Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 09/01/13 10:59 2013-01-09 10:59:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    09/01/13 10:59 2013-01-09 10:59:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)

09.01.2013 den itibarende ben bekliyorum ptt sisteminde hala turkiye ye giriş yapacak bakalım ne olcak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayxx -- 14 Ocak 2013; 15:02:37 >
  • PTT ' den gelen adam paketi verirken imza istiyor mu ?

Ben Alt komusunun adresini verdim çünkü sürekli evde oluyorlar , imza konusunda biraz huzursuz bida atmam imza falan diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 14 Ocak 2013; 15:20:32 >
  • PTT kargo takip sayfasının arayüzünü güncellemiş.Bu sebeple data'lar gelmiyor olabilirmi?
  • Orijinalden alıntı: cihan59

Evet istiyor.İmza atmazsa ürün teslim edilmez.Bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayxx

09/01/13 10:59 2013-01-09 10:59:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    09/01/13 10:59 2013-01-09 10:59:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)

09.01.2013 den itibarende ben bekliyorum ptt sisteminde hala turkiye ye giriş yapacak bakalım ne olcak :D

benimkide aynı şekilde bekliyor ne olacak bakalım
  • ben de arkadaşım için ae den sipariş vermiştim. sg post .ptt de gözükmedi henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

Aliexpress hariç hangi siteyi önerirsiniz. Özellikle kargosu takılmış ve refund alabilmiş arkadaşlar. Tmallbox iyi diye duydum fakat görüşlerinizi almak istedim.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 14 Ocak 2013; 22:59:57 >
  • Arkadaslar, benim tel dagitim yapan postacinin hatasi nedeniyle geri gitti aliexpresten almistim. Saticiyla konustum ulassin dispute acariz diyor. Sizce ne zaman acmaliyim fikir verebilirmisiniz. Bilgisi olan varmi dispute nasil aciliyor, didpute de ne demek gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkuk -- 14 Ocak 2013; 18:11:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar information received ne demek ? 4 gündür kargom bu durumda gözüküyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Arkadaşlar information received ne demek ? 4 gündür kargom bu durumda gözüküyorda.

kargo bilgisi alınmış sg post mu ?
  • 12.01.2013 akşam 22:07 de paypal ile parayı ödedim 13.01.2013 gece 4 te para onaylanmış.bir gün sonra 14.01.2013 akşam 7 de adamlar telefonu kargoya vermiş gözüküyor.Haydi hayırlısı.Justin mesaj attı kargo takip kodunuda verdi.

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Gümrüğe takılacaksan takıl arkadaş. Sivas a gelemedi gitti 6 sından beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Arkadaşlar information received ne demek ? 4 gündür kargom bu durumda gözüküyorda.

kargo bilgisi alınmış sg post mu ?

Tabikide kargo bilgisi alınmış olan bu arada arkadaşlar tom ile konuştum bu durumda olanlar merak etmesin kargoları sing post merkezinde bekletiliyor 3-4 gün içinde yola çıkar diyor tom tek tek kargoluyorlarmış ve şuan çok yoğunmuş sg post.
  • Hala beklemedeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Gümrüğe takılacaksan takıl arkadaş. Sivas a gelemedi gitti 6 sından beri.

Takilmis zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden bakıyoruz bunlara , bende şuan sadece sipariş(order) no var
  • quote:

@One Way Out!
    o zaman ptt de gönderi müşteriden alınmıştır yazması lazım
    bazen geç güncelliyolar
    aynı durumdaki paketim gözüküyo takipte

hocam şimdi siteye baktım singpostn uçak 16sında varmış. heralde daha uçağa yüklemedikleri için ptt de çıkmıyor ama singpostta fln çıkıyor. bi sorun yoktur heralde satıcıya dönmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

quote:

@One Way Out!
    bazen geç güncelliyolar

hocam şimdi siteye baktım singpostn uçak 16sında varmış. heralde daha uçağa yüklemedikleri için ptt de çıkmıyor ama singpostta fln çıkıyor. bi sorun yoktur heralde satıcıya dönmeye gerek yok.

sg de gözüküyosa sorun yok dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

quote:

@One Way Out!
    bazen geç güncelliyolar

Hocam nereden bakıyorsunuz link alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Hala beklemedeyim

hocam benim de aynı tarihler.çok olmadı mı acaba bizim bu bekleme işi.Satıcıyla felan konuştunuz mu hiç bilgi almak için
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.