Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Benimde telefonum bugün geldi..Darısı gelmeyenlerin başına

Hocam kargo detaylarını yazarmısınız ? Benimki kesin takıldı gümrüğe 5 gündür torbaya eklendi yazıyor . Nereden almıştınız siz ?

Burdan aldım
    http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Free-shipping-Jiayu-G3-MTK6577-Dual-core-1GHZ-CPU-dual-sim-GPS-4-5/660458043.html

Buda kargo detayları

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

tam 30 günde geldi

• quote:

quote:

quote:

Hocam kargo detaylarını yazarmısınız ? Benimki kesin takıldı gümrüğe 5 gündür torbaya eklendi yazıyor . Nereden almıştınız siz ?

Burdan aldım
    http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Free-shipping-Jiayu-G3-MTK6577-Dual-core-1GHZ-CPU-dual-sim-GPS-4-5/660458043.html

Buda kargo detayları

tam 30 günde geldi

5 gündür torbaya eklendi diyor benimki takıldı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: incali

kaç kişinin gümrüğe takıldı acaba bunu hiç bilmiyoruz.

HACI KONUYU BİRAZDAHA AÇALIM HANGİ SATICI GERİ DÖNERSE PARANI VERIRIM DEDI ALDIĞINIZ YERLERDE ARTIK GÖZÜM KARARDI KESİN ALICAM OANA GÖRE GARANTİ VEREN KİM ADINI VEREBILIRMISINIZ ÜSTADLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanil

quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

Arkadaşlarhttp://www.tmallbox.com/mobile-phone/14625-mtk6577-jiayu-g3.html burdan alanların eline geçtimi acaba telefonu ?
    geçtiyse kaç günde geçti?

Benim kargo takıldı dün geri yollandı.

Merhaba hocam,

gümrüğe takıldıktan sonraki sürecin detayını paylaşabilir misin? eve ihbarname geldi mi? gümrüğe gittiğinde sana ne sordular vs. vs.

İhbarname gelmedi , gümrüğe gittiğimdede kargonun geri yollandığını öğrendim ve elime iade kağıdını tutuşturdular.

• quote:

quote:

quote:

Burdan aldım

Buda kargo detayları

tam 30 günde geldi

peki paketleme nasıldı özel bişey dedınmı adam hediye yaz düşük fatura kes özel paket yap falan

• quote:

Orijinalden alıntı: bin700

quote:

Orijinalden alıntı: incali

kaç kişinin gümrüğe takıldı acaba bunu hiç bilmiyoruz.

HACI KONUYU BİRAZDAHA AÇALIM HANGİ SATICI GERİ DÖNERSE PARANI VERIRIM DEDI ALDIĞINIZ YERLERDE ARTIK GÖZÜM KARARDI KESİN ALICAM OANA GÖRE GARANTİ VEREN KİM ADINI VEREBILIRMISINIZ ÜSTADLAR

PAYPALLA OLANLARA BAK PAYPALLA ALIRSAN ÖDEMENİ GERİ ALABİLİRSİN GEÇ OLSADA ALIRSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: bin700

quote:

quote:

quote:

Burdan aldım

Buda kargo detayları

tam 30 günde geldi

peki paketleme nasıldı özel bişey dedınmı adam hediye yaz düşük fatura kes özel paket yap falan

Tabi 50 $ altı ve mp4 player yazmasını istedim.

Ama artık mp3-mp4 player yazdırmayın başka şeyler uydurun.Gümrüktekiler uyanmıştır buna

• beyler size bir kaç tavsiye yazabileceğiniz kutunun boyutunu bilmiyorum ama
    -headset kulaklık
    -helikopter
    -araba
    - oyuncak türü şeyler yazdırabilirsiniz benim gözümde
  • Benim paket tekrardan İstanbul PİM'e ulaştı. Umarım bi an önce geri döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1bilal

beyler size bir kaç tavsiye yazabileceğiniz kutunun boyutunu bilmiyorum ama
    -headset kulaklık
    -helikopter
    -araba
    - oyuncak türü şeyler yazdırabilirsiniz benim gözümde

dostum kutu boyutlarında bütün olay....
    telefonların kutularını (youtube da videolarda kutudan çıkarırken boyutlar görülüyor)
    gümrükçüler biliyor. Akıl var mantık var zaten hangi mp3 - mp4 player böyle bi kutuda gelir çinden?
    Ancak ipod touch almıştım onun telefonlarınkine benzer kutuda geldi...
    Gümrükçü abiler bal gibi farkında....
    Yani diyorum ki boyutları değiştirin (ya küçük) (yada büyük)
    benim telefon geri gidiyor, yolda....
    Düşünüyorum....

• Arkadaşlar 8 inde sipariş verdim umi x1 bugün sabah elime ulaştı. Satıcı güzelce sarmış hani elle açmak istesen 10dk uğraşırsın. Almaya niyetlenen ve alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
  • Kitap şeklinde mi ?
    Birde Jiayu G3 ile ne kadar farkı vardır sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostomer

Arkadaşlar 8 inde sipariş verdim umi x1 bugün sabah elime ulaştı. Satıcı güzelce sarmış hani elle açmak istesen 10dk uğraşırsın. Almaya niyetlenen ve alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

bilader hangi site ve hangi kargo ile getirdin
  • quote:

Arkadaşlar 8 inde sipariş verdim umi x1 bugün sabah elime ulaştı. Satıcı güzelce sarmış hani elle açmak istesen 10dk uğraşırsın. Almaya niyetlenen ve alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

kargonun bir fotosunu çekseydin keşke fikir olurdu
  • quote:

hayırlı olsun hocam,

o telefonu ben de merak ediyorum, açılmış olan mevcut başlıktan yada buradan deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Pil haricinde g3'ten herhangi bir eksiği yok gibi görünüyor, hem daha şık

http://forum.donanimhaber.com/m_68400850/mpage_1/f_/key_umi+x1//tm.htm#70699490

not: link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanil -- 23 Ocak 2013; 17:32:20 >

• arkadaşlar sorunsuz eline jiayu g3 ulaşanlar hangi siteden aldıklarını yazabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanil

quote:

hayırlı olsun hocam,

o telefonu ben de merak ediyorum, açılmış olan mevcut başlıktan yada buradan deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Pil haricinde g3'ten herhangi bir eksiği yok gibi görünüyor, hem daha şık

http://forum.donanimhaber.com/m_68400850/mpage_1/f_/key_umi+x1//tm.htm#70699490

not: link eklendi

Elden geldiğince amatör şekilde inceleme yapıp, rom vs yüklemeyi tek tek anlatıcam hocam.

• Bu telefonlarda navigasyon kullanılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

Bu telefonlarda navigasyon kullanılabiliyor mu?

kullanılıyor hocam,

sygic kurdum ben, gayet başarılı
  • Az önce : 23/01/13 21:10 2013-01-23 21:10:44 Send item to customs (Inb) Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) TÜRKIYE

yazdı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.