Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gon42

ttmalls dan 15 Ocak'ta aldım.16'sında takip no verdiler.Fakat hala hiçbir şey gözükmüyor.Sizce bu normal mi?
    ttmalls de hep online konuşabiliyordum.Fakat bugün hep offline.Bu günlerde Çin'de tatil falan var mı?Bilgisi olan var mı?

Gayet normal bir durum. Ben ocak 11'de sipariş verdim en son hareket 20.01.2013 olarak görünüyor yurt dışına sevk edildi şeklinde. 7-8 güne kadar hareket görünmedi bende. Takma o kadar geç gelsinde güç olmasın gümrüğe takılmasın başka bişi istemiyorum. Justin şu adresi vermişti hiçbir yerde hareket görünmezken burada görünüyordu. Kontrol et istersen.

http://www.4px.com/trackIndex.html

• Kardeşim sağol.Bir tek senin önerdiğin siteden şöyle birşey buldum.

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ
  • quote:

Kardeşim sağol.Bir tek senin önerdiğin siteden şöyle birşey buldum.

bu yazıları gördükten sonra birkaç güne kadar ptt nin sitesinde görmeye başlarsın belki yarın bile görebilirsin
  • incali
    Kardeşim İnşaallah.Stres bastı inanın.Çünkü bu benim ilk yurt dışı alışveriş tecrübem olacak.
  • quote:

incali
    Kardeşim İnşaallah.Stres bastı inanın.Çünkü bu benim ilk yurt dışı alışveriş tecrübem olacak.

Göremezsin çünki benim kargo 11 gündür aynı şekilde duruyor hiçbir gelişme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

incali

Arkadaşım dua mı yoksa beddua mı ediyorsun?Çok güzel moral verdin.Sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gon42 -- 21 Ocak 2013; 12:33:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

incali

Arkadaşım dua mı yoksa beddua mı ediyorsun?Çok güzel moral verdin.Sağol

Gerçekler acıdır dostum . Duygusal olmaya gerek yok .

• Bulunduğum ilin Ptt şubesine gelmiş aradım yarın gonderebileceklerini soylediler ben de kendim almaya gidiyorum eğer teslim alırken bir problem çıkmaz ise yarım saat içinde telime kavuşmuş olacağım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paperboy

Bulunduğum ilin Ptt şubesine gelmiş aradım yarın gonderebileceklerini soylediler ben de kendim almaya gidiyorum eğer teslim alırken bir problem çıkmaz ise yarım saat içinde telime kavuşmuş olacağım :)

Durduğun kabahat. Bir an önce git al. Daha önce bir arkadaşınki gümrüğe takılmadan gelmiş ancak ptt dağıtcısı adreste ev numarasını yanlış okuduğu için paketi çine geri yollamıştı. Gülermisin ağlarmısın. O yüzden ne olur ne olmaz bir an önce git al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Ya inanamıyorum yazdıklarınıza. Okyanusun ortasında bir küçük adadan değil Türkiye Cumhuriyetinden bahsediyoruz. Kı.. kırık aliekspres satıcıları varsın Türkiye ye gönderimi durdursun. Satıcımı kalmadı. İşi ticarete döken alıcıları bende burdan kınıyorum. Ama işin ticaretini yapan kişileri bulmak ve cezalandırmak gümrük memurlarının ve sonrasında vergi memurlarının işi. Bizim gibi kişisel olarak 1 tane telefon almak isteyenlerle uğraşabiliyolar ancak. Açın sanal marketim. com u , sahibin... gittigidi...bizim buradan bahsettiğimiz telefonları 550 Tl den satıyorlar. Öyle böyle bir siteler değil köklü kuruluşlar. . Nasıl oluyorda faturasız garantisiz mal sattırıyor bu vergi denetçileri. kaldı ki yine söylüyorum bu satıcılar hangi ülkeye hangi ürünün gönderiminin sakıncalı ve riskli olduğunu gayet iyi biliyorlar. Telefon dışındaki hangi ürün gümrüğe takılıyor ki ? ( Yasal sınırlarda olduğu müddetçe ) . Öyle yazılar yazmışsınız ki sanki bizim telefon istememizden ötürü gönderimi durdurmuşlar, bravo valla size ne diyimki.

+1

• PAPERBOY ÜRÜNLE İLGİLİ İZLENİMLERİNİ VE KARGO SÜRECİNİ BİZİMLE PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİZ.
  • Bende gaza geliyorum arkadaşlar,alacağım sanırım.
    tmallbox 186$ diyor,farklı yer tavsiyesi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: incali

PAPERBOY ÜRÜNLE İLGİLİ İZLENİMLERİNİ VE KARGO SÜRECİNİ BİZİMLE PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİZ.

Tabi hocam şimdi geldim ptt'den imei işini hallettikten sonra bir kaç resim daha yollarım.Bugün tam 1 ay oldu aliexpressden sipariş vereli :)

• 1 ay olsun sağlam olsun :) keşke bizimkide gelmiş olsaydı da biz 2 ay bekleseydik . Hayırlı olsun.
  • singapore posta airmail ile vericekler 6 gün sonra kaç günde elime ulaşır sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

Elimize ulaştıktan sonra k750i gibi telefonların imei numaralarını buna aktarsak için iş görür mü?

görür hocam, telefonun gelsin hele :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Hayırlı Olsun tam 10 gün oldu ve hala kargoya vermedi Pandawill gıcık kaptım iyice ya 1-2 gün içinde göndermezlerse iade alabiliyormuyum ? ,

Restocking Restocking adamlardan gün istiyorum en aykın zamanda gönderilicek diyolarlar 10 gün oldu maşallah çok yakın çok yakın
    Bide varya iyiki airmail istemişim istemesem 1-2 aya anca gelcek telefon Tmallbox ' un gözünü seveyim

Valla hocam hemen siparişi iptal et derim.Önceki sayfalarda bir arkadaşımız iptal etmiş şöyle şöyle yaptım diyordu bende tam bilmiyorum.

Bu arada tamallbox candır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

Kardeşim sağol.Bir tek senin önerdiğin siteden şöyle birşey buldum.

bu yazıları gördükten sonra birkaç güne kadar ptt nin sitesinde görmeye başlarsın belki yarın bile görebilirsin

Buda benim ki .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar g3 ün hangi rengini tavsiye edersiniz.Silver Grey-Grey ve sihayı var.fiyat anladığım kadarıyla en uygun tmalbox da.bu adamlar gönderiyi sg post ile mi yapıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

Arkadaşlar g3 ün hangi rengini tavsiye edersiniz.Silver Grey-Grey ve sihayı var.fiyat anladığım kadarıyla en uygun tmalbox da.bu adamlar gönderiyi sg post ile mi yapıyorlar?

evet sg post kullanıyorlar, isterseniz hk çin veya ems de seçiliyor ama tavsiye edilen sg.
    ben siyahından sipariş ettim, en karizmatik duran o
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.