegimde yalnız hediye olarak gönderiyor dimi o sitede ? bide kutusuz

• Arkadaşlar kutusu torbaya eklenip torbadan çıktıktan sonra eline geçen varmı ?
  • Arkadaşlar forumun en başında telefonu eline ulaşanlar süreci buraya kopyalasın bir bilgimiz olsun geçermi geçmezmi sorularına cevap bulalım demiştik. Telefonu eline geçen arkadaşlar sağolsun paylaştılar ve hepimiz gördükki. Türkiyeye giriş yapıp Torbaya eklendi ibaresinden sonra bir kaç gün için de eğer " Gümrüğe sevk edildi" yazısı çıkarsa tel gümrüğe takıldı demektir. yok eğer " Datıtıcıya gönderildi" yazarsa elinize ulaşacak demektir. Şimdi bunlar net. Lütfen yeni sipariş verecek arkadaşlar zahmet edip bir kaç sayfa okusunlar. Benimkinde şu yazıyor geçermi türünden sorular hem çoğunlukla cevapsız kalıyor hemde boşu boşuna kirlilik yaratıyor. Süreci birbirine benzeyenler aynı yerden sipariş verenler pm den özelden de haberleşebilirler. Kesin olan şu ki "Gümrüğe sevk edildi yazısı çıkmadan dağıtıcıya verildi ibaresi çıkarsa teliniz elinize gelecek demektir. Teşekkürler.

• quote:

Arkadaşlar forumun en başında telefonu eline ulaşanlar süreci buraya kopyalasın bir bilgimiz olsun geçermi geçmezmi sorularına cevap bulalım demiştik. Telefonu eline geçen arkadaşlar sağolsun paylaştılar ve hepimiz gördükki. Türkiyeye giriş yapıp Torbaya eklendi ibaresinden sonra bir kaç gün için de eğer " Gümrüğe sevk edildi" yazısı çıkarsa tel gümrüğe takıldı demektir. yok eğer " Datıtıcıya gönderildi" yazarsa elinize ulaşacak demektir. Şimdi bunlar net. Lütfen yeni sipariş verecek arkadaşlar zahmet edip bir kaç sayfa okusunlar. Benimkinde şu yazıyor geçermi türünden sorular hem çoğunlukla cevapsız kalıyor hemde boşu boşuna kirlilik yaratıyor. Süreci birbirine benzeyenler aynı yerden sipariş verenler pm den özelden de haberleşebilirler. Kesin olan şu ki "Gümrüğe sevk edildi yazısı çıkmadan dağıtıcıya verildi ibaresi çıkarsa teliniz elinize gelecek demektir. Teşekkürler.

Bende ikiside yazmıyor hocam 4 gündür bir hareket yok acaba dağıtıcıya verilip dağıtıcıda adresi bulamayıp geri gönderdilerde orayamı girmediler insanın aklına bir sürü şey geliyor

• çok şanslısınız siz telefon sokuyorsunuz biz tablet ve kulaklık sokamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Orijinalden alıntı: By_Anzav

DHL AMR YAZIYOR BEN BANGGOOD ALDIM

dhl ise geçmiş olsun şimdiden.

quote:

NEDEN HACI GEMİ TİPİ DİYOR DHLAMR YAZIYOR ? AMA DHL SİTESİNDEN Track NUMARASINI ARATTIRIYORUM BİRŞEY ÇIKMIYOR

Banggood'un böyle bir saçmalığı var. Ben Sing.Post ile gönderin diye not düştüm.
    Sonu SE ile biten takip no verdiler. Bi baktım DHLAMR yazıyor kafayı yiyodum.
    Mesaj attım müşteri hizmetlerine. Cevap olarak kargonun bir tür posta servisi olduğunu ama DHL olmadığını belirttiler.
    SE=> Sweden Post diye düşünüyorum ama 12 gündür hiçbir sistemde gözükmüyor.

• quote:

Arkadaşlar forumun en başında telefonu eline ulaşanlar süreci buraya kopyalasın bir bilgimiz olsun geçermi geçmezmi sorularına cevap bulalım demiştik. Telefonu eline geçen arkadaşlar sağolsun paylaştılar ve hepimiz gördükki. Türkiyeye giriş yapıp Torbaya eklendi ibaresinden sonra bir kaç gün için de eğer " Gümrüğe sevk edildi" yazısı çıkarsa tel gümrüğe takıldı demektir. yok eğer " Datıtıcıya gönderildi" yazarsa elinize ulaşacak demektir. Şimdi bunlar net. Lütfen yeni sipariş verecek arkadaşlar zahmet edip bir kaç sayfa okusunlar. Benimkinde şu yazıyor geçermi türünden sorular hem çoğunlukla cevapsız kalıyor hemde boşu boşuna kirlilik yaratıyor. Süreci birbirine benzeyenler aynı yerden sipariş verenler pm den özelden de haberleşebilirler. Kesin olan şu ki "Gümrüğe sevk edildi yazısı çıkmadan dağıtıcıya verildi ibaresi çıkarsa teliniz elinize gelecek demektir. Teşekkürler.

Benim anlamadığım bir şey var. Telefonu gümrüğe takılanlar gümrüğe gitmişler mi? Gümrüğe takıldı diyip bir kişi gitmiş galiba onu da gümrük memuru yok diyerek yollamışlardı gerisini yazmadı. Gümrüğe takılınca gidip önümüzde paketi açacaklar. Telefon olduğunu görüp geri mi yollayacaklar yani? Depo ücreti, Çine geri yollama ücreti vs nasıl oluyor?

