Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frhtckr

Arkadaşlarhttp://www.tmallbox.com/mobile-phone/14625-mtk6577-jiayu-g3.html burdan alanların eline geçtimi acaba telefonu ?
    geçtiyse kaç günde geçti?

Benim kargo takıldı dün geri yollandı.
  • quote:

Arkadaşlarhttp://www.tmallbox.com/mobile-phone/14625-mtk6577-jiayu-g3.html burdan alanların eline geçtimi acaba telefonu ?

sağlam yerdide diğer konudada yazıyor hocam artık türkiyeye göndermiyorlar
  • böle giderse siteler ve satıcılar tr ye gönderi yi kapatcak hiç iyi olmadı
  • tmallbox mu göndermiyor
  • http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14625-mtk6577-jiayu-g3.html
    http://www.minideal.net/jiayu-g3-2012-cpu-mtk6577-4-5-inch-1280-720-ips-screen-android-4-0-3g-smartphone-8mp-camera-gps-wifi.html
    http://www.banggood.com/Wholesale-Jiayu-Jy-g3-4_5-Inch-Android-4_0-Mtk6577-Dual-Core-Touch-Screen-3g-Smartphone-p-56647.html
    http://www.pandawill.com/jyg3-smart-phone-45-inch-ips-retina-screen-android-40-mtk6577-3g-gps-wifi-p66077.html
    hacılar neyapsak hangisi hızlı ve hediye olarak gönderip düşük fatura ediyor yardımcı oluyor kıllık yapan site varsa yazın tercih için tavsiye hangisi birde
    bu telefonda 3g ile görüşme yapan varmı hiç tşk şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bin700 -- 22 Ocak 2013; 23:14:10 >

• An itibariyle 2.Torbaya Eklendi yazısını gördüm inşallah takılmadan geçer.
  • Hayırlı Olsun @Cowinenge inşallah takılmaz.

@bin700 Pandawillden 12sinde sipariş verdim hala kargoya verilmesini bekliyorum Pandawill 'i ele

Tmallbox artık paypal ile alışveriş kabul etmiyor, ha ben paypalsızda alırım diyosan o başka
    ötekileri pek bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 23 Ocak 2013; 0:26:54 >
  • Telefonu çinden almanyaya yollasak, almanya gümrüğüne takılırmı acaba.Oradanda kendime kargolatsam almanyadan Türkye'ye girerken sorun çıkarmı? Bilgisi olan varmı?
  • almanyayı bilmem ama Türkiyeye girişte içinde telefon olduğunu görürlerse aynen geri döner.
    bu arada paypal da para iadesi 45 gündür. yani telefonun gelmesi 1 ay sürüyor gümrük geri yollarsa adama ulaşmasını beklemeyin yoksa 45 günü kaçırır para iadesi alamazsınız.hemen dava açın ! (benim bildiklerim kadarıyla)

bu arada benim aldığım telefon hong kong dan yola çıktı (android-sale.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi td80 -- 23 Ocak 2013; 1:02:03 >
  • Arkadaslar merhaba jiayu alanlarin cogu tmalboxtan aldi sanirim.bende alisveris yapmak istedim ama soyle bi mesaj cikti bu nedemektir ve paypali burada nasil kullanacagim.tesekkurler.

Your order on Wholesale and Dropship From Chinese Wholesaler is complete.

Please send us a bank wire with:

- an amount of $289.00

- to the account owner of HOTPHONE TECHNOLOGY LIMITED

- with these details BENEFICIARY : HOTPHONE TECHNOLOGY LIMITED A/C NO (USD) : 11009560862901 A/C NO (EUR) : 11009560862903 OPENING BANK : SHENZHEN DEVELOPMENT BANK CO.,LTD. BANK ADD: 7/F,NO.5047,ROAD SHENNAN DONG,SHENZHEN,P.R.CHINA BANK SWIFT: SZDBCNBS TELEX: 420451

- to this bank OPENING BANK : SHENZHEN DEVELOPMENT BANK CO.,LTD. BANK ADD: 7/F,NO.5047,ROAD SHENNAN DONG,SHENZHEN,P.R.CHINA

============================ you make a payment by bank wire after you send email to us zhenpengtech@gmail.com

- Do not forget to insert your order # 13902 in the subject of your bank wire

An e-mail has been sent to you with this information.

