Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Az önce : 23/01/13 21:10 2013-01-23 21:10:44 Send item to customs (Inb) Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) TÜRKIYE

yazdı

çok kötü olmuş bilader üzüldüm canın sağolsun ne diyelim
  • BAKIYORUMDA çoğu kişinin singapurdan çıktıktan sonra 3-4 gün içinde türkiyeye varıyor benim kargomun singapurdan çıkışının bugün 5.günü ve hala gelemedi.Yarında gelmezse bir şüphe duyacağım artık.

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ
  • sizce durum ne?
  • arkadaşlar benimde telefon geldi. hem umi x1 geldi geçende. hem jiayu daha önceden getirmiştim. umi x1 kutusu kitap gibi ama bana gelen kutu baya büyük bi karton kutu içine koymuşlar onun içinede şarjla telefonu koymuşlar. birde sarmalamışlar 10 dk açılmadı. ama gümrükten geçti.üstündede home&garden yazdırmıştım.anlamadım gümrük olayı nasıl işliyor.ya büyük olucak üstüne uygun birşey yazdırıcan yada küçük ince umi x1 gibi olucak heralde.

TESLIM DURUMU (DELIVERY INFORMATION) TESLIM ALAN (Signatory)
    Teslim Edildi.
    batuhan

RF1323232SG Barkod Numarasna Ait İslem Listesi

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    11/01/13 15:50 2013-01-11 15:50:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    11/01/13 15:50 2013-01-11 15:50:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)
    12/01/13 19:55 2013-01-12 19:55:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)
    16/01/13 05:57 2013-01-16 05:57:41 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
    21/01/13 00:00 2013-01-21 00:00:00 Deliver item (Inb) Gonderi teslim edildi (Gelen) TÜRKIYE
    YURT İÇİ GÖNDERİ SORGULAMASI
    (DOMESTIC REGISTERED MAIL TRACKING)

CEVAP
    Barkod No : RFS3233333G Detay :
    Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    17/01/2013 13:30:09
    2.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ISTANBUL-AVR BAHÇELİEVLER DG.TOPL
    18/01/2013 10:14:23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coco.Jambo -- 23 Ocak 2013; 22:50:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri___06

Benimkide aynı durumda gözüküyor yani seninkide gümrüğe takılmış istersen birde pttnin sitesinden bak
  • Benim telefon çok yakında elimde olucak , fabrikada cikcak 18 Gün
    pandawılle gelcek
    postaya verilcek 2 gün
    Türkiye ye gelcek 5 gün
    gümrükten geçicek 3 gün
    Çorluya gelicek 1-2 gün
    bizim subeye gelicek
    bizim eve gelcek :))
    OHA be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorunsuz eline jiayu g3 ulaşanlar hangi siteden aldıklarını yazabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 23 Ocak 2013; 23:05:11 >
  • @Cowinenge ptt de 3 satır henüz görünmüyor gümrüge sevk edilirse bulundugum şehir gümrügünemi gelecek acaba. yoksa direkt yurtdışınamı sevk oluyor?
  • quote:

@Cowinenge ptt de 3 satır henüz görünmüyor gümrüge sevk edilirse bulundugum şehir gümrügünemi gelecek acaba. yoksa direkt yurtdışınamı sevk oluyor?

Bende bilmiyorum bendede sadece 2 kere torbaya eklendi yazıyor üstteki gümrük yazısını görünce hayattan soğudum devlete işleyiş sistemine demediğim kalmadı
  • 7 kayıtlı üye, 0 misafir arkadaşlar bari bi yerde buluşalımda konuşalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

BAKIYORUMDA çoğu kişinin singapurdan çıktıktan sonra 3-4 gün içinde türkiyeye varıyor benim kargomun singapurdan çıkışının bugün 5.günü ve hala gelemedi.Yarında gelmezse bir şüphe duyacağım artık.

benimkide seninkinden farkı yok

• quote:

@Cowinenge ptt de 3 satır henüz görünmüyor gümrüge sevk edilirse bulundugum şehir gümrügünemi gelecek acaba. yoksa direkt yurtdışınamı sevk oluyor?

ilinizdeki ptt ye gelir
  • Büyük ihtimalle bekleyenler benim gibi yeni mesaj çıksada okusak diye bekliyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

BAKIYORUMDA çoğu kişinin singapurdan çıktıktan sonra 3-4 gün içinde türkiyeye varıyor benim kargomun singapurdan çıkışının bugün 5.günü ve hala gelemedi.Yarında gelmezse bir şüphe duyacağım artık.

ukkaşe ninki gececek çünkü 5 gün çok fazla bekledi. direk alt tarafta torbaya eklendi yazısı gelecek

• quote:

quote:

o değilde benimki ayın 8 in de yurt dışına sevk oldu halen daha bir hareket yok msj attım bakalım ne olacak. 15 gündür ülkeye giriş yapamadı mı ne bicim iştir yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

quote:

quote:

o değilde benimki ayın 8 in de yurt dışına sevk oldu halen daha bir hareket yok msj attım bakalım ne olacak. 15 gündür ülkeye giriş yapamadı mı ne bicim iştir yahu

bence bu kadar bekleyenler ptt ye bi telefon açsın sorsun ne oldu diye birkaç arkadaş var telefonları adres bulunamadı diye geri giden

• geri mi gitmiştir gerçi ülkeye giriş de gözükmüyor ama girmiş olması gerekirdi çoktan 15 gün sonuçta
  • quote:

geri mi gitmiştir gerçi ülkeye giriş de gözükmüyor ama girmiş olması gerekirdi çoktan 15 gün sonuçta

bilader amacım korkutmak değil daha önce adres bulunamadı diye geri giden oldu onun için dedim bi araştır bence, tabi karar senin
  • quote:

quote:

geri mi gitmiştir gerçi ülkeye giriş de gözükmüyor ama girmiş olması gerekirdi çoktan 15 gün sonuçta

bilader amacım korkutmak değil daha önce adres bulunamadı diye geri giden oldu onun için dedim bi araştır bence, tabi karar senin

nereyi aramam gerekiyor acaba bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.