• Bugün gümrüklü postaya bakmaya gittim ancak adamlar dün bakmışlar ve hiç beklemeden iade yollamışlar. Ulan tmall o kadarda yazdık belli edecek şekilde yollmayın dedik, ancak paketi dahi göremeden geri gitti. Bende irtibata geçtim tmall ile dedim paket geri dönüyor gümrüğe takıldı onlarda takip kodundan bakmış ve " Teslim girişiminde bulunuldu veya teslim edilemedi ibaresini yazıp lütfen posta ofisinizle görüşün" diye yazmışlar. Şimdi kargonun yurt dışına çıkmasınımı bekliyeceğim yoksa direk dispute mi açayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutlu234

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

DHL AMR YAZIYOR BEN BANGGOOD ALDIM

dhl ise geçmiş olsun şimdiden.

quote:

NEDEN HACI GEMİ TİPİ DİYOR DHLAMR YAZIYOR ? AMA DHL SİTESİNDEN Track NUMARASINI ARATTIRIYORUM BİRŞEY ÇIKMIYOR

Banggood'un böyle bir saçmalığı var. Ben Sing.Post ile gönderin diye not düştüm.
    Sonu SE ile biten takip no verdiler. Bi baktım DHLAMR yazıyor kafayı yiyodum.
    Mesaj attım müşteri hizmetlerine. Cevap olarak kargonun bir tür posta servisi olduğunu ama DHL olmadığını belirttiler.
    SE=> Sweden Post diye düşünüyorum ama 12 gündür hiçbir sistemde gözükmüyor.

hocam kargon isveç postası ile gönderilmiş banggood.com order kısmında bulunan A ile başlayan uzun takip kodu ile flytexpress sitesinden takip edebilirsin.sana verilen se ile biten isveç postası takip kodu.bu kod ile takibe kargon isveç postasının singapur ana yönlendirme merkezine geldiğinde başlayabilirsin.kargon isveçe geldiğinde de ptt sayfasında görünmeye başlayacak.kargoların singapurdaki ana dağıtıma ulaşması 10-15 gün sonrasında ise isveç üzerinden türkiyeye gelmesi 1 hafta sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Bugün gümrüklü postaya bakmaya gittim ancak adamlar dün bakmışlar ve hiç beklemeden iade yollamışlar. Ulan tmall o kadarda yazdık belli edecek şekilde yollmayın dedik, ancak paketi dahi göremeden geri gitti. Bende irtibata geçtim tmall ile dedim paket geri dönüyor gümrüğe takıldı onlarda takip kodundan bakmış ve " Teslim girişiminde bulunuldu veya teslim edilemedi ibaresini yazıp lütfen posta ofisinizle görüşün" diye yazmışlar. Şimdi kargonun yurt dışına çıkmasınımı bekliyeceğim yoksa direk dispute mi açayım.

Gümrük sizden herhangi bir ücret aldı mı?

• quote:

quote:

Bugün gümrüklü postaya bakmaya gittim ancak adamlar dün bakmışlar ve hiç beklemeden iade yollamışlar. Ulan tmall o kadarda yazdık belli edecek şekilde yollmayın dedik, ancak paketi dahi göremeden geri gitti. Bende irtibata geçtim tmall ile dedim paket geri dönüyor gümrüğe takıldı onlarda takip kodundan bakmış ve " Teslim girişiminde bulunuldu veya teslim edilemedi ibaresini yazıp lütfen posta ofisinizle görüşün" diye yazmışlar. Şimdi kargonun yurt dışına çıkmasınımı bekliyeceğim yoksa direk dispute mi açayım.

Gümrük sizden herhangi bir ücret aldı mı?

Hayır hocam. Gittiğimde kutunun içinde cep telefonu olduğu ve telefonun imeisinin yazılı olduğu iade kağıdını verdiler sadece. Kutuyu felan hiç göremedim yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

hocam kargon isveç postası ile gönderilmiş banggood.com order kısmında bulunan A ile başlayan uzun takip kodu ile flytexpress sitesinden takip edebilirsin.sana verilen se ile biten isveç postası takip kodu.bu kod ile takibe kargon isveç postasının singapur ana yönlendirme merkezine geldiğinde başlayabilirsin.kargon isveçe geldiğinde de ptt sayfasında görünmeye başlayacak.kargoların singapurdaki ana dağıtıma ulaşması 10-15 gün sonrasında ise isveç üzerinden türkiyeye gelmesi 1 hafta sürüyor.

Verdiğiniz değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
    Evet Flytexpress'ten takip ediliyor aslında ama orda da 10 gündür sadece Departured olarak duruyor.
    İsveç'e 10-15 günde geldiğini öğrendiğim iyi oldu. Bugün yarın sisteme düşer inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutlu234

sorun çinlilerde hocam.yoksa isveç postası çok hızlı çalışıyor.kargoyu singapurdan alıp isveçe ordanda türkiyeye getirmeleri 5-6 gün sürerken çinli fytexpress şirketi çinden yanıbaşındaki singapura kargoyu 15 günde teslim edemiyor.
  • quote:

Hocam bende sizinle ayni durumdayim. Paketin ellerine gecmesini bekliyorum. Su siralar paketi gecen arkadaslar cogaldi. Bi arkadasim farkli isimlere 2 adet daha siparis verdi. Paketin gecme ihtimali dogarsa baska isim adina tekrar yollatmayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlarhttp://www.tmallbox.com/mobile-phone/14625-mtk6577-jiayu-g3.html burdan alanların eline geçtimi acaba telefonu ?
    geçtiyse kaç günde geçti?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.