Your order will be sent as soon as we receive your settlement.

For any questions or for further information, please contact our customer support.

Back to orders

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

Arkadaslar merhaba jiayu alanlarin cogu tmalboxtan aldi sanirim.bende alisveris yapmak istedim ama soyle bi mesaj cikti bu nedemektir ve paypali burada nasil kullanacagim.tesekkurler.

Your order on Wholesale and Dropship From Chinese Wholesaler is complete.

Please send us a bank wire with:

- an amount of $289.00

- to the account owner of HOTPHONE TECHNOLOGY LIMITED

- with these details BENEFICIARY : HOTPHONE TECHNOLOGY LIMITED A/C NO (USD) : 11009560862901 A/C NO (EUR) : 11009560862903 OPENING BANK : SHENZHEN DEVELOPMENT BANK CO.,LTD. BANK ADD: 7/F,NO.5047,ROAD SHENNAN DONG,SHENZHEN,P.R.CHINA BANK SWIFT: SZDBCNBS TELEX: 420451

- to this bank OPENING BANK : SHENZHEN DEVELOPMENT BANK CO.,LTD. BANK ADD: 7/F,NO.5047,ROAD SHENNAN DONG,SHENZHEN,P.R.CHINA

============================ you make a payment by bank wire after you send email to us zhenpengtech@gmail.com

- Do not forget to insert your order # 13902 in the subject of your bank wire

An e-mail has been sent to you with this information.

Your order will be sent as soon as we receive your settlement.

For any questions or for further information, please contact our customer support.

Back to orders

hacı senden ibanlarına havale istiyor neden oldu böyle bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: bin700

quote:

Siparişe devam edemiyorum ödeme ekranında havale bekleniyor diyor.
  • quote:

quote:

quote:

Türkiyedeki gümrük probleminden dolayı paypalı kapattılar. o yüzden direk banka havalesi istiyorlar. telefon geçsin geçmesin bizi ilgilendirmez demeye getiriyorlar. para iadesine gelince; onların insafına kalacak artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Tmallbox tan alanlara birşey soracağım kutu içeriğinden neler çıkıyor.Kulaklık var mı ?

Tmallbox'da kutu içeriği telefon+şarj aleti+usb kablosu+ekran koruyucu+silikon kılıf şeklinde.
    Benim silikon kılıfı, siyah istememe rağmen kahverengi göndermişler. Sipariş verecekler üstüne basa basa siyah istesinler.
  • Tmallbox kargo sürecini merak eden arkadaşlar için:
    27/12/2012 de sipariş verdim.ertesi gün takip no verdiler. 5-6 gün sonra takip no nette gözükmeye başladı. gerisi resimde görüldüğü üzere.

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surga -- 23 Ocak 2013; 9:38:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: surga

quote:

quote:

quote:

Türkiyedeki gümrük probleminden dolayı paypalı kapattılar. o yüzden direk banka havalesi istiyorlar. telefon geçsin geçmesin bizi ilgilendirmez demeye getiriyorlar. para iadesine gelince; onların insafına kalacak artık.

Sağolasın bende translate'den anladım olayı zaten o zaman o iş yatar abicim adam direk sorumluluğu üzerinden atmış.

• quote:

Aslında bi yönden haklılar ama sonuçta bu riskli bi ticaret. Herkes bile bile lades diyerek bu işe kalkışıyor. Bu riski iki tarafda paylaşmalı.
    Sen kalkıp bana bişey olmasın şekline dönersen ticaret yapamazsın. Sonuçta dünyanın en çok ve en hızlı telefon değiştiren ülkesine mal satıyorsun...
  • Benimde telefonum bugün geldi..Darısı gelmeyenlerin başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Benimde telefonum bugün geldi..Darısı gelmeyenlerin başına

Hocam kargo detaylarını yazarmısınız ? Benimki kesin takıldı gümrüğe 5 gündür torbaya eklendi yazıyor . Nereden almıştınız siz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

quote:

Benim kargo takıldı dün geri yollandı.

Merhaba hocam,

gümrüğe takıldıktan sonraki sürecin detayını paylaşabilir misin? eve ihbarname geldi mi? gümrüğe gittiğinde sana ne sordular vs. vs.